Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיטו באוטודיל זו הגרסה היותר זולה בעלת ה 120 כ"ס. המחיר שהם דורשים עליה הוא בדיוק אותו מחיר כמו בסוכנות (אבל אולי אפשר להתמכח ולהוריד אותם במחיר).

emotion of motion

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שידוע לי, ואולי אני טועה כאן, אלפא עברו לעבוד עם אוטודיל במקום ביי אנד דרייב. אם ככה, לא ברור לי מה האינטרס שלהם למכור את המיטו דרך אוטודיל במחיר נמוך יותר מאשר בסוכנות.

emotion of motion

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים ויש לי יותר מידי דרישות, פשוט זה תקציב גדול ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו, וכמובן רוצה את הבחירה הכי טובה שניתן לעשות אז אני כל היום קורא מאמרים, חוקר ומתייעץ פה על כל התלבטות.

על האלפא מיטו עשיתי נסיעת מבחן ואהבתי אותה, בשישי הקרוב אני נוסע לראות סיאט לאון TSI המתוחה, וניקפוץ גם לסוכנות אודי.

מקווה כבר להגיע להחלטה בכל מיקרה תודה רבה רבה לכולם על הסבלנות אני אעדכן.

פורסם

, ירידת ערך לא קלה, אבל כולנו עברנו איתה, .

אם הבחור מחפש שמירת ערך, הלאון לא מתאימה כמו המיטו.

,אלכס, שים לב שהתיחסתי לנושא, מצד שני איזו מכונית מהמכוניות שצויינו בשרשור הזה לא תאבד את ערכה? איזו מכונית בכלל לא מאבדת מערכה? מראש אנחנו לא מדברים על משפחתומטיות ששומרות לכאורה על ערכן.

לפחות מבחינת הלאון הוא כבר הוציא 20K פחות ממה שהתכוון להוציא, אז הינה הוא שומר לו אותם לרכב הבא.

במסגרת מערכת האיזונים אליה הבחור מנסה להגיע כנראה שזו תהיה ההחלטה הנכונה.

שים לב שציינתי שאני הייתי בוחר במיטו כנראה, לפעמים כל מה שצריך זו הרגשת בטן, לא קונים רכבים כאלה מכח הפרקטיות.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חשבתי לאשתי על האופצייה של הלאון 1.8 TSI, אך עדיין לא עשינו עם זה כלום. אשמח לשמוע חוויות אחרי שתנהג.

נ.ב: אוטודיל הפכה להיות סוכנות הטרייד אין של אלפא במקום B&D, רק לא הבנתי למה עשו את המהלך הזה מאוד בשקט.

פורסם

אני חשבתי לאשתי על האופצייה של הלאון 1.8 TSI, אך עדיין לא עשינו עם זה כלום. אשמח לשמוע חוויות אחרי שתנהג.

quote]

אבא שלי רכש את הלאון הנ"ל באיזור אפריל האחרון.

מההתרשמות שלי עד היום ממנו ובהשוואה ללאון שלי(TFSI2007) , אני יכול להגיד שהרכב מאובזר מאוד(פחות אומם משלי-מתבטא בעיקר-במושבים וצבע שלהם,חישוקי 16 ולא 17 וזהו בעיקר).

בדגם הידני(אותו יש לנו) ,אני יכול להגיד שההילוכים חזקים וטובים יותר(לדוג' ההילוך הראשון בהשוואה לרכב שלי), בגלל החתך הגבוה נוחות הנסיעה טובה יותר, התנהגות כביש טובה כולל כל מערכות העזר, שותה פחות שמן, נראה טוב ובסה"כ גם מרווח עם בגאז' נח גם מבחינת נפח וגם מבחינת עבודה וכמובן המחיר ביחס למתחרות מעולה.

ממה ששמעתי נכנס בקרוב גם דגם כזה בעל תיבת הDSG, כמובן שהוא יהיה יקר יותר.

בסה"כ, כרכב המשפחתי העיקרי, מאוד מרוצים ממנו והוא מספק מעל ומעבר את צרכי המשפחה ונותן עדיין חווית נהיגה מהנה.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...