Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! סתם רציתי לשתף אותכם בכך שהצבא פשוט מבאס אותי כול פעם מחדש.עכשיו התברר לי שסופית אני לא יכול לשרת בשריון כי יש מגבלת גובה והיא 1.88 ואני 1.93.אחרי אלף פקסים ומכתב אחד ששלחתי לחיל החזירו לי תשובה שלילית.

לכן נותרו לי מוד"ש,נ"מ חילוץ והצלה ותותחנים.

פשוט מתסכל אותי שאני צריך להלחם על משהו שכול החברים שלי מקבלים כמובן מאליו,זה מתסכל אותי שעוד מהרגע של צו ראשון הייתי צריך להלחם על הפרופיל שלי שלא יפילו לי אותו ל64,אחר כך הייתי צריך להלחם על מנילה קרבית,תהליך שבאמת היה לא פשוט בשבילי והבירוקרטיה המקוללת של הצבא לא תרמה לי לכך.אחרי שקבלתי כבר את המנילה הקרבית לא היה בן אדם יותר מאושר ממני,אך גם אטז הופתעתי לגלות שאין לי את הדבר שאני רוצה.וכעת לאחר מאבק ממושך ביותר אני הפסדתי ולא קבלתי את מה שרציתי.

זה פשוט מתסכל אותי שאני חייב להלחם על כול פלוץ שאני עושה בשביל הצבא וכול החברים שלי באותו הזמן רק עושים עיגול במנילה והם מקבלים את זה או משהו אחר.

זה כול כך מבאס אותי!

אוף איתם! עכשיו נותר לי לבחור בין תותחנים למוד"ש ולקוות לטוב.

מצטער אם חפרתי סתם הרגשתי חרא עם הנושא הזה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

רק לא פלח"ץ!!!!!!!!!!!!

ועוד כמה רק כדי שתבין !!!!!!!!!!!!!!

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פלחץ חלילה איכסה,אני שוקל להחליף את זה בתותחנים אך המשפחה והחברים לוחצים עלי שלא.

פורסם

תבקש ללכת להנדסה קרבית לאב"כ, לוחם לכול דבר, עושה מחסומים ומעצרים כמו כול גדוד חיר אחר.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אני יודע שזאת קלישאה ממש שחוקה, אבל הצבא הוא באמת לא תוכנית כבקשתך. תתרגל.

אם רק הייתי יכול להעביר את התחושות שהיו לי ולחבר הכי טוב שלי מהצבא, ביום בו התבשרנו שנינו שאנחנו מיועדים לתפקיד שאמרנו מראש בפירוש שאנחנו בכלל לא רוצים אותו...

הבנאדם פשוט פרץ בבכי, ואני ניסיתי להרגיע אותו ולומר לו שזאת בטח טעות ושזה לא יכול להיות אמיתי. אוהו, כמה שאני טעיתי.

בדיעבד, שנינו יודעים שהתפקיד שקיבלנו היה תפקיד תובעני מאוד, ויחד עם זאת גם מאוד מתגמל. הפקתי ממנו המון בפן האישי, אני מאמין שהוא עיצב אותי כאדם בוגר, וגם במילואים התפקיד הזה השתלם לי.

חסוך את הבעסה לדברים שבאמת שווה לבזבז אותה עליהם. תתפלא עד כמה תפקידים שאתה בכלל לא מעוניין בהם יכולים להיות מפתיעים ומעניינים.

אני מודה שאין לי כל כך ניסיון והבנה ביחידות שדה, אבל ידוע לי שחילוץ והצלה נחשבת ליחידה מאוד יוקרתית, ובד"כ מי שמתקבל לשם זה מלח הארץ. אם המילה שלי שווה משהו בעיניך, אז במקומך כנראה שזה מה שהייתי בוחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מוד"ש

אחלה חיל אחלה תפקידים (וגם פזורים בכל הארץ)

את ההכשרה אני לא יודע אם גם היום עושים בבהל"ץ באוהלים

עוד בונוס זה שהרבה יחידות מיוחדות מאתרות דרך שם כוח אדם לתפקידים

ובקשר למלחמה שלך עם חיל השריון, זה לא שהם לא אוהבים גבוהים, פשוט חבל שכל תרגולת או קרב יוביל אותך למכה בראש ולא תוכל לתפקד בטנק.

טנק זה לא מקום מתאים לגבוהים, מה אתה מצפה שיעשו בשבילך חור בגג?

שכל פעם שמצודדים צריח אתה תכניס את הראש (במקרה של נהג)?

מה לעשות שעדיף מישהו יותר נמוך שיכול לעבור בכיף (יחסי) בין החלקים בטנק

אין לך מה להתאכזב ואין סיבה להילחם במגבלה פיזית קיימת שרק תפריע לך ולצוות טנק.

