Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה לשעבר של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה משה צריך לעשות עכשיו?  

80 הצבעות

1. 1. מה משה צריך לעשות עכשיו?

• א. לוותר על הבחורה (כולל כנראה די לפגוע בה כשהוא יסרב).
      21
    • ב. להמשיך להיפגש איתה בכל זאת, תוך לקיחת סיכון של עירעור הקשר עם דוד (לא מחייב אבל יכול לקרות).
      42
    • "לפרגע ולזרוק"
      7
    • אחר (כולל אופציות עם אבטיח)
      10

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה לפיתחי סוגיה בין שני חברי ילדות .

נקרא להם דוד ומשה .

דוד יצא עם בחורה לפני 6 שנים , העיניינים לא עבדו בניהם ואחרי חצי שנה הם נפרדו .

גם לדוד וגם למשה היה ידוע בשלב כלשהו ( לדוד בזמן הקשר למשה אחר כך ) שהבחורה פוזלת לכיוון משה .

אחרי 6 שנים הבחורה יזמה פגישה עם משה .

משה התקשר ישר לדוד לשאול מה הוא אומר דוד אמר "יאללה תהנה למרות שאני לא מאמין שיצא משהו".

(צי"ח : אח של הבחורה שירת עם משה בגדוד וחברו הטוב של האח מהמחלקה של משה )

הבחורה באה , משה מספר שהיה מעולה... גם היא וגם הוא רוצים להמשיך להיפגש , אבל דוד שינה את דעתו ואמר למשה שהוא לא רוצה שמשה ימשיך את הקשר עם הבחורה .

מה משה צריך לעשות עכשיו ?

א. לוותר על הבחורה ( כולל כנראה די לפגוע בה כשהוא יסרב ) .

ב. להמשיך להיפגש איתה בכל זאת , תוך לקיחת סיכון של עירעור הקשר עם דוד (לא מחייב אבל יכול לקרות ) .

ג. אחר:

מנהלים אם אתם יכולים לחבר לזה סקר אני דוד ומשה נודה לכם ( הבחורה אולי גם )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון אישי שקרה לי.

החבר פירגן לי, ועוד הוסיף שיהיה בהצלחה. ווואלה הצליח היינו שנתיים ביחד , עד שטסתי לחו"ל.

לא רק שפירגן גם כשהיינו יוצאים כל הח'ברה והיא הייתה מצטרפת ,מעולם לא הייתה הרגשה לא נעימה.

במידה והוא חבר אמיתי ומלכתחילה אמר שאין לו בעיה. אז זהו פה זה נגמר.

להתמרמר על זה אחר כך, כי זה הצליח לחבר שלו - זו סתם קנאה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מה לעשות זו החלטה אישית, זו לא שאלה של מי צודק והאם לדוד יש זכות חרטה (לדעתי אין. תהיה גבר לאחר שנתת מילה ותעמוד מאחוריה). אין פה חוקים, כל אחד והנורמות שלו. השאלה היא כמה נזק ייגרם ליחסים בין משה לדוד בעקבות העניין? האם משה מוכן לוותר על החברות עם דוד עבור הבחורה?

מניסיוני האישי, כשגבר ואישה מקליקים, אין כוח בעולם שעוצר את זה. לא הורים, לא משפחה, לא אחוות גברים ולא חוקים דתיים ואחרים. כפי שאמרו חכמים, "כשהזין עומד השכל בתחת", ולא רק הוא אלא כל העולם נעלם ואיננו. לדעתי, אם יש באמת משיכה וכמיהה של כמה שנים הדוד יכול לעשות שמיניות באוויר, העניין סגור. עכשיו נשאר לו לבלוע או ללכת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שהשאלה היא באילו גילאים מדובר?

במידה וכמובן מדובר ב13-14 ו6 שנים אחרי זה לא רלוונטי.

במידה ומדובר בגיל 24 למשל ואנחנו מדברים על 6 שנים אחרי זה ,זה קצת שונה...

פורסם

עניין של השקפה.

אם הבחורה "שווה" את זה, אז ללכת על זה ללא כל חרטות, עם ראש מורם ולדעת שהתוצאות עלולות להוביל לפרוק הקשר בין "דוד" ל"משה".

אפשרות שניה היא לוותר על הקשר עם הבחורה, להסביר לה שהחבר לא ממש מעוניין ו"אין מה לעשות", זה חבר ילדות ואין רצול לערער את מערכת היחסים בין "דוד" ל"משה".

מכאן יש שתי אופציות.

1) או שהבחורה תבין ותכבד את העניין, תתבעס ותלך לדרכה.

2) הבחורה יוזמת ובטוחה בעצמה, תיזום שיחה עם החבר לשעבר ותסביר לו את העניין. יכול להיות שיגיעו ל"פשרה". אני מבין את העניין הזה, אחרי הכל יוצאים שני זוגות, החברה של החבר שהיתה פעם חברה של אחד מהחברים האחרים. יוצר סיטואציה לא נעימה שלא כולנו מסוגלים להתמודד איתה.

כפי שנאמר, אתה יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח? ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הכל תלוי בטיב היחסים בין משה לדוד.

מניסיון אישי שלי משני הצדדים:

-לא הייתה לי כל בעיה שחבר טוב שלי יהיה בן זוגה של האקסית שלי אחרי כמה שנים שאנחנו כבר לא יחד.

אולי אם זה היה קורה זמן קצר אחרי הפרידה הייתי מרגיש אחרת.

-בסיפור אחר בחרתי ללכת עם החברה של החבר, מבלי שהוא ממש יודע עד כמה רחוק זה הגיע (הוא בטוח שהיה סתם קשר ידידותי קרוב), נשארתי לבסוף קירח משני הכיוונים אבל זה לא גרם להרגשה של הפסד ואולי אפילו טוב שככה זה נשאר ונגמר.

מסכים מאוד עם falou, הקטן עומד והראש בתחת.

:-)

פורסם

הבהרות , דוד יצא עם הבחורה סוף התיכון תחילת צבא , משה מבוגר מדוד בשנתיים +-.

עד כמה שידוע לי ממשה , לא הייתה כמיהה של שש שנים לא מהצד שלו בכל אופן .

והוא גם לא בטוח עד כמה הוא רוצה קשר רציני , הוא כן יודע שהוא רוצה לנסות איתה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זה חוקים של בנות, מה אתה בחורה?

תפרגע כמה שיותר, ואם היו חברים טובים היו עושים עליה תורנות שבוע שבוע

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...