Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הלחץ אוויר הנדרש בפיז'ו 406?

עד כה הייתי ממלא 32 קדימה ואחורה, וההגה מרגיש ומגיב טוב והאוטו נוסע טוב

אבל אני שם לב שתוך שבוע וחצי כבר ההגה מתחיל להתקשות ולהרגיש פחות טוב, עשיתי בדיקה ואין בריחה מוגזמת של אוויר בגלגלים, לא משהו חרגיש, ירידה רגילה שבגללה צריך כל שבועיים למלא אוויר מחדש.

ותהיתי אולי הבעיה היא בלחץ שהלחץ לא מתאים

פורסם

ברכבים דומים - הגענו למסקנה ש 33 PSI - כאשר הצמיגים אחרי נסיעה קצרה , הם הפשרה הטובה בכל הגלגלים .

( מאזדה - 626 , 6 , גאלנט , אקורד 2005 , מונדאו 2008 - פלח דגמים דומה ל 406 , משקל וצמיגים )

כאשר הצמיגים חמים - אחרי נסיעה של מעל 10 דקות - מוסיפים 2 PSI - ללחץ של 35 PSI .

אבל - לכל רכב יש כיול קצת שונה - אתה צריך לשחק קצת עם הלחצים , ולראות איך הרכב מגיב ומה הרגשת הנהג :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש לי שאלה בעניין, סוף השבוע אני נוסע לאילת(-נסיעה ארוכה בת 5 שעות) במאזדה 3 עם 5 אנשים כולל אותי ובגא'ז עם מטען.

מה מומלץ? למלא את האוויר ללחץ העומס המירבי ( שזה בערך 45 מאחורה ו 33 מקדימה ) לקראת הנסיעה

ולאחר סוף השבוע להוריד לחץ לנסיעה רגילה יום יום ( שזה 32 מקדימה ו 32 מאחורה )

או פשוט להישאר עם הלחץ הרגיל של 32?

תודה

פורסם

להשאר עם 32 קדימה ואחורה - זה לחץ אויר אופטימלי לנסיעה מחוץ לעיר במאזדה 3 .

אבל - לבדוק לחץ אויר בגלגלים לפני הנסיעה :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
עשיתי בדיקה ואין בריחה מוגזמת של אוויר בגלגלים, לא משהו חרגיש, ירידה רגילה שבגללה צריך כל שבועיים למלא אוויר מחדש.

כל שבועיים למלא אויר? אני ממלא פעם בחודשיים שלושה, גם אז יש ירידה מאוד קטנה של 2~3 PSI לא יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
להשאר עם 32 קדימה ואחורה - זה לחץ אויר אופטימלי לנסיעה מחוץ לעיר במאזדה 3 .

אבל - לבדוק לחץ אויר בגלגלים לפני הנסיעה :idea:

אייל .

כן, אבל לא עדיף להישמע להוראות היצרן כמו ברשום במצב של עומס להעלות את לחץ האוויר?

פורסם
כן, אבל לא עדיף להישמע להוראות היצרן כמו ברשום במצב של עומס להעלות את לחץ האוויר?

לדעתי הכביש לאילת מאוד חם - פועל יוצא מכך - עליית לחץ הצמיגים בנסיעה לאילת .

אפשר לעלות אחורה ל 35 וקדימה ל 33 .

העף מבט על הצמיגים - אם נראה לך כי הצמיג עדיין נמוך מאחור , הוסף עוד .

לדעתי 45 מאחור הוא לחץ גבוה - לא נהגתי אף פעם בלחץ כזה :idea::lol:

צור קשר עם יעוץ טכני של "דלק מוטורס - מאזדה" והתייעץ איתם . טל' אגף השירות 08-9139999 .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...