Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

אני מעוניין להזמין מ-eBay את המכשיר הזה

שמתחבר למצת הרכב, ומשדר קבצי MP3 שנמצאים בסטיק USB על גלי FM לשמיעה ברדיו של המכונית.

נשאלת השאלה, האם צריך אישור של משרד התקשורת בשביל לשלוח וגם לקבל את המוצר הזה בארץ?

תודה מראש

צחי

No worries 8)

פורסם

לדעתי בוואלה הוא נמכר ב 70 ש"ח. למה להזמין מחו"ל?

בכלל, זאת פשוט המצאה גרועה שאפילו לא שווה את השקלים הבודדים שהיא עולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקתי ב-zap יותר מוקדם, המחיר בארץ הוא בסביבות ה-150 ש"ח.

אני אוותר על הרעיון אם באמת נדרש אישור משרד התקשורת.

No worries 8)

פורסם

יש גם ב 79 ש"ח בוואלה, הרגע בדקתי. מאחר ומדובר בהפרש לא גדול ואתה נעול על מכשיר כזה אז כדאי לרכוש בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

xpozot תתפלא אבל צריך אישור של משרד התקשורת או משרד התחבורה

מצד אחד זה שייך לרכב מצד שני זה קשור לתקשורת אני חושב

אם זה לא נפל במכס לבדיקה שמצריכה אותך לגשת לאחד המשרדים זה בסדר

לגבי המכס אתה צודק

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא צריך שום אישור.

קיבלתי מחו"ל כבר כאלו.

זה מודול FM רגיל שעובד בתדרים שלנו.

הייבוא הוא פרטני ולא מסחרי, עד יחידה אחת לא צריך אפילו חצי אישור.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

וגם מעל יחידה אחת אין בעיה להכניס אותם לארץ אני הבאתי 5 יחידות וקיבלתי אותם עד הבית ללא מכס.

seat ibiza 2006 1.4 100hp

hu:clarion DXZ755MC amp:jl audio 300/4 mono:Hifonics titan comp:hertz enrgy hsk165 sub:Rockford p3

• תוכן חדש...