Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda MX5 - בעיה במנגנון פתיחת הפנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב... אז כך: האוטו - MAZDA MX5, בציר 1995, 1800 סמ"ק

יש בעיה בפנס ימני - לא נפתח. במוסך אומרים - הלך מנוע הפתיחה וצריך חדש... חדש יש רק במזדה ועולה בסביבות 6000 ש"ח.

השאלה היא: האם מישהו נתקל בבעיה דומה? בטוח שהמנגנון של 323F ישנה לא מתאים?

קיצור.... בעיה, תנו המלצה טובה, מה עושים?

תודה ויום טוב!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

קודם כל, לדעתי, כל מי שמחזיק רכב נדיר או מיוחד חייב גם להחזיק את תוכנת המק"טים של היצרן. התוכנה הזאת חוסכת המון כאב ראש ושאלות. דגמי היצרן השונים חולקים המון חלפים משותפים, החל מפילטרים וברגים וכלה במנועים חשמליים ואפילו צמות חשמל וחלקים שונים במנוע, גם אם מדובר בדגמי מנוע שונים.

אחרי שתשיג את התוכנה, רשום את המק"ט וגגל אותו.

אם אתה מעוניין בחלק מפירוק (ואני בספק שתמצא בארץ), חפש באי-ביי. אני מבטיח לך שמנוע חדש \ משומש בתוספת משלוח ומיסים יעלה קצת פחות מהצעת המחיר שקיבלת מסוכנות מאזדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממליץ בחום על האתר שגנאדי נתן.

המנוע של ה-323F הוא דומה במבנהו, אבל צורת החיבור שלו אל השילדה שונה מהותית. אני חושב שהוא גם שונה בגודל הפיזי שלו.

תזמין מהאתר, זה מה שגם אני הולך לעשות בקרוב.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה רבה, חברים....

אני מסכים לגבי הקטלוג, אך האוטו לא שלי וגם נקנה לא מזמן, זאת בעיה שהגיעה בירושה.

מצאתי באתר את החלק, בסבירות גבוהה שזהו החלק הנכון. האתר ממש מציאה!

שוב תודה, 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אם תרצה , יש לי את תוכנת EPC של מאזדה (תוכנת חלקים עם פירוט מקטים).

כמו כן אני עובד עם שלושה ספקי חילוף מקורים בלבד של מאזדה , ביפן, גרמניה וארה"ב.

אני מחזיק רכב מתצורת מאזדה שהוא הרבה יותר נדיר מMX5 , ואני מצליח למצוא חלקים מקוריים לרכב שלי.

תפנה אליי בפרטי אם תצטרך עזרה.

נ.ב

שמוליק, מה נשמע ידידי?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפי תוכנת EPC, המנגנון של 323F ושל MX-5 שונה

חבל על המאמץ (ועל הכסף) לאתר חלקים בארץ לדגם הזה, בארה"ב יש שוק מאוד רחב ל-MX5, שם בעל הרכב יצטרך לחפש חלקים.

323F-BG

54688700.jpg

MX5-NA

11148857.jpg

• תוכן חדש...