Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי הייתה "בעייה" שכזאת

ורק אחרי התקנת xp64bit התופעה נעלמה.

ודרך אגב קצת גוגל עוזר בעניין אנחנו אז השתמשנו בגוגל ומצאנו את מקור "הבעייה".

פורסם
חבר טוען שגרסת RTM (ready to market) "תצא" עוד כמה ימים,ואילו ה RETAIL מתוכנן לאוקטובר.

RTM = Release To Manufacturing.

Windows 7 RC1 כבר חודשים בחוץ ועובדת לא רע בכלל אם יורשה לי לציין.

בקרוב מאוד מישהו מהחברות הפיראטיות יעלה לרשת את גרסאת הRTM ואז כבר יהיה שווה יותר לעבור למערכת ההפעלה WIN7 על פני הוויסטה.

תופץ למכירה בשלב מאוחר יותר השנה.

ברווז, תעבור בינתיים לוויסטה 64 אם אתה מעוניין להשתמש בכל הזיכרון שקנית.

ceyal, אז הייתה נשאר עם מערכת 32bit עם 6 גיגה זיכרון? במה זה תורם בדיוק אני לא מבין מדבריך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אני לא הייתי מתקין מערכת 64 בשביל זיכרון.

מסכים, זה כמו לגרד את אוזן ימין באמצעות יד שמאל, מלמעלה.

אם המטרה היא להכין את המחשב ל-WIN7, עדיף להסתפק במה שיש עכשיו ולחכות עד שתצא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עובד עם סרבר 2003 (6 ג'יגה) וחוץ ממשחקים שטרם ניסיתי, לא נתקל בהרבה אי תאימויות ל- XP32 (בניגוד ל- XP64). קספרסקי ו- TrueImage היחידות שנתקלתי עד כה שמסרבות לעבוד (מטעמי רישיון, לא משהו טכנולוגי לדעתי).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אני לא הייתי מתקין מערכת 64 בשביל זיכרון.

אני כן. רק לא XP. זוהי מערכת הפעלה מאוד לא מוצלחת עם המון בעיות תאימות, ואפילו מייקרוסופט כבר מזמן סיימו לתמוך בה.

טוב, איך שאני חושב על זה, אחרי הויסטה וה-7 אני בטוח לא חוזר ל-XP.

לגבי בעיית הזיכרון. שום מערכת הפעלה 32 ביט לא תתמוך ביותר מ-3.25 ג'יגה RAM. לא XP, לא ויסטה, גם לא לינוקס. אלה מגבלות החומרה במצב עבודה 32 ביט. אפילו ויסטה ו-7 שאומרים לך שיש 6 ג'יגה זיכרון בפועל מנצלות בק 3.25, אם תחפור במאפייני מערכת או תפעיל תוכנת אבחון חיצונית, תראה את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...