Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

השבוע ראיתי אותו בדיוק כמו שלי-אותו צבע רק ששלו האוטו ממש הבריק[מזדה כחולה],שאלתי את הבעלים אם הוא עשה פוליש והוא אמר לי שכן שהוא עשה לפני יומיים.

עכשיו אני גם רוצה לעשות,חוץ מזה שיש לי כמה שריטות קלות שהבנתי שהפוליש יעזור.

אני מעוניין לעשות את זה ידני,רציתי לדעת כמה עולה בקבוק פוליש?[והאם 1 מספיק לאוטו לאנטיס 97?]

ובקשר לואקס,הבנתי שהרבה עושים וזה גם קשור,אבל לא הבנתי מה זה בדיוק עושה לאוטו-ואם אפשר לדעת גם את המחיר שלו,תודה!

פורסם

מחיר פוליש וקס עולה כ-500ש"ח. אבל אם אתה עושה לבד, מדובר רק על חומרים - כמה עשרות שקלים. בקבוק וקס שמספיק לי לכמה חודשים לאוטו גדול עולה 50ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פוליש בעיקרון מטשטש שריטות ומוריד כל מיני כתמים מהצבע.

איך הוא עושה את זה? הפוליש בעצם מוריד שכבה מיקרונית מהצבע.

ווקס, מה הוא עושה?

הווקס הוא בעצם שכבת הגנה לצבע ששומרת עליו ונותנת לו את הברק שאליו אתה שואף להגיע.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...