Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי הרבה בירורים פה ומחוות דעת אני מתכוון לקנות את הסאב P2 של רוקפורד ( 12" 200RMS) .

שאלתי היא האם אני יכול להתקין את הסאב בתוך תיבה רגילה של XPLODE ( כזו שנימכרת ב200 ש"ח באינטרנט) או שהסאב הזה זקוק לתיבה אחרת?

בכל מקרה התיבה שלי כרגע אטומה אבל ניתן להסיר את האטימה ולהחזיר את הפורט. אני אשמח לדעת מה הדרישות של הסאב הזה.

תודה מראש לעונים:wink:

פורסם

לדעתי בשביל כל סאב..זוהי זבל של תיבה דקה ופשוטה..לא מומלצת לדעתי אלא אם כן יש.לך סאב פשוט וזול.

אבל בעיקרון כן אתה תוכל להתקין אותו בתיבה הזאת.

לדעתי תשקיע עוד כמה שקלים ותבנה תיבה בעצמך..באמת מאמץ קטן שישתלם לך.

(אם עוד לא קנית את התיבה ב200 ש"ח אז תשקיע אותם על בניית תיבה)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אוקי תודה, איזה עובי עץ מומלץ לבניה? כמה שיותר עבה יותר טוב או שזה לא עובד ככה?

ואם אפשר מידות שמתאימות לסאב הזה זה יעזור לי מאוד. מדובר על תיבה אטומה.

תודה

פורסם

באתר של רוקפורד יש את כל הנתונים שאתה צריך לדעת.

גם בפורום דיברו על הסאב הזה, לא פעם, לא פעמיים ולא עשר. חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אז בשעה טובה הזימנתי את הסאב P2D412 של רוקפורד 250RMS שני סלילים של 4 אוהם.

עכשיו השאלה היא כזו. יש לי כרגע מגבר 4 ערוצים 4 אוהם, אם אני מחבר רק סליל אחד של הסאב הוא יעבוד קשורה עם המגבר הזה?

או שחייבים לחבר אותו משני הסלילים למגבר 2 אוהם? מה ההבדלים בהספקים שמקבלים?

פורסם

http://www.electronicgem.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=103&option=com_phpshop&Itemid=36

את המגבר הזה, כאן כתוב שהוא עובד ב2 אוהם, אבל באתר היצרן לא מוזכר משהו על זה... מה גם שאצלי יושבים עליו כרגע זוג 6*9 והסאב אמור להיות מגושר על שני הערוצים הנוספים.

אז מה אתם אומרים? יהיה ניתן לחבר את שני הסלילים או רק אחד?

פורסם

לפי האתר שהבאת המגבר כן יציב ב2 אום. לכן בסאב אתה מחבר את שתי הסלילים במקביל,מקבל 2 אום סופי ולאחר מכן מחבר בגישור למגבר.

• תוכן חדש...