Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיפורים חוקיים בלבד!

אה ושאלה פורק אפשר להרכיב על הרכב הזה?

תנו לי עצות מה אפשר לשפר ברכב

פרטים על הרכב

פיג'ו 205

דגם STYLE GR

מנוע 1400

צבע שחור

אגב אני לא ממש מבין בזה והייתי רוצה לדעת מה אפשר להוסיף שיהיה חוקי

ומה עלויות?

פולקסווגן פולו 1996

1600

גיר ידני

פורסם

פורק לחץ מיועד למנועי טורבו, מכיוון שלך יש 205 כל מה שנשאר לך לעשות זה לשים 2 דגלים בחלונות האחוריים ולשפר את המבנה האווירודינמי של הרכב.:shock:

פורסם

איך בדיוק אפשר להוציא 100+ כוח סוס מה TU 1.4 ??

בדרך חוקית כמובן, בלי להיכנס לגדישות וכו'.

מה שאני חושב עליו בשיפורים חוקיים הם פילטר פתוח וסעפת פליטה, אפשר ככה להוציא 25+ כ"ס?? (במקור המנוע עם 75)

חריטות וקאמשפט חם חוקיים? וזה לא עשוי לגרום לבלאי מואץ מאוד במנוע כזה?

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

בחריטות אני מניך שהכוונה לפורטינג, עכשיו נגיד שזה לא חוקי {לא יודע אם זה כן או לא} איך לעזעזל בוחן תנועה או בוחן במכון טסטים יכול לדעת שעשית פורטינג והחלפת לקאמשאפט חם?

בקיצור מכיוון שאין תקציב ופותח השרשור רוצה פורק לחץ לפ'גו 205, הייתי ממליץ על FAKE BOOST אבל אני מניח שזה יחרוג מהתקציב:-D.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

100 + יהיה קשה

קרבורטור כפול בקושי עולה כסף ויתן עוד 10 סוסים

נגיד שפילטר פתוח נותן עוד חמישה פונים... הגעת ל-90

ממה שאני זוכר האוטו הזה מאוד זריז, מחליק ציר אחורי בקלות וסלחני מאוד.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ל106XSI בשנים הראשונות היה מנוע דומה שהפיק 95 כ"ס. עם קצת רצון וקצת מזומנים אפשר לדחוף אותו לאזור ה100 כ"ס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול קאמשפט חם נותן בוסט יפה לביצועים, מנסיון.

אפשר להביא את המנוע לסביבות ה-100כ"ס אבל העלות תהיה גבוהה למדי.

בכל אופן, בלי תקציב אין על מה לדבר בכלל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...