Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי ברכב הקודם רדיודיסק של פיוניר אם רמקולים של בוס וסאב. לאחר שפרקתי את המערכת גיליתי שאבדתי את המתאם הזה,שמתחבר לרדיודיסק מאחורה שממנו יוצאים כל החוטים. (אני מקווה שהסברתי את זה טוב) הייתי בכמה חנויות ולאף אחד אין את החלק,איך אני יכול להשיג אוטו?

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

הדבר הזה נקרא "קונקטור".. גם לי היה רדיו מסויים שקרה לי את זה והלכתי למתקין בדר"כ יש להם קופסה מלאה בכאלו.

דווקא במקרה שלך זה פיוניר זה קונקטור דיי נפוץ תלך לעוד מתקינים באזור שלך בטוח תמצא.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה,אך הלכתי למפסר מתקינים והם אמרו שקשה להשיג את החלק... מי יש לי עוד לעשות?

פורסם

ענק-תודה!

אני חושב שהמספר דגם הוא DEH 3050UB

יש עוד מספרי מאחור,הגיוני שזה המספר?

פורסם

זה הקונקטור הכי נפוץ שיש לפיוניר..מאיפה אתה אם אפשר לשאול?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

גנות,1.78 גבוהה ונאה ובעל ענים כחולות.מעונין בדומה. ואתה?

בצחוק...

מגנות,זה במרכז אבל נמצא כל יום במתיתיהו,בית שמש,וירושלים (הר-נוף אם אתה מכיר).הייתי במספר מקומות בירושלים שלא היה להם.

פורסם
גנות,1.78 גבוהה ונאה ובעל ענים כחולות.מעונין בדומה. ואתה?

בצחוק...

מגנות,זה במרכז אבל נמצא כל יום במתיתיהו,בית שמש,וירושלים (הר-נוף אם אתה מכיר).הייתי במספר מקומות בירושלים שלא היה להם.

קרה לי בידיוק אותו הדבר

לד"ר סאונד (תלפיות, ירושלים) בדוק יש את הקונקטור.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...