Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שלמורה שלך לא היה פיאט בראבה.

לכל רכב יש את ההתנהגות שלו, זה משתנה בין שנה לשנה ובין המודלים.

קשה מעט להכניס הילוכים, בעיקר בראשונים נכון?

אופייני לפיאט הזו, מה גם שכנראה שאתה לא דוחף את הקלאץ' מספיק או שיש שטיח שמפריע.

הילוך ראשון שלא נכנס בנסיעה זה טיבעי רד למהירות אפסית והכנס הכל יסתדר.

בעניין השני זה כבר יותר מדאיג, אני עם הבראבה לא מגיע בכלל לזה שאני לוחץ עד הסוף ויש פעמים גם שאני ב150 קמ"ש.

אם הגעת למצב שאתה דוחף את כל הדוושה, או שאתה מצפה שהוא יגיע יותר מהר ואתה לא מעלה מהירות בהדרגה או אכן יש תקלה בדוק זאת.

אני יבדוק,מקווה שלא יעלה יותר מידי.

מה יכולה להיות הבעיה ומה יכולה להיות העלות של כזה דבר?

פורסם

ויש פעמים גם שאני ב150 קמ"ש.

כנירא לך יש בעיה רצינית, הגיר והקלא'ץ נירא לי בסדר, אבל אולי הראש שלך רופף לך תעשה בדיקה אצל רופה "בעיות ראש"

ואולי הוא יעזור לך להוריד מהירות קצת פעם הבא,

"כי יש אנשים שרוצים לחזור הבייתה בלי ללכת לרופא"

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
כנראה לך יש בעיה רצינית, הגיר והקלא'ץ נראה לי בסדר, אבל אולי הראש שלך רופף לך תעשה בדיקה אצל רופה "בעיות ראש"(נוירולוג)

ואולי הוא יעזור לך להוריד מהירות קצת פעם הבאה,

"כי יש אנשים שרוצים לחזור הבייתה בלי ללכת לרופא"

מה קרה?

למה אתה עצבני עליי?

פורסם

קודם כל לא צריך לתקן שגיות כתיב אחרי (כבר דובר הרבה על זה בפורום)

ודבר שני אני לא עצבני אבל לא נעים לראות כל פעם בעיתון "נהג שנסה 170 התנגש ברכב עם 4 נוסעים וכולם נהרגו"

ולחשוב זה אני יכולתי להיות ברכב עם ה4 נוסעים והזה שנסע 170 יכל להיות אפילו אתה

ולא צריך להיות אחד מהאלו שאוהבים להגיד "לי זה לא יקרא"

ועם אתה "בודק" את הרכב, וכמה אתה יכול לסגור איתו. אז סתם שאלה למה? מה זה נותן לך?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

קודם כל אתה ממש צודק!

אני באמת לא מהנהגים המופרעים שאתה קורא עליהם בעיתון, הכי הרבה שהגעתי זה כמו שאמרתי 159 קמ"ש וגם זה בכביש 6 כשאני לבד על הכביש וחד פעמי כי ממש מיהרתי לצבא.

לקחתי לצומת ליבי מה שאתה אומר, ואני מצטרף אלייך בדברים גם אני נגד התפרעות בכבישים.

מי יתן ויום אחד גם לנו יהיה מסלולים בטוחים שמיועדים לספורט מוטורי

• תוכן חדש...