Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק שהזמנתי מ-Ebay הגיע באיחור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש פברואר 09 הזמנתי חלק לרכב שלי, אחרי כמה זמן שהוא לא הגיע פתחתי תלונה ב-PAYPAL וקצת דחיתי אותה בגלל בקשות מצד המוכר להמתין עוד קצת, בסופו של דבר לא שמתי לב והתלונה נסגרה אוט' ולא ניתן לפתוח אותה שוב.

אחרי כמה ניסיונות פניתי לחברת האשראי שלי, הגשתי טופס לקוח כשל תמורה וקיבלתי את כספי במלואו חזרה.

חשוב לציין שקניתי את אותו חלק ששוב פעם ממישהו אחר ב-EBay וקיבלתי אותו אחרי 10 יום.

אתמול בערב הלכתי לבדוק את הדואר וראיתי שממתינה לי חבילה במכס, בדקתי את פשר החבילה ומסתבר שזה החלק הקודם שהזמנתי.

מישהו יודע ויכול לייעץ מה עושים במצב כזה? בחשבון בנק שלי זה עדיין מופיע כתנועה בבירור.

מה לעשות לשחרר את זה ולמכור או להודיע לחברת אשראי?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מתחת ל50$ שזה אומר שהמחיר של המוצר + המשלוח לא עובר 50$ אז אתה לא משלם מכס.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אם קיבלת את המוצר למרות שקיבלת את כספך חזרה, יש לך מספר אופציות.

1- להחזירו לשולח.

2- לשלם עבורו לשולח ולמכור אותו באופן עצמאי.

3- לדווח לשולח שקיבלת אותו ולשאול אותו כיצד הוא רוצה להמשיך תוך כדי ציון שכבר קנית את החלק ואינך זקוק לו עוד.

4- לא להגיד כלום לשלוח ולשמור את החלק אצלך/למכור אותו באופן עצמאי.

קרה לי כמה פעמים בעבר.

באחד המקרים (נשלח במשלוח קרקע במקום אוויר וקיבלתי את המוצר לאחר כמה חודשים. בגלל ההתעקבות הגדולה המוכר החזיר לי את הכסף) - הודעתי למוכר שזה הגיע, הוא אמר לי שאני אשמור אותו.

במקרה אחר (שבדיעבד מסתבר שהחבילה עשתה סיבוב עצום בארה"ב ואירופה לפני שהגיעה לארץ) - המוכר שאל אם לא אכפת לי לשים את המוצר בEBAY ופשוט להעביר לו את הכסף שיתקבל מהמכירה

(בסוף המוצר נמכר בכמה דולרים ספורים מעל המחיר ששילמתי עליו והוא אמר לי להעביר רק את הסכום שאני שילמתי, ככה שגם עשיתי רווח קטן).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...