Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים?

ברשותי רכב מסוג ביואיק, ניסיתי למשוך את החגורת בטיחות במהירות כשהיא סגורה עליי לראות אם חס וחלילה במצב של תאונה היא תתפס ותעצר וזה לא קרה.

איפה ניתן לסדר את התקלה הזו?

תודה מראש.

פורסם

למה שלא תיגש למוסך ?

והחגורה אמורה להנעל גם ללא בלימה. המנגנון מכאני.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, זה לא מדויק.

בבלימות חירום במהלך הדרכות הנהיגה המתקדמת שאני עושה, נתקלתי ברכבים אמריקאים שבהם מנגנונים אשר אינם ננעלים סתם במשיכה אלא רק בבלימה אמיתית עם הרכב.

גם לי זה נראה מוזר בהתחלה, אבל לאחר בירור הנושא התגלה לי שזהו סוג מעט שונה של מנגנון נעילה לחגורה.

לשואל השאלה - נסה לבלום בלימת חירום במהירות של 25 קמ"ש (במקום סטרילי ובטוח) ותראה אם המנגנון אכן עובד. זו מהירות שלא תהיה לך בעיה להתנגד לכוח הבלימה באמצעות שריריך בלבד (להבדיל מהתנגשות בעצם נייח בה אינך חזק מספיק בכדי להתנגד).

דני G.

• תוכן חדש...