Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס בודי 115 מנוע250 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי למי? למה? אתה אוהב את האוטו? באיזה מצב הוא? באיזה מחיר? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מרצדס בודי 115 מנוע 250.קרבורטור אחד מה דעתכם?

The 250 is not the best engine M-B made (4 main bearings, uses lots of petrol), a lot of them get replaced here with 280 engines (one of the best engines ever) but - more importantly, if the body is rusty, unless you are a panel beater, forget it , these are not easy to do. On the plus side, there is a strong scene for them in Germany now and you can get spare parts. Good luck, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

לילה טוב

היתה לי התלבטות בין אם לרכוש מרצדס 230 84 במחיר סביר לדעתי, לבין השנתון הנמוך יותר 70 עד 75,

נראה לי כרגע שהכיוון לשנתונים הנמוכים יותר.

ראיתי רכב שנת 73 מצב טוב דורש השקעה קטנה, השאלה היא האם המנוע [250] סביר מבחינת אמינות יתרונות חסרונות?

תודה

שמעון

פורסם

האמת, למרות שמרצדסים זה בדרך כלל השטח שלי, אני לא יודע על איזה מנוע מדובר כי השנים האלה הם קו תפר.

בשנים שמוקדמות (בודי 114) היו את מנועי ה 250 6 צילינדר סינגל קמשפט, אבל אלו באו עם 2 קרבורטורים, כך שלא ברור לי מה בדיוק יש אצלך. אם מנוע כזה או משהו יותר מודרני.

בכל מקרה, נכון שכמו שכתב טאטרה למנועי ה 250 יש מוניטין אמינות ירוד יחסית לעומת ה 230 ו 280, אבל הוא עדיין מנוע טוב וחזק, וב 114 גם סוחב לא רע בכלל.

מה שכן, כמו בכל מרצדס, מה שחשוב זה התחזוקה יותר מכל דבר אחר. אם המנוע מתוחזק נכון ולא "קרוע" סיכוי טוב שתהנה ממנו מאוד בלי בעיות מיוחדות.

כמעט כל מנועי המרצדס מהשנתונים האלה נוטים מאוד להתחמם, וזו הצרה הכי גדולה שלהם. ראש אלומיניום ארוך, והתחממות הם לא חברים טובים. אם הרכב עבר הרבה פתיחות ראש או שאתה רואה סימנים שהטמפרטורה לא עובדת נכון שזה אומר 80-85 מעלות בכל תנאי הנסיעה כולל פקקים ומזגן וירידה לכיוון ה 80 ואפילו מתחת בנסיעה מהירה, תזהר ותשמר. תעבור טוב טוב על כל מערכת האוורור והמיים, תסתכל על צידי הראש, תוכל אפילו למדוד אותו (ב6 צילינדר סינגל גובה מלא 85 מילימטר) ושם תראה את הסימנים לתחזוקה נכונה או לא.

חוץ מזה, כל הסימנים הרגילים. נזילות שמן מאוד משמעותיות לבדיקה כי מנוע שתוחזק נכון יהיה רטוב או "מזיע".

אם כל אלה בתוספת צמות חשמל יפות ומקוריות בסדר, אין עשן, המנוע עובד בטמפ' נכנות, הסחיבה והצליל טובים ונכונים בלי גמגומים והיסוסים וצלילים משונים, אתה יכול להיות שקט גם במנוע 250

כל היתר (לא כולל חלודה...) כבר פחות קריטי.

בהצלחה

• תוכן חדש...