Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור לכולם השעה קצת מוקדמת \ מאוחרת לכן אני יקצר.

אני בעלים של מורל הייבריד ובא לי שינוי במידבאסים בלבד, אני מחפש את המידבאס שיוכל לנגן 50HZ בצורה לינארית ויטפס עד ל3.2 שוב בצורה לינארית , אני רוצה להישאר עם המראה המקורי של הרכב ולכן אני לא עובר ל 3WAY.

הוא חייב להיות 6.5 אינץ , באס חזק ומיד עשיר , התקציב שלי הוא 2000 ש"ח ולא יותר.

המועמדים העיקריים שעולים לי בראש הם:

rainbow profi phase plug

hat lagatia

קלארוס נמכר בסט מלא לכן לא בא בחשבון.

הבנתי שהלגטייה מצטריך בנייה טובה ותנאים מתאימים על מנת שיתן תפוקה מלאה, אני מחפש מידבאס שיעבוד בנפח של דלת ללא בניות. איטום יש לי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה L6 אינו מצריך שום בניה מבחינת נפח והוא מיועד לעבוד בנפח דלת.

לגבי שמירה על המראה המקורי - בדוק שיש לך מקום בשבילו , מדובר בדרייבר גדול , אם הוא נכנס אתה לא תצטער על זה .

לגבי הקלאורוס - דבר עם אלירוני , לא מזמן נאמר שדווקא כן אפשר לקנות קלאורוס ברכיבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ממליץ לך לבדוק את המיד-באס S165W של סינפוני. מיד-באס משובח ביותר, מוסיקלי מאוד, יורד נמוך, עולה גבוה ואת כל זה הוא עושה בשמחה רבה ללא שום מאמצים! הוא לא דורש התקנה מיוחדת, הוא פשוט מנגן לתוך הנפח של הדלת, אבל כמובן רצוי מאוד שהדלת תהיה אטומה.

מה גם לדעתי הוא נכנס לך בתקציב בול או שאפילו קצת פחות. :wink:

פורסם
ממליץ לך לבדוק את המיד-באס S165W של סינפוני. מיד-באס משובח ביותר, מוסיקלי מאוד, יורד נמוך, עולה גבוה ואת כל זה הוא עושה בשמחה רבה ללא שום מאמצים! הוא לא דורש התקנה מיוחדת, הוא פשוט מנגן לתוך הנפח של הדלת, אבל כמובן רצוי מאוד שהדלת תהיה אטומה.

מה גם לדעתי הוא נכנס לך בתקציב בול או שאפילו קצת פחות. :wink:

לפי המלצות רבות רצוי מאוד לשים את המידבאס בתיבה של 12 ליטר.

למראת שלא שמעתי את המידבאס מנגן בנפח של הדלת,רק שמעתי המלצות

RAINBOW מנגן מעולה בנפח של הדלת,והוא מידבאס לעולה,גם פרופי,וגם וונאדיום.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המיד-באס אצלי מנגן לתוך נפח של דלת והוא עושה זאת בצורה יוצאת מן הכלל וכמובן אם זה לא היה נשמע טוב אז הייתי דואג להכניס אותו לתיבה. ובנוסף ככל הידוע לי גם המיד-באס של צביקה (shorlakk) מנגן לתוך נפח של דלת ואני לא שמעתי שום תלונות בנידון, לא מצביקה עצמו ולא מאף אחד אחר.

פורסם

המיד באס מנגן נהדר בנפח הדלת.

גם ברכב ההדגמה של סינפוני בעצמם, הסאאב המפורסמת שכל אירופה מדברת עליה בימים אלו, מותקן בדיוק המיד באס המדובר - בנפח הדלת ועובד לא פחות ממדהים.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

ה L6 תוכנן מלתחילה לעבוד בנפח אין סופי [כמו דלת למשל] וכך בעצם לתת מענה לבעייתיות של שימוש בנפח הדלת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מכיוון שאני עובד בתצורת 2 WAY חשוב לי מאוד שהמידבאס יתן לי מצד אחד באס חזק , פאנצ'י ושתחום המיד ינגן בצורה טובה.

ההייבריד שלי מנגנים בצורה טובה מאוד עד 3.2 ויורדים מספיק נמוך, אבל בשביל להנות מבאס חזק ועשיר אני צריך לאמץ התאומים האודיופילים שלי מאחורה ולסחוט אותם.

אני בטוח שהאופציות שנתתם לי כולן טובות , ואין ספק שאני צריך לשמוע בשביל להחליט.

הלגטייה והסינפוני יקרים מידי (בשבילי) למרות שעלות \ תמורה שלהם טובה מאוד אבל שוב יקר לי .

לכן ההתלבטות כרגע היא בין הקלארוס לריינבו, הסיגנון מוזיקה שאני שומע הוא אלקטרוני \ שחורה, לכן התחום הנמוך משחק פה תפקיד.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

סביר מאוד (מאוד מאוד) להניח שהקלאורוס הוא הסט המתאים לך - מתוכנן לנפח דלת , מתוכנן לנקודת חיתוך גבוהה מאוד ומספק באס שלקוח מהליגה של הגדולים .

כמובן כמו תמיד תשמע בנוסף להכל.

פורסם

מה לגבי סינפוני סידרה L , יצא למישהו לשמוע? לא מצאתי ביקורות עליו .

פורסם

L6 לא נכנס לי בתקציב כרגע, מכיוון שהתקציב ירד משמעותית, אחרת זאת הייתה הבחירה הראשונה שלי.

מה לגבי קלארוס ? מנגן 50HZ בצורה מעולה בלי לזייף?

• תוכן חדש...