Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להכניס אליה מטען,מיני שואב אבק וזה עדייו לא פועל.

סיאט איביזה סיגנו 01, 1600מה יכול להיות עלות של תיקון של כזה דבר במקרה הכי טוב,והכי גרוע?

ואיפה יש מוסך בראשון לציון שכדי ללכת לשם לפתור את הבעיה?

יש לציין שיש לי מערכת באוטו,אזעקה,הכול עובד פיקס.

פורסם

מצטרף לשאלה לגביי פיאט בראבה 97

זה אותו פיוז?

כמה עולה פיוז חדש?,אני כמעט בטוח שהלך הפיוז ובגלל זה זה לא עובד.

שבת שלום

פורסם
מצטרף לשאלה לגביי פיאט בראבה 97

זה אותו פיוז?

כמה עולה פיוז חדש?,אני כמעט בטוח שהלך הפיוז ובגלל זה זה לא עובד.

שבת שלום

העלות של חבילה של פיוזים מכל הסוגים היא כ15 ש"ח, בכל חנות רכב.

יודע איך להחליף בפיאט פיוז?

פורסם

תיגש לכל חנות של אביזרי רכב פשוטה לא צריך בשביל זה מוסך מורשה!

יקחו לך גג 50 שקל וממש נסחפתי! אם זה רק החלפת פיוז

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

אוקי תודה,אני יקפוץ למוסכים שיש פה באזור תעשיה ישן,בדרך אני יחליף מנורה של האור שנשרפה פתאום.

אגב תמיד דאגתי בעניין הגיר שלי,אם אני מביא לבעל הרכב לבדוק/לנסוע על הרכב בשביל לבדוק את הגיר זה אמור לעלות כסף?רק בדיקה כמובן,כדי שאני ישן הכי רגוע שיש.

פורסם

אין שום סיבה בעולם ליסוע למוסך!

בצד שמאל של ההגה (בפיאט בראבה) למטה יש מאין תא קטן כזה, התא מחובר לחלק קצת יותר גדול שמחובר לרכב בקליפסים.

שחרר את הקליפסים, הוצא את החלק ותראה בפנים מלא פיוזים מחוברים.

על כל פיז רשום ערך שמסומן באות A ומספר (10A,2.5A,5A).

כל הפיוזים בקצה שקופים ואפשר לראות מאין חוט מתכתי, אם הוא קרוע הפיוז לא טוב.

אם אתה מחפש פיוז ספיציפי שמשפיע על איזושהי מערכת חשמלית ברכב שלא עובדת, אפשר למצוא אותו ואת מיקומו בספר הרכב.

אם אתה רוצה לעשות בדיקה כללית הוצא פיוז בדוק אם הוא תקין, אם תקין החזר ואם לא החלף לפי הערך שרשום עליו.

כדי שלא יווצר בילבול הוצא פיוז אחד כל פעם ורק לאחר שהחזרת או החלפת אותו עבור לפיוז הבא.

זה אולי נשמע מסובך אבל זה באמת לא!

אם תשמור על הדגשים הבאים גם לא תיצור נזק לאף מערכת חשמלית!

-חשוב להחזיר פיוז בעל ערך תואם לפי ספר הרכב או לפי הפיוז שקדם לו על מנת למנוע שרפת מערכות.

-חשוב להוציא כל פיוז בנפרד על מנת למנוע בלבול.

-הפיוז אמור להיכנס חלק ואן להילחם בו על מנת לא ליצור נזק לבית הפיוז.

במקרה ותצטרך עזרה בהמשך או הנחייות עפ"י ספר הרכב המשך את השרשור אני עוקב

זה לא מסוכן וזה באמת לא בעיה, תנסה כי קורה לעיתים תקופות שצריך להחליף פיוז.

בהצלחה

פורסם

אגב תמיד דאגתי בעניין הגיר שלי,אם אני מביא לבעל הרכב לבדוק/לנסוע על הרכב בשביל לבדוק את הגיר זה אמור לעלות כסף?רק בדיקה כמובן,כדי שאני ישן הכי רגוע שיש.

אתה מתכון לבעל המוסך אני מאמין.

יש כאלה שיקחו ויש שלא, חשוב להיזהר מכאלה שימציאו בעיות כדי לגזר עליך קופון.

פרסם מה אתה מרגיש ולמה נראה לך שיש תקלה, נעזור לך לחשוד לתקלות וככה תגיע מוכן בלי שיעבדו עליך!

פורסם

זה שונה ממה שנהגתי בנהיגה,קודם כל הקלאץ שלי יותר קל מהאוטו של המורה,היה לו רכב יותר חדש.

אבל העברת הילוכים שונה,אני מעביר חלק בלי קפיצות וכדו'.

אבל בזמן העברה לפעמים טיפה טיפה קשה להעביר הילוך אבל ממש בקטנה.

אני גם רוצה לשאול לגבי עוד שאלה שהטרידה אותי.

כולכם יודעים שאפשר ללחוץ על הגז בכיון למטה,אבל שבדקתי את הרכב,ראיתי שאפשר טיפה להרים את הגז כאילו הוא היה צריך להיות מוברג טיפה יותר למעלה,מתי שאני מגיע למהירויות כמו 100 בכביש מהיר,אני כבר מגיע לסוף של הגז,ואני חושב שאני צריך לפחות במהירות 130-140 להגיע לסוף.

פורסם

אני מאמין שלמורה שלך לא היה פיאט בראבה.

לכל רכב יש את ההתנהגות שלו, זה משתנה בין שנה לשנה ובין המודלים.

קשה מעט להכניס הילוכים, בעיקר בראשונים נכון?

אופייני לפיאט הזו, מה גם שכנראה שאתה לא דוחף את הקלאץ' מספיק או שיש שטיח שמפריע.

הילוך ראשון שלא נכנס בנסיעה זה טיבעי רד למהירות אפסית והכנס הכל יסתדר.

בעניין השני זה כבר יותר מדאיג, אני עם הבראבה לא מגיע בכלל לזה שאני לוחץ עד הסוף ויש פעמים גם שאני ב150 קמ"ש.

אם הגעת למצב שאתה דוחף את כל הדוושה, או שאתה מצפה שהוא יגיע יותר מהר ואתה לא מעלה מהירות בהדרגה או אכן יש תקלה בדוק זאת.

• תוכן חדש...