Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, לפני חצי שנה קניתי FR שנתון 2007. האוטו כבר לא באחריות החברה.

עכשיו צריך לעשות טיפול 30,000 ק"מ, שזה כולל (כפי שביררתי ב צ'מפיון) החלפת מסנני דלק, שמן, אויר ומזגן

והחלפת שמן מנוע סינטטי מלא.

איפה כדאי לי לעשות טיפול?

בצ'מפיון טיפול עולה הכי יקר...יותר מאלף ש"ח

אפשר לעשות במוסך "רון" שמשמחה בVAG ...אצלו המחיר יותר זול משמעותית.

ואפשרות שלישית הכי זולה היא לקנות חלפים מקוריים של FR ללכת למוסכניק וותחק שלי שיחליף לי וזהו.

עכשיו הדילמה היא האם יירד ערכו של הרכב אם לעשות טיפולים לא בצ'מפיון, כך שלא יהיו חותמות בספר טיפולים של רכב?

תהיה לי בעיה למכור אותו בעוד נגיד שנתיים-שלוש? או שזה חרטה?

איך אתם מטפלים ב FR/CUPRA שלכם?

תודה

ודרך אגב מהו שמן מנוע המומלץ ל FR?

פורסם

אם תעשה טיפולים אצל "מוסך רון" תוכל גם לבקש ממנו שיחתום לך בספר הטיפולים וגם שמור את החשבוניות כך שתמיד תוכל להראות בעתיד שטיפלת ותיקנת במוסך מתמחה בסיאט ולא במוסך כללי (שגם עשוי להיות טוב).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אתה ברצינות חושב אבל רציני באמת אתה חושב על האפשרות השלישית שציינתה ? תגיד אתה נורמלי ?

יש לך רכב 2007 (בשביל הרבה אנשים זה נקרא חדש! ) לקחת אותו למוסך כללי ושהם יסדרו לך רכב ספורטיבי שמגיע עם טורבו זה הכי טעות שיכולה להיות. סע לרון תבקש את אנדרי שיטפל לך ברכב ותאמין לי אתה תנשק את הפורום הזה על כך שהמליצו לך ללכת לרון

בהצלחה

בן סמולארז

פורסם

וזה שאני אעשה טיפולים אצל רון ולא בצ'מפיון זה לא יוריד את ערכו של האוטו בעת מכירה?

הרי מחירי צ'מפיון זה שחיטה...לעומת זאת הקונה יכול להוריד מחיר בגלל זה שהאוטו לא היה מטופל בצ'מפיון...

או שזה בולשיט?

תודה

פורסם

אני מפתח תקווה

כל מקרה, כשאני אלך ל "רון" או ל G-DUB, הם אומנם ישימו לא שמן סיננטי מלא, אך מאין לי לדעת שזה יהיה שמן טוב(אצל רון שמן סינטטי עולה 180 ש"ח)...לא עדיף שאני אקנה שמן מומלץ ממקום מומלץ שלא יהיה מזויף, והוא ישים לי אותו?

דרך אגב, בצ'מפיון הם רשמו לי שצריך "שמן סינטטי 50502" אין לי מוסג מה זה...מישהו יודע מה זה אומר?

פורסם

למה שערך הרכב יירד אם אתה מטפל במוסך מקצועי שמתמחה בסוג הרכב שלך ולא במורשה.

הרי כשתמכור את הרכב לא תמכור אותו לישראל ישראלי שידרוש הסטוריית טיפולים ממחשב היבואן. רוב הסיכויים שהוא יימכר לבנאדם שמבין ומכיר שישאל חברים או פורומים לגבי המוסך ויגידו לו אותו דבר שאמרו לך.

מה שכן, תדאג לבצע את הטיפולים שלך באותו מקום, או לפחות לטפל במוסכים שונים עד שתמצא את "האחד בשבילך"

כי במידה וכן תשמור ספר טיפולים, זה יראה הרבה יותר טוב עם כל, או לפחות רובם המוחלט של הטיפולים בוצעו במקום אחד טוב. ולאו דווקא במורשה יבואן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה לא הראשון של רון ולא האחרון ותאמין לי שהוא ישים לך את הטוב ביותר אבל תגיד לו שאתה לא כאן בשביל לחסוך בשמן ושאתה מעדיף את האיכותי מבין השתיים גם אם זה עולה קצת יותר תמיד לפני שאני מתקן/מחליף חלק אצל רון הוא אומר לי : אפשר מקורי/לא מקורי עלות המקורי לעומת הלא מקורי ומה הוא ממליץ אם הרכיב הזה דורש את האחריות המקורית או שגם תחליפי יעשה את העבודה

זה בן אדם שאפשר לסמוך עליו

פורסם
אני מפתח תקווה

כל מקרה, כשאני אלך ל "רון" או ל G-DUB, הם אומנם ישימו לא שמן סיננטי מלא, אך מאין לי לדעת שזה יהיה שמן טוב(אצל רון שמן סינטטי עולה 180 ש"ח)...לא עדיף שאני אקנה שמן מומלץ ממקום מומלץ שלא יהיה מזויף, והוא ישים לי אותו?

דרך אגב, בצ'מפיון הם רשמו לי שצריך "שמן סינטטי 50502" אין לי מוסג מה זה...מישהו יודע מה זה אומר?

502 או 505 הוא התקן בו השמן צריך לעמוד לפי VW.

בכל מקרה, אל תחסוך בחלקים, בעיקר לא בשמן ברכב מוגדש. מי שקונה כאלה רכבים לא יכול להרשות לעצמו לחסוך.

עוד 40-50 שקל לשמן זה לא מה שיהרוג אותך (מחיר של השמן בחנות ביחס לעלותו במוסך)

אני לא חושב שצריך להתחתן עם מוסך מורשה בגלל דאגות לירידת ערך , אם אתה מרוצה שם מהמחירים ומרמת העבודה - תמשיך אצלם. אם אתה חושב ששאתה סתם משלם הרבה כסף ולא מקבל תמורה, זה הזמן לחפש משהו אחר.

מצטרף להמלצה על רמת העבודה של אנדריי ממוסך רון.

אז מה עם השמן? לתת לרון לשים את מה שהוא ישים וזהו? זה מספיק טוב?

רואים שאתה רגיל לטפל בחברה שם שמים מה שבא להם ולא נותנים לך לבחור או אפילו לעמוד ליד הרכב.

במוסך נורמלי שואלים אותך איזה שמן אתה רוצה לשים - לפני ששמים.

לפי מה שאני יודע, רון מחזיק AGIP או LM סגול.

אני אישית ממליץ על LM סגול או על MOBIL. אלו השמנים היחידים בהם אני משתמש ברכב.

אגב, הרכב שלי טופל 6 שנים ראשונות בחברה בשמן MOBIL שבא ב5 בקבוקים של ליטר כל אחד, בעלות אסטרונומית (לבעלים הקודם). משהו כמו 300-400 שקל פלוס מע"מ עלות שמן לטיפול אז קח את העלויות בפרופורציות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היום עשיתי טיפול אצל רון.

הוא שם לי שמן AGIP

אני רוצה להגיד שהשרות, מקצועיות והמחיר הם ללא תחרות

מוסך מומלץ בחום

• תוכן חדש...