Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

איך אני יכול לבטל זמנית את כרית האוויר בפאסאט 2003

אני מתכוון שמושב שליד הנהג (בשביל כיסא תינוק )

תודה לכולם

פורסם

אם אני לא טועה (ולא רוצה להטעות) בתא הכפפות יש כפתור (תקרא מה הוא עושה)

כמו כן יש במשענת יד גם כן כפתור (תקרא מה הוא עושה).

אחד מהם אמור לבטל את הכרית אוויר, תן צלצול לצ'פיון יעזרו לך!

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

  • ספונסר פורום
פורסם

לפאסט הזאת אין מתג לביטול הכרית ,

הביטול מתבצע בשני דרכים ,האחד שינוי הערכים

בתוכנת כריות האויר כך שכרית הנוסע לא תפתח ,

והשני ביטול עיי פלג ביטול מקורי שמותקן במקום הכרית

על קו החיבור לכרית ובעצם מדמה את ההתנגדות החשמלית

כאילו שהכרית נמצאת כדי שלא ידלק קוד תקלה .

 

ביטול שכזה צריך לעלות במוסך כ 300 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ממש לא ברור לי איך דווקא בפולקסווגן, שתמיד נתפס כיצרן שמתיימר להיות בחזית הטכנולוגיה, אף אחד לא מצא לנכון לשים מתג לביטול כרית האויר, בזמן שדווקא במכוניות עממיות יותר המתג הזה מצוי בהמוניו. תחשבו על זה שאדם שלא מעוניין לשלם את המחיר עבור ניתוק הכרית (וחיבורה מחדש לאחר מכן) פשוט יסיע תינוק במושב הקדמי מבלי לנתק את הכרית.

אכן, נפלאות הן דרכי האל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ממש לא ברור לי איך דווקא בפולקסווגן, שתמיד נתפס כיצרן שמתיימר להיות בחזית הטכנולוגיה, אף אחד לא מצא לנכון לשים מתג לביטול כרית האויר, בזמן שדווקא במכוניות עממיות יותר המתג הזה מצוי בהמוניו. תחשבו על זה שאדם שלא מעוניין לשלם את המחיר עבור ניתוק הכרית (וחיבורה מחדש לאחר מכן) פשוט יסיע תינוק במושב הקדמי מבלי לנתק את הכרית.

אכן, נפלאות הן דרכי האל.

 

באילו מכוניות עממיות יותר ששווקו בתחילת שנות ה2000 יש מתג לביטול כרית האוויר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אלעד,

 

אני אישית מעדיף רכב ללא מפתח לביטול כרית אוויר בגלל שזה פתח לצרות.

 

הישראלי הממוצע לא ממש מבין ברכבים ומה הם היתרונות/חסרונות של כריות אוויר, רובם חושבים עדיין שכריות אוויר זה סכנת חיים והם לא מצילות חיים.

 

הישראלי הממוצע ימשיך לדבר בפלאפון מוסתר בין הרגלים וגם לא ידאג לשנות את מצב הסווי'ץ למצב פעיל של כרית האוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אדון מרק 10

 

רוצים לבטל את פעולת הכרית זמנית כדי לאפשר לשים כסא בטיחות לתינוק במושב ליד הנהג. זה ברור לך!!

 

בלי לבטל את פעולת כרית האויר , התינוק בסכנה , במקרה של תאונה. זה ברור לך!!

 

ותן קרדיט לישראלי הממוצע שהוא מבין לא גדול אבל מבין.

 

אילו לא היה מבין לא היה שואל את השאלה בפתח השרשור.

 

ובקשר לנייד , איך זה בדיוק מתקשר לשרשור. הא, הישראלי הממוצע.

 

אילו אני במקומך, הייתי פונה לאחד המנהלים כדי שימחקו את ההודעה שלך.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אדון ישה,

 

פותח האשכול על-סמך שאלתו לא מבין את המשמעות של הושבת תינוק במושב הקידמי ומה הם ההשלכות הבטיחותיות.

 

מקומו של התינוק הרך הוא לא במושב הקידמי !! אלא במושב האחורי שהינו מקום יותר בטוח.

 

במידה ומבטלים את כרית האוויר לשם הושבת תינוק ונניח שלמחרת יושב באותו מושב מבוגר כאשר בעל הרכב שכח להעביר את הסווי'ץ למצב ON וחלילה נגרמת תאונה מה אז ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אדון מרק שלום

 

פותח השרשור לא מבין, אני לא מבין , ניחא, אבל גם היצרן לא מבין.

