Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי דייהו לאנוס 2001 אוטמטית ובבדיקת צריכת דלק שערכתי יצא לי לפי נסיעה בתוך העיר בלבד שהמזגן דולק 90% מהזמן 1 ל 7.86.

האמת שזאת בדיקה ראשונית ואני יודע שאמורים לעשות מספר פעמים ולראות מה הממוצע אבל בכל זאת זה ניראה הגיוני?

זה ניראה לי הרבה מידי, אתם לא חושבים?

אשמח לתגובות מאנשים בעלי רכב דומה או שמכירים.

תודה וערב טוב.

פורסם

בביתי לאנוס 1600 SE אוט', הצריכה מוגזמת וידועה..

משתנה פלאים בין נסיעה עירונית לבין עירונית, בעיר היא סיוט.

טיפ ממני, בדוק לחץ אוויר בצמיגים.

פורסם

גם לי יש דייהו נובירה שאוכלת בין 1:6 במצב גרוע ל- 1:8 - האם יש משהו שעשיתם חוץ מלשים תוסף או אולי יש פיתרון?

פורסם

יש לי דייהו לאנוס 99 אוטומט שקניתי אותה כולם אמרו שהיא נוסעת 250 ק"מ לטנק מלא אבל אחרי שראיתי בפרק של טופגיר שאין קשר בין המחוג של הדלק לכמות הדלק עצמה החלטתי שאני נוסע עד שהמנורה של הדלק נדלקת ואז מתדלק

ממש קסם נסיעה כל הזמן עם מזגן[אני גר בקריות] עד שהמנורה נדלקת האוטו נוסע 400 ק"מ ואחרי התדלוק אני רואה שהיו לי בטנק עוד 4 ליטר שיכולתי לנסוע עליהם עד שאוטו היה נעצר מחוסר דלק

חוץ מזה היתה לי לפני דייהו רייסר ידנית שאיתה הייתי מגיע ל500 ק"מ

אני מאוד מרוצה מהדייהו לא מבין את כל אלה שבוכים

תראו כמה שהאנשים שקונים פולסווגן.רנו.פגו.סיטרואן סובלים מתקלות

• תוכן חדש...