Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הרכב המזגן היה מקרר אבל ממש קצת,

והיום אתחלתי לבדוק את העניין, פירקתי את תה הקפפות, הוצאתי את המסננן מהמקום

וגיליתי שם כמה דברים

1.אתקינו לשם בקומבינה חישן שכנירא אמור למדוד את הטמפרטורה ולשם כך גם עשו חור בצלאות של הרדיאטור

2.הרדיאטור הקטן שאמור לקרר את האוויר, מקרר אבל רק בחלק מימנו יש קירור כל השאר נישאר לא מקורר

3.כל המערכת באיזה זבל, חתיחות עצים, חול, ועוד כל מיני, שיצא ברגע שהוצאתי את המסננן והדלקתי את האיורור

והייתי אצל איזה מוסכניק המתעסק בכאלו דברים, אז הוא אמר שחסר לי גז,

ואז זה אתחיל "צריך לבדוק סתימות, בריחות," אבנתי שכל זה יצא לי לא קצת כסף וברחתי משם :lol:

השאלה היא: למה רק חצי מהרדיאטור הזה מקורר והעם באמת חסר גז?

IMG_3330.jpg

IMG_3334.jpg

IMG_3335.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

עשיתי איזה תמונה בארך איזה חלק מתקרר ברדיאטור

כל שאר החלקים בו משנים ממש טיפה את הטמפרטורה ליותר קר, שזה כימת ולא מורגש

והחלק שמסומן מתקרר כמו שצריך (אולי טיפה יותר מהמסומן. בקיצור רבע ממנו רק מתקרר)

untitled.JPG

פורסם

לפי התאור שלך חסר לך גז ,הגז לא ניגמר הוא בורח ממקום מסויים,צריך לבדוק דליפות לתקן ולמלא גז,לא כל מי שמסביר לך רוצה לדפוק אותך,לך למזגניסט שיבדוק, בדרך כלל הוא גם יכול להראות לך סימנים של שמן מדחסים שיוצא ביחד אם הגז

פורסם

אני נסעתי למזגניסט ביום חמישי לחולון לבחור נחמד בשם מיכאל, אמר שחסר גז

והדרך היחידה לבדוק עם זה רק חוסר זה למלות גז חדש, מילה ואמר שאין בריחה של הגז.

נירא לי מוזר כי לא בדק שום דבר חוץ מלחבר את המכשיר הזה שממלה גז, כשסיים אמר שאין בריחה.

עם הוא באמת יכול לבדוק את זה ככה? בלי לרהות צננרת? בלי לחפש משהו? רק עם המכשיר זה אפשרי?

ואתמול נסעתי לכנירת וחזרה 400 ק"מ, כל הדרך עם מזגן ועבד מצויין.

יש בעיה נוספת אבנתי שהחיישן הזה הוא חיישן טמפרטורה, וברגע שהמאדה קר מספיק אז החיישן מכבה את המדחס

וכנירא התקינו אותו בצורה לא נכונה והמדחס והוונטות אף פעם לא מתכבים, וזה יותר בזבוז דלק, וכל הנסעיה המדחס גזל מימני מעוד הרבה כוח מנוע

השאלה איך אני מטפל בזה?

(דרך אגב הרכב הוא רובר 200)

פורסם

לפי התמונה שמו לך טרמוסטט מכני, יש אפשרות לכוון אותו מתי המדחס יפעל ומתי לא לפי הטמפרטורה במאדה,לגבי המזגניסט שבדק לך את הרכב, כניראה הוא ראה שמכשיר המילוי מחזיק וואקום במערכת אז הוא חשב שאין לך דליפה ,צריך לבצע בדיקה יסודית חבל למלא גז כל הזמן

פורסם

תניע את הרכב אם מזגן,שים טרמומטר בתריס המרכזי,מהירות מפוח על 1 סובב את הטרמוסטט למצב סגור,אתה תרגיש מדרגה והמדחס לא יעבוד,סובב למצב פתוח ברגש שוב פעם תרגיש מדרגה,עצור מילימטר אחרי המדרגה ותן למזגן לעבוד,אתה תראה לפי הטרמומטר מתי המדחס ניכנס לעבודה ומתי הוא מפסיק,כוון לפי הרצוי

• תוכן חדש...