Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, אתה יכול למלא 95 ;)

אני ממלא 95...

שמע, אמרתי לך את דעתי.

אני יודע שאם אני הייתי הולך להחליף רכב, והיה רכב אחד ספציפי שממש הייתי רוצה והוא היה "אפשרי" מבחינתי לא הייתי מסוגל לקחת רכב אחר, כי הייתי יודע שאני אתחרט על זה.

ניסית ללכת לסוכנות VW? אולי הם יוכלו להציע לך הנחה מסויימת על הרכב, גם בעסקת מימון ואולי תוכל בנוסף להוציא עוד 5000 מההורים.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ד"א, אתה יכול למלא 95 ;)

אני ממלא 95...

שמע, אמרתי לך את דעתי.

אני יודע שאם אני הייתי הולך להחליף רכב, והיה רכב אחד ספציפי שממש הייתי רוצה והוא היה "אפשרי" מבחינתי לא הייתי מסוגל לקחת רכב אחר, כי הייתי יודע שאני אתחרט על זה.

ניסית ללכת לסוכנות VW? אולי הם יוכלו להציע לך הנחה מסויימת על הרכב, גם בעסקת מימון ואולי תוכל בנוסף להוציא עוד 5000 מההורים.

מחר אני שם על הבוקר.

אם לא יסתדר אני אלך לאלפא.

צפו לעידכונים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז הנה מגיע העידכון.

לאחר נסיעת מבחן באלפא מיטו, די התרשמתי מהרכב מאוד יפה ואיכותי, נוח מאוד יחסית לקופרה שלי.

אוטו מאובזר מאוד, מנוע לא רע בכלל, המיקום של הגיר קצת הפריע לי אולי זה רק אני אבל בשביל להכניס לשני הייתי צריך כל פעם לתת לעצמי מרפק לצלע, מה גם שבטורים הנמוכים חסר מומנט אבל לא קריטי כל כך.

הרכב מושך המון תשומת לב ורואים את זה אין אחד שלא הסתכל על האוטו ב20 הדקות שנסעתי בה.

בכל אופן, ירידת הערך מאוד מפחידה אותי ואת אבא שלי לכן כניראה אנחנו נוותר על התענוג.

הייתי בפולקסוואגן המרכזי, אין הנחות על השירוקו, ומעל 160 אלף אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע.

מכייוון שאין רכב חדש בתקציב הזה שישביע את רצוני ואהיה שלם איתו ב100 אחוז חשבתי להתייעץ איתכם אולי ללכת לכיוון של רכבים יד שניה, מ2009-2008, אופציות מעניינות שחשבתי עליהן: A3 1.8TFSI, גולף GTI MK5, או אולי אפילו שירוקו(יש 2 למכירה 1.4).

הגולף לפי ביקורות בכל העולם רכב מדהים בכל המובנים ואני לא מכיר את הרכב, מישהו יכול לשפוך קצת פרטים עליו? בעיקר על איבזור וצריכת דלק שקצת מפחידה אותי כי בכל זאת מנוע גדול ומוגדש.

פורסם

רוב הסיכויים שעלות התחזוקה של המיטו תהיה נמוכה משמעותית מזו של ה-GTI. גם בגלל המנוע הצנוע יותר והמשקל הקל, גם בגלל (דווקא בגלל...) השיתוף החלקי עם רכיבי פיאט פונטו, וגם בגלל מדיניות החדשה של המוסך המרכזי (שתשפיע, ניתן להניח, גם על מוסכי אלפא אחרים) להפחית את מחירי החלפים.

חוץ מזה שאחרי נהיגה לילית על המיטו (שללא ספק מאפשרת בחינת יכולות שלא בהכרח מתאפשרת בנהיגת מבחן באיילון בצהריים) אני חייב לומר שמדובר ברכב רב יכולות עד מאוד...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עוד אופציה מעניינת זאת גולף TSI160 ידנית 3 דלתות.

ה-5 דלתות DSG עולה 175,000, פחות 2 דלתות זה 7,000 וגיר ידני זה עוד הנחה ככה שזה יכול להכנס לך בתקציב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא רואה איך הגולף הנ"ל היא אופציה למישהו שמתלבט בין מיטו, שירוקו וגולף GTI.

כי לא נהגת עליה. ושים לב שהוא שוקל גם A3 1.8T, שפיספסת בתגובה שלך.

תנסה - תבין. זריזה כמו המיטו שלך, מרווחת יותר, מאובזרת משמעותית יותר, בטוחה יותר. ולא נראית כמו צפרדע (אם כי זה עניין של טעם).

אלא אם פותח השרשור מחפש התגרזנות בסיבובים (וגם שם היא לא פראיירית כמו הדור הקודם), היא אפילו עדיפה, בהנחה כמובן שהוא אוהב את המראה שלה. אתה צודק שלרכב "שופוני" היא לא מתאימה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, ואתה אובייקטיבי, כן?

ה-TSI160 רכה כמו חמאה וכל קשר בינה לבין המושג הנאה מנהיגה למיטו הוא ממנה והלאה - הכל בהשוואה אל המיטו והשירוקו, כמובן.

