Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו יש לי רעיון אבל אני לא יודע אם הוא חוקי או לא.

חשבתי הרי במילא כל המנעול הגה וכל זה חרטא וזה לא עוזר.

אז חשבתי אולי לעשות כזה דבר שברגע שמישהו פורץ לך לאוטו אז יש כזה דוחף קטן שילחץ על הכפתור של גז מדמיע ואז הרכב יהיה עם גז מדמיע.

ובנוסף לזה יהיה גם אזעקה חזקה עם 2 צופרים ככה שהגנב ירוץ לנפשו בזמן שהוא פגוע מגז מדמיע.

קיצר חוקי או לא?

פורסם

אפשר הסבר למה לא חוקי?

כלומר זה נחשב הרי אמצעי הגנה לא?

וכאילו מה אם מישהו יפרוץ לאוטו אז הוא ילך למשטרה ויגיד:"יא חביבי אהלן , אתמול בלילה ניסיתי לפרוץ לבחור לאוטו ואז חטפתי גז מדמיע בפרצוף "

?

או שזה לא חוקי כי משטרה יכולה לראות? אני מתכוון שזה יהיה נשלף ואני ישים את זה רק בלילה

פורסם

ומה יקרה אם תהיה תקלה והגז יתפרץ לך באמצע הנהיגה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ומה יקרה אם תהיה תקלה והגז יתפרץ לך באמצע הנהיגה?

אז זהו שהוא יהיה נשלף ואני ישים אותו אך ורק בלילה

פורסם

שלום!

נשמע מעניין,אבל כמו שכבר אמרו פה ,גם לי נישמע לא חוקי.

יכול להישמע מצחיק אם חושבים על זה "הוא פרץ לרכב,קיבל גז מדמיע לפנים,רץ וניכנס בעמוד חשמל.ניכנס לתחנת מישטרה והגיש תלונה" :twisted::twisted::twisted:

לילה טוב.פבל.

פורסם
אפשר הסבר למה לא חוקי?

כלומר זה נחשב הרי אמצעי הגנה לא?

וכאילו מה אם מישהו יפרוץ לאוטו אז הוא ילך למשטרה ויגיד:"יא חביבי אהלן , אתמול בלילה ניסיתי לפרוץ לבחור לאוטו ואז חטפתי גז מדמיע בפרצוף "

?

או שזה לא חוקי כי משטרה יכולה לראות? אני מתכוון שזה יהיה נשלף ואני ישים את זה רק בלילה

אם זה לא הגנה עצמית זה נחשב תקיפה. זה החוק בארץ.

פלוס, מה קורה אם הפריצה היא לגיטימית, נגיד הוצאה לפועל או אני-לא-יודע-מה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אז זהו שהוא יהיה נשלף ואני ישים אותו אך ורק בלילה

ומה אם תזדקק לרכב באמצע הלילה באופן לא צפוי תמהר לרכב ותשכח לנטרל את 'ההגנה' :shock:

פורסם

השאלה אבל , האם גנב יוכל להתלונן שהוא ניסה לפרוץ לי לרכב וקיבל גז מדמיע?

או שלדעתכם או לא יעשה את זה?

ומה נראה לכם העונש על זה?

פורסם

הבעיה היא שיהיה לה קשה לזהות מי גנב ומי לא, כבר קרו מקרים בארץ של הורים מפגרים שהשאירו ילדים באוטו ואז אזרחים הצטרכו לפרוץ לרכב כדי לחלץ את הילד ואז הילד והאזרח התמים יקבלו גז לפנים.

אפשר לחשוב על עוד הרבה מקרים שאתה תצטרך לפרוץ לרכב של עצמך.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לא יודע מה אתכם, לדעתי זה רעיון גאוני

רק צריך ליישם אותו בצורה טובה כדי שלא יקרה מצב שהגז ישתחרר באמצע נסיעה או בפתיחה לגיטימית של הרכב

השאלה היא: איך בדיוק אתה הולך לעשות את זה?

פורסם

כן ועם עורך דין טוב, הוא גם יכול להגיש נגדך תלונה, לזכות במשפט ואתה עוד תצטרך לשלם פיצויים. נשמע הזוי?

כבר קרו מקרים שבו גנב פרץ לתוך בית של חייל, חייל יצא אליו, ירה בו מהרובה שלו, הפורץ הגיש תלונה ויצא זכאי.

פורסם

תקשיבו זה קל ואין מצב שזה ישתחרר באמצע נסיעה או משהו כזה כי זה לא יהיה בכלל מחובר.

אוקי תקשיבו זה הולך ככה , מחברים סתם זרוע קטנה כזאת על התקרה של הרכב וברגע שהאזעקה מופעל הזרועה זזה ימינה.

על התקרה יהיה הגז מדמיע והוא יהיה נשלף ככה שבזמן נסיעות אני פשוט מוציא אותו משם וזה (הוא יהיה ברכב רק בלילה ).

עכשיו ברגע שהאזעקה תופעל בלילה אז הזרוע הזאת תזוז ימינה ואז הגז מדמיע ישפריץ בדיוק על הגנב!

ומה שטוב גם שאי אפשר להיכנס לרכב 6 שעות מאז שהשפריצו שם גז מדמיע , ככה לא יהיה סיכוי שהם יחזרו באותו לילה (ותאמינו לי שהם לא יחזרו).

בקיצור זה בטוח , זה לא יכול להשתחרר בצהריים או בזמן נסיעה או משהו כזה כי זה פשוט לא יהיה מחובר כי זה נשלף!

אז מה אתם אומרים?

פורסם

בזמנו קראתי על בחור שגידל נחש באוטו, כל ערב היה מניח את הנחש ברכב ובבוקר מוציא אותו. אני לא זוכר את המקרה לפרטים אז לא אמציא עובדות או סיפורים. אבל בדומה לרעיון הנחש-כל עוד לא שמת שלט גדול שמזהיר מפני נחש/מערכת גזים/שוקר/מפלצות/ושאר ירקות שמפחידים גנבים, אזי הפריצה עדיין תתרחש גם אם הרכב לא יגנב בסופו של לילה.

מבחינה פרקטית, הופעל הגז, הגנב ברח, איך אתה מתכוון לנהוג ברכב שפוזר בו גז מדמיע והוא חלל סגור ?! לדעתי תאלץ להשבית אותו ליומיים לפחות עם חלונות פתוחים כדי לנדף את הגז.:bigcry:

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...