Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתכן שטנדר טויוטה היילקס מנוע 2400 ט.ד עם 102 כ"ס יותר מהיר מאיסוזו דימקס מנוע 3000 ט.ד עם 131 כ"ס?

אני שואל את השאלה לא כילד קטן ולא בשביל המירוצים, פשוט לפני שקניתי את הדימקס שלי אמרו לי קח רק איסוזו כי הוא יותר זריז על הכביש, אבל לפעמים אני נתקל עם איזה טויוטה שעוקף אותי במהירות, אפילו פעם עקף אותי טויוטה ישן מנוע 2400 בלי טורבו ולא יכולתי עליו, אז רציתי לדעת האם זה הגיוני? או שההספק של הטנדר שלי ירד?

(לא יודע אם זה המקום הנכון לשאלה, אם יש בעיה אז תעבירו בקיף)

תודה ושבת שלום.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אני גם יש לי דימקס גיר רגיל 2X4 2004, אני יודע שהרגיל יותר זריז מהאוטומתי,

אבל שאלתי על איסוזו מול טויוטה, מישהוא ניסה פעם?

פורסם

יש לנו במשפחה היילקס חדשה 2X4 2.5 לא יודע אם זה המנוע עם ה102 כ"ס, אבל 2.5. הרכב אוטומט והוא מרגיש די מהיר ודי זריז, גם ההתנהגות שלו מרגישה ממש טוב. לעומת די-מקס שיש לחבר אחד חדש מנוע 3.0 4X4 אוטומט אין פערים גדולים ותמיד כשאנחנו "בודקים" את הרכבים הטויוטה מרגישה יותר נמרצת. ואת האמת האיסוזו מרגיש די עגלה. על ההיילקס 3.0 אין מה לדבר בכלל, חיה בכביש ובשטח.

פורסם

תאמין לי לפני שנתיים קניתי את הדימקס והוא היה טנדר שמור יד ראשונה ולא עבד קשה אז הוא היה חיה רעה על הכביש, אף טנדר לא טויוטה ולא איסוזו יכלו עליו הטורבו היה נותן חזק,

אבל בשנתיים האלה אני תמיד מעמיס אותו איזה 700 ק"ג יום יום +ארגז סגור גבוהה ופעם תדלקתי בתחנה שהיה להם סולר גרוע ואז היו לי קצת סתימות עד היום לא ניקיתי יסודי אז בגלל זה ההספק ירד קצת ואני הרגשתי את זה מידית.

מה דעכתם איך אני יכול להחזיר אותו למצב הקודם?

פורסם

זה תלוי גם בנהג,אם בהיילקס נוהג בהמה שדופק 140 ואתה נוהג במהירות לפי החוק?.

ידוע גם שאיסוזואים כמובן הרבה יותר עדינים ורגישים מאשר היילקסים מבחינת הטיפול ודורשים טיפול הרבה יותר מעמיק(מניסיון).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

איך באמת סגנון הנהיגה שלך עם הטנדר? רגוע? אגרסיבי?

תעשה לו טיפול טוב, תנקה את האנג'קטורים אם צריך, אמרת שתידלקת סולר לא טוב.

פורסם

מבחינת נהיגה אני נוהג בסדר לא שובר אותו בקפיצות לפעמים נהיגה אגרסיבית הכל תלוי הכביש ואם אני גורר עגלה אז משתדל להיות קצת רגוע על הכביש, רוב הנסיעות אני נותן לו עד 3000 סל"ד ועולה הילוך,

מבחינת טיפולים כל 10000 עושה טיפול במוסך מורשה למרות שהם דורשים כל 15,

אמרתי שפעם תדלקתי סולר לא טוב אבל לא היה לי זמן ללכת לאיזה מוסך לעשות נקיון למערכת,

בכל זאת איפה אתם ממליצים לי לבצע נקיון למערכת האנגקתורים והדלק בצפון?

• תוכן חדש...