Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים אצלי בפיג'ו 106 וילון אחורי כי האוטו רותח וזה אחד הדברים שאני רוצה לנסות נגד השמש.

הבעיה היא שאין חורים לתפוס את הוילון בגג ורציתי אם איזה מתקן או רעיון אחר שאתם מכירים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תיזהר מהעצה של המברגה כי הפח של הגג מאד דק!

אצלי ב-106 יש וילון אחורי (היה עוד כשקניתי את האוטו) והברגים "מוברגים" לריפוד של הגג. אחרי כמה פעמים שהבורג יצא מהמקום ניסיתי לתקוע אותו חזק ונוצר חור בפח. עכשיו אני צריך לארגן איזה בורג עם אום ואיזה עיגול מגומי או משהו לפני שיגיע החורף :roll: (למרות שהחור לא גלוי, רק כשפותחים את הבגאז', אבל אני לא יודע עד כמה העסק שם אטום, צריך לבדוק את העניין)

פורסם

וילון אחורי לא יפחית את הטמפ' ברכב.

הוא בסה"כ ימנע שמש ישירה.

החום הנוצר ברכב נוצר מאפקט החממה. קרני שמש חודרות דרך הזכוכית אל הרכב, ואינן יוצאות, ונוצר חום ברכב.

הוילון, שמותקן בתוך הרכב - לא מונע מקרני השמש להכנס לרכב.

כדי להמנע מאפקט החממה יש צורך למנוע מהקרניים להכנס דרך השמש - כלומר הצללה חיצונית.

בעבר (שנות ה-80) שווקו בארץ כל מיני "תריסים" חיצוניים מפיבר (היה נפוץ. גם באמריקאיות ישנות). הם היחידים שגורמים הצללה מבחוץ על השמשה ומונעים מהקרניים לחדור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז ההבעיה היא שהשמש הישירה גורמת למושבים להקרין חום ושיושבים באוטו אחרי שעמד בשמש מרגישים שהמושב מקרין חום חזק כמו ההגה שקשה לאחוז אחרי שהיה בשמש כמה שעות.

in the face

with a chair

פורסם

אני הברגתי בורג עבה לריפוד בגג, ככה הבורג לא ייצא, כמובן שבעזרת מברג ולא מברגה.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

וכמה זמן זה כבר מחזיק?

הריפוד הוא רך, הוא לא יכול ממש לתפוס את הבורג, משיכה קטנה והבורג יוצא (או כמה פתיחות וסגירות של הבגאז')

פורסם

אאל"ט וה 106 זהה פחות או יותר ל 306, ניתן להבריג את הבורג של הוילון לחלק שבין ריפוד הגג, למסגרת פלסטיק שיש בחלק האחורי של הרכב.

ב 306 שלי לא קדחתי ולא הברגתי ברגים גדולים יותר, השתמשתי במברג רגיל ובברגים הקטנים שניתנים יחד עם הוילון.

אשתדל להעלות לך תמונות מחר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ווילון טוב נגד חום או לא? חום בנסיעה או חום של האוטו שהוא משתזף בחנייה.. אצלי המזגן לא משהו ואם ווילון אמור לשפר אז אני יקנה כזה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אפשר באמת לעשות חורים קטנים בריפוד בחלק הקרוב יותר לשמשה האחורית, לאחר מכן תפוס את הוילון עם קולבים קטנים (כמו ששמים בוילונות גדולים בבית) - הייתה לי 205 שעשיתי בה את הדבר הזה והזה החזיק לי שנתיים (עד שמכרתי).

בקשר להצללה לרכב, אני תמיד משתמש במגן הזה נגד השמש שקונים באייס, נראה לי עושה את העבודה יופי.

פורסם
וכמה זמן זה כבר מחזיק?

הריפוד הוא רך, הוא לא יכול ממש לתפוס את הבורג, משיכה קטנה והבורג יוצא (או כמה פתיחות וסגירות של הבגאז')

מחזיק יותר משנה כמו גדול, פתיחה וסגירה של הבגאז' לא הפריעו מעולם.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

אתה רואה את הכיסוי הזה נשאר על הרכב באמצע השכונה?

רק לשים את הכיסוי ולהוריד אותו מהאוטו יגרום לי להזיע יותר

in the face

with a chair

פורסם

תשחיר את החלונות יפחית מאוד את הקרינה .

ותחנה את הרכב בצל כמה שאפשר, ותשאיר את החלון פתוח כס"מ אחד בכל צד .

אתה תרגיש את ההבדל .

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...