Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרשתי את Haynes ואת Bentley. יש ספרים על כל רכב שהוא:

א. 'מבוגר' (למשל audi 80/100)

או

ב. פופולרי (למשל גולף למיניהן)

או

ג. יוקרתי (ע"ע porsche / BMW)

לצערי (ולשמחתי) הרכב שלי לא עונה על אף אחד מהקריטריונים, ולכן לא הצלחתי למצוא שום דבר לגביו (סיאט לאון 20VT כלומר 1.8T שנת 2003). הכי קרוב שמצאתי זה ספר בספרדית על לאון / טולדו SDI משנת 99, שבלשון המעטה לא מלמד הרבה על המנוע שלי.

למיטב ידיעתי אין אף Haynes או Bentley על סיאט, Haynes אפילו הגדילו וכתבו שאין להם שום כוונה להוציא אחד כזה, בחיים, לפחות עד שיהיה יום קר בגיהינום.

אז אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא ספרים לרכבים חדשים ?

נ.ב. מחפש שותפים לפריצה בלילה לספריה של מוסך מרכזי. נא לשלוח קורות חיים בה"פ.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אני חושב שיש היגיון מאחורי זה שעוד לא פירסמו ספר לרכב כלכך חדש- רק לכתוב אותו לוקח יותר משנה :wink:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
אני חושב שיש היגיון מאחורי זה שעוד לא פירסמו ספר לרכב כלכך חדש- רק לכתוב אותו לוקח יותר משנה :wink:

צודק, אבל:

1. הרכב שלי אולי בן פחות משנה אבל הדגם קיים כבר כמה שנים טובות

2. החיפוש שלי כולל ספרי אחזקה שמפרסם היצרן (אלה שיש במוסך). אם למישהו יש רעיון איך להשיג, אני אשמח לשמוע (מוסכניקים ?)

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...