Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע כבר שנתיים שרוצים להעביר את הבא"ח של שריון לשיזפון אבל לא חשבתי שזה באמת יקרה אי פעם. הגיע הזמן באמת, מתי זה קרה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כבר העבירו, עכשיו סיירים זה מוד"ש.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אכן סיירים זה מוד"ש - אני בהכשרות שם.

בסיס סביר, רק חם רצח - בקשר למודיעין שדה בכללי, כבר כתבתי לך נראה לי, מדובר על חיל איכותי, אך ההכשרה קשה והמשמעת קשה עוד יותר!

האנשים אגב יותר איכותיים מבחי"ר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני שמח מאוד לשמוע שקיבלו אותך. דיברתי הבוקר על המקרה שלך עם חבר גבוה ממך ששירת בשריון בתחילה בתור טען ובהמשך כמט"ק, הוא אמר שמדובר בשטויות ואם תציק ותכתוב מכתבים אז תתקבל.

הוא טוען גם שגבוהים מסתדרים טוב יותר בתור טענים במרכבות והם דופקי פיני זחל מבוקשים בגלל עקרון המנוף, תוכל להחליט לגבי זה בעצמך בקרוב.

רק שמור על הראש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ברצוני ללבסר לכם על כך שאני מתגייס לשריון! היום בבוקר קבלתי טלפון ממס' חסוי ובו פנה אלי קצין שטיפל בבעיה שלי ואמר שהגיעה התשובה מהפיקוד ושאני מתגייס לחיל השריון!!!!!

חלומות מתגשמים:):) אין אדם יותר מאושר ממני עכשיו:D:D

מזל טוב

כל הכבוד על הנחישות , ועל המוטיבציה .

עכשיו אחרי שהשגת את מובקשך אני מציע לך לשבת לנשום עמוק ולהבין שזה זה לא משחק כמו שתיארו את זה למעלה , זה מלחמה.

ניצחת אתה מתגייס למערך לוחם אמיתי קו ראשון , אש , טילים מטענים ומלחמות , זה לא רק אקשן זה חוויות קשות שהקלות בהן הן בטירונות הקשות בהן מגיעות בקרבות .

מאחל לך שתדע שירות קל וחלק , שתנצח תמיד, אבל אל תשכח שזה לא תמיד ככה.

בהצלחה

תשמור עלינו ועל עצמך .

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מצויין שהסתדר לך בסוף.

גם הצבא אותי שיגע לא קצת, אני ביקשתי מג"ב ו-4 פעמים הם דחפו לי את הקד"צ נהיגה.

בן אדם רוצה קרבי, רוצה מג"ב ודוחפים לו קד"צ נהיגה, במכתבים ובטלפונים.

אבל בסופו של דבר, קיבלתי את המכתב שאני הולך למג"ב :) ומקווה שיהיה טוב.

שיהיה לשנינו ולכל מי שמתגייס בהצלחה.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מתי אתה מתגייס ?

אם במחזור הקרוב (אוגוסט אם אני לא טועה)

אני דיי בטוח שהמפקדים שיהיו לך הם חברים שלי, ויש גם סיכוי שנהיה ביחד כי יכול להיות שאני חוזר למסלול =] .

פורסם

DEVIL USER אם שאלת אותי אני מתגייס ב8/3(נכון לעכשיו יש סיכוי טוב שיקדימו לי את זה לנובמבר)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני כנראה יצטרף למחזור שלכם כשתהיו באימון מתקדם עוד כחצי שנה בערך.

אני לא מתכוון לטחון איתכם צעירות

אני אוג' 8 ... (לא שאני כזה פזמניק כן אבל בכל זאת).

• תוכן חדש...