פורסם

לדעתי אתה מתנהג כמו "חמור" ואין לי מילים אחרות להגיד. יש לך נתוני גוף מסוימים יש לך מגבלות מסוימות כך הטבע עשה אותך כך הצבא היה מוכן לקבל אותך עם פרופיל מסוים עם תפקיד שמיועד לבעלי פרופיל כזה ואין בזה משהו רע כי לא רימיתה אף אחד ולא ניסיתה להשטמת ואני בטוח שאפשר היה להפיק מזה את המקסימום ,אבל לא, היתה צריך ללכת עם הראש בקיר ובשביל מה ? להיות תותחן או נ"מ. אם זה היה ליחידה יוקרתית כל שהיא הייתי מבין עוד איכשהו (הגשמת חלום או שירות באמת מעניין ) אבל אם אלו האפשרויות שלך הייתי מוריד חזרה את הפרופיל.

לא יודע מי שוטף לך את המוח , אבל לפי מה שהולך במדינה בזמן האחרון זה לא בדיוק הזמן להלחם בצבא על תפקיד זה או אחר אלה לדאוג לתחת שלך ולדאוג שהוא יעשה כמה שפחות ויפיק כמה שיותר תועלת עצמית.

אני יודע שיש פה צדיקים שתכף ירביצו בי מוסר על אהבת הארץ ורוח התרומה וההתנדבות, אבל אני מדבר מההגיון הבריא ומהראש ולא מהלב.

פורסם

אני הייתי די מאוכזב אם דברים היו עובדים אחרת.

לדעתי אחד הדברים שצריך לקחת מהשירות הצבאי זה היכולת להתמודד עם תסכולים כגון אלו ולהפנים שבחיים האמיתיים (בניגוד למה שקורא בתיכון) לא הכל תוכנית לפי בקשתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שכבר אמרו לפניי, לצבא לא באמת אכפת מה אתה רוצה...

אומנם יהיו אנשים טובים שתפגוש בדרך (במיוחד במסלול קרבי) אך בגדול אתה צריך להלחם על כל דבר.

ואני עדיין לא מאמין שסיימתי עם זה.... עד מתי אוג'06 ????? (יום שני הקרוב:-P )

פורסם

תאמין לי שאני מבין אותך הגיוס שלי היה מלווה בהמון בירוקרטיה ומריבות עם המערכת שהתחילו ב64 והסתיימו בגיוס ליחידה מיוחדת עם פרופיל 97 ( אחר כך עפתי אבל זה סיפור אחר).

זה מתסכל , אבל זה מה יש , תזכור שבכל מקרה לאן שלא תגיע אתה יכול לתרום ולהיות מועיל, אם באמת תרצה תמצא את הדרך להפוך את השירות שלך למשמעותי בכל מקום .

אם אתה יכול להגיע לאב"כ , זה אפשרות לא רעה בהתחשב בפרופיל .

המון בהצלחה

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ברצוני ללבסר לכם על כך שאני מתגייס לשריון! היום בבוקר קבלתי טלפון ממס' חסוי ובו פנה אלי קצין שטיפל בבעיה שלי ואמר שהגיעה התשובה מהפיקוד ושאני מתגייס לחיל השריון!!!!!

חלומות מתגשמים:):) אין אדם יותר מאושר ממני עכשיו:D:D

פורסם

גם אני יצאתי מרוצה היום מצה"ל.

היום הייתי פעם שלישית בלשכת גיוס, אחרי שיחה עם קב"ן, עדכנתי את הפרופיל שלי ועוד 3 שבועות אני ידע פרופיל ויקבל מנילה :lol:

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

עכשיו כל מה שנשאר לך זה להגיע לחטיבה 401 (מרכבה 4) ולשחק במשחק המלחמה הכי טוב שאי פעם ראית.

יצא לי לראות את כל סוגי הטנקים שיש בצה"ל גם בפעילות וגם בתרגילים והעוצמה של ה-4 פשוט מטומטת. יצא לי גם במהלך עופרת יצוקה להכנס לתוך אחד ויחסית לפומ"ות שלנו, מה שהלך בפנים פשוט מדהים. פלייסטיישן. היו צריכים לגרש אותי משם בסוף.

ומה שכל החבר'ה פה אמרו על אב"כ אני מניח שזה לא מנסיון אישי? כי המעצרים שהם עושים והקווים שהם עושים, אני חושב שאפשר היה לשלוח שכבה של בית ספר קטולי לבנות והן היו עושות את זה יופי. וה"קו" העיקרי שלהם הוא הכור בדימונה.

כנ"ל כל יחידה "קרבית" שמשלבת בנות בשורותיה (גם תותחנים וקרקל). פשוט לא נותנים להם לעשות דברים מעניינים.

לגבי מוד"ש מי שאמר שהם עדיין עושים טירונות בבהל"צ, אז כבר לא, מאז נובמבר 2005 יש להם בסיס משלהם צמוד לבסיס צאלים, ביסלמ"ש (בית ספר למודיעין שדה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מוד"ש.

טירונות מזמן לא בבהל"צ ולא באוהלים.

הבא"ח הוא בסיירים שהיה שייך פעם לשיריון.

נ.ב גם לא בצאלים- עברנו משם.

• תוכן חדש...