Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכבי קיימת בעיה, שבמהירות 10-30 קמ"ש ישנו רעש מהגלגל הקדמי שמאלי, הרעש מגיע מהצמיג, קשה לי לתאר לכם את הרעש אבל הוא נשמע משהו בסגנון "ששש...ששש...ששש..." התיאור נשמע מצחיק :-).

ביקשתי ממישהו שינהג ברכב לאט ואני בהליכה ליד הגלגל שמעתי שזה מגיע מהצמיג, השאלה היא למה הצמיג מרעיש, יכול להיות כיוון פרונט?

למשל בכיכר הרעש מתגבר יותר, והרעש לא רציף אלה נשמע בקיטועים כמו שתיארתי.

הצמיגים בני שנתיים מתוצרת טייפון, כמו כן בדופן הצמיג יש שחיקה כי כניראה צריך לבצע כיוון פרונט שבקרוב אני יבצע.

האם כיוון פרונט יכול לעזור לגבי הרעש, יכול להיות שאם הזוויות היגוי לא מכוונות אז יגרם רעש מהצמיגים במהירות הזו?

הרכב נוסע ישר ואין רעידות או משהו כזה, הלחץ אוויר תקין כל שבוע אני בודק.

מאזדה לאנטיס 97

פורסם

יש לתקן,

מיסב שעומד לגמור :-) שששש...שששש....

כיוון פרונט לא יעזור לך על צמיגים ישנים

מכוון שהם כבר תפסו להם את הצורה (חיכוך בדופן הצמיג וכדומה )

ולא הכי מומלץ לעשות פרונט על צמיג ישן.

פרונט מחייב לאחר הרכבת 4\2 צמיגים חדשים שהעיקריים זה מקדימה .

בדוק את עניין המייסב והמשך לעדכן.

יום קסום

ליאור מילמן

פורסם

וחוץ מהנ"ל הצמיגים הנ"ל מאיכות מזעזעת.

לצערי, גם אצלי ברכב מורכבים טייפון מקדימה - קניתי את הרכב לא מזמן ולא הספקתי להחליף, אני מקווה לעשות זאת בהקדם.

מרגישים כל אבן של 5 אבנים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...