נכון שהיא מאוד זריזה, מאוד מאובזרת, מאוד בטוחה, מרווחת יותר ונראית טוב יותר (גם לטעמי. לא מחסידי העיצוב של המיטו) - היא פשוט רחוקה מלהתנהג כמו השירוקו והמיטו ואסי מחפש גם את זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אוסיף למה שאוראל אמר שהגולף היא פשוט רכב משפחתי. רכב משפחתי מצויין אמנם, אבל לא קשור בעליל למיטו או לשירוקו. את ה A3 אני לא מכיר, בגלל זה לא דיברתי עליה.

אם הוא היה מחפש רכב מרווח ומאובזר יותר, אז הסופרב יותר מתאימה. למה להיעצר בגולף?

זה כמו להציע מרצדס S קלאס למישהו שמעוניין ב 911. פשוט אין קשר.

emotion of motion

פורסם

רגע רגע התחלתם לבלבל קצת, אני אסביר שוב מה הדרישות מהרכב.

תקציב 160 אלף עכשיו גם עם אופציה ליד שניה אבל מהשנה שנתיים האחרונות בלבד.

אני רוצה רכב איכותי ונעים, מאובזר, שאני ארגיש שאני יושב ברכב איכותי, וגם שיהיה זריז ומהנה לנהיגה.

אני לא אקנה רכב עד שלא אהיה שלם עם עצמי לגמרי לגביי הקניה, לכן האופציות שכרגע הכי מעניינות אותי, למרות שאני לא יודע פרטים על כולן אך אשמח לשמוע ממכם, הן:

1.שירוקו 1.4

2.גולף GTI MK5-מישהו יכול לספר קצת?

3.אודי A3 TSI-כנ"ל, אפשר מידע לגבי צריכת דלק, התנהגות.

כול מה שהצעתי מהשנתונים 2009-2008 כמובן אך לא חדשים, אני מעדיף לרדת בשנתון ולהביא רכב שבאמת מעניין אותי ואני אהיה שלם עם הבחירה מכל הלב ומכל הבחינות, מאשר את הכייף של להוציא חדש מהחברה ולהביא דברים שפחות מעניינים אותי כרגע.

פורסם

שירוקו משומשת, נראה לי שיהיה בלתי אפשרי למצוא. היא חדשה מידי.

הגולף GTI עונה לך על כל הדרישות. אני מאוד אהבתי אותה חוץ מהמושבים המכוערים שלה. נהגתי ב DSG, השילוב שלו עם המנוע מצויין, אני לא הצלחתי "לשגע" אותו למרות שניסיתי.

החסרון ההכי גדול שלה מבחינתי זה שהיא מרגישה מאוד מבוגרת. לא מיושנת אלא פשוט אוטו לבני 40 פלוס.

את האודי A3 אני לא מכיר, אבל היא כנראה פחות מהנה לנהיגה מהאחרות. תעשה נסיעת מבחן ותבדוק בעצמך.

emotion of motion

פורסם
שירוקו משומשת, נראה לי שיהיה בלתי אפשרי למצוא. היא חדשה מידי.

הגולף GTI עונה לך על כל הדרישות. אני מאוד אהבתי אותה חוץ מהמושבים המכוערים שלה. נהגתי ב DSG, השילוב שלו עם המנוע מצויין, אני לא הצלחתי "לשגע" אותו למרות שניסיתי.

החסרון ההכי גדול שלה מבחינתי זה שהיא מרגישה מאוד מבוגרת. לא מיושנת אלא פשוט אוטו לבני 40 פלוס.

את האודי A3 אני לא מכיר, אבל היא כנראה פחות מהנה לנהיגה מהאחרות. תעשה נסיעת מבחן ותבדוק בעצמך.

שירוקו יש כבר 3 משומשות למכירה.

הג'יטיאיי מאוד מעניינת אותי, אבל קצת מבאס אותי שבתקציב כזה לקנות רכב שכבר יצא לו מחליף חדש יותר(GTI MK6) שלא קרוב לתקציב שלי אפילו..

בקיצור, זו הקניית רכב הכי קשה שהיתה לי בחיים, פעם ראשונה שאני קונה רכב במעל 120 אלף וזה רק נהיה יותר קשה :?.

פורסם

מעניין באמת למה אנשים כבר מוכרים שירוקו. מישהו מכיר במקרה את אחד המוכרים לשתף אותנו?

אני יודע שלי היא לא היתה נוח ולכן לא רכשתי כזו (רציתי את ה- 1.4 ידנית), אבל אני כבר זקן (עוד מעט מתאים ל- GTI לפי אלכס ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

GTI MK5 קלאסית בשבילך אבל לא תיכנס משנתון 08, תנסה 07.

יש למכירה פה בפורום 08 לבנה 3 דלתות עם 20K ק"מ+, המחיר המבוקש 170K אבל שווה להציץ.

את הVRS 08 שלי רכשתי לפני כמה חודשים בסביבות ה145K, שווה כל פני.

אומנם לא קטנה ומעוצבת אבל גדולה ומאובזרת, חזקה ופרקטית ומושכת לא מעט מבטים.

פוזה מסוג אחר,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...