 

רק אתה מבין!!

 

לשם מה יש את האפשרות לבטל את כרית האויר במושב של הנוסע ליד הנהג? אמור נא לנו כדי שנלמד.

 

וכדי לצמצם את הויכוח , אני מסכים איתך שהמקום פחות בטוח . אבל לא זו הייתה השאלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ויכוח מיותר לחלוטין, מרק צודק אני מתקין את ערכות הניתוק הללו במכוניות ואני אומר לך ישה שזה אכן פתח לצרות, ומה גם שמרק צודק בכך שלא מבינים את משמעות כריות האויר, המון פעמים יצא לי להיתקל באנשים שהייתה להם תקלה במערכת כריות האויר ומה שעשו במקום לתקן זה לבקש אם אפשר להוציא את מנורת ההתרעה מלוח השעונים.

שורה תחתונה בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

ודרך אגב דובר כאן על כך שברכב זה צריך לשים נגד אז אני אומר לך חד משמעית ישה שברגע ששמים נגד הכרית מבוטלת לחלוטין לא משנה אם יש תינוק או אין, לא כמו בדגמים חדשים שהביטול נעשה ע"י סוויץ.

מה כל העיניין שהתינוק ישב מאחור עם מראה לכיוונו שניתן להסתכל עליו מהמושב הקדמי, אני מכיר המון שנוהגים בשיטה זו, ולמען הבטיחות של הילד שעדיין אין לי גם אני ינהג כך.

 

ואני יוסיף עוד דבר אחרון שלפני ניתוק כרית האויר ע"י המוסך בגלל הישראלי הממוצע שמרק דיבר עליו נאלץ הלקוח לחתום על הסכם משפטי שמנער את המוסך מאחריות במידה ותיהיה תאונה והכרית הימנית לא תיפתח, ועוד בנוסף אצלנו בכל אופן גם מודבקת על השמשה הקד' מדבקה שמזהירה שברכב הנ"ל קיימת ערכה לנטרול כרית אויר שאולי זה יעיר את הנוסע במידה והנהג שכח.

פורסם
אדון מרק שלום

 

לשם מה יש את האפשרות לבטל את כרית האויר במושב של הנוסע ליד הנהג? אמור נא לנו כדי שנלמד.-עניין שיווקי בלבד.

 

וכדי לצמצם את הויכוח , אני מסכים איתך שהמקום פחות בטוח . אבל לא זו הייתה השאלה.

 

הפורום לא נועד לוויכוחים, הפורום הינו במה לדיונים מפרים ובמה לאנשים שרצים ללמוד (ויש כאלה שלא רוצים ללמוד ותקועים בעמדות שגם דחפור לא יזיזם)

 

אני ממליץ לך לבצע חיפוש בפורום בעניין כריות אוויר מכיוון שהנושא נטחן עד דק.

 

קרא בעיון רב גם את תשובתו המלומדת של חבר הפורום ניסן שהינו מאבחן ובעל מקצוע ממדרגה ראשונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עם כל הכבוד שאני רוחש לניסן ולך ויש כבוד ולא בציניות.

 

הסויץ הזה הוא "המצאה" שכל או רוב יצרני המכוניות נוקטים בה.

 

היא באה לענות על צורך. לא עניין שיווקי

 

הצורך נסיעה עם תינוק לבד ברכב.

 

שאל את דעתי המקובעת , אנטי בטיחותי ביותר, כ י הפירוש המעשי הוא טיפול בתינוק תוך כדי נהיגה , אנטי בטיחות ממדרגה ראשונה. הושבת התינוק מאחור לא מאפשרת לנהג/ת לחייך לתינוק לתת לו בקבוק ולשעשע אותו הכל תוך כדי נהיגה.

 

ולכן השאלה היא האם לצורך ביצוע הפעולה הזאת צריך ללכת למוסך , להשתמש במפתח מיוחד או מפתח שוודי לא רלבנטית. הפעולה צריכה להיות פשוטה לביצוע , כך גם החזרת הכרית לתפקוד.

 

לא פעולה שכדי להפוך אותה צריך לרוץ שנית למוסך.

 

אה ולעיניין כריות אוויר הנה לך לינק שנפתח על ידי המחופר

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=271528

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...