Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמעוניין- הווספה מחיפה, תחילת שנות ה- 60, שפירסמתי לפני מספר חודשים עדיין חונה באותו המקום

למיקום- נא לשלוח ה"פ :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמעוניין- הווספה מחיפה, תחילת שנות ה- 60, שפירסמתי לפני מספר חודשים עדיין חונה באותו המקום

למיקום- נא לשלוח ה"פ :arrow:

הווספה הזאת שייכת לבחור שגר שם בבניין ניסיתי לשכנע אותו למכור כבר כמה פעמים והוא לא מעוניין אין טעם שתשלח לשם אנשים!!!

:lol: :lol: :lol:
פורסם

הצלחתי לראות את המכונית הערב.

דה-תומאסו היא לא, לצערי.

מדובר על דגם ה 1000 משנת 1982, מצב כללי די ירוד מבחינת הגוף.

ארבעת הגלגלים דווקא כן של דה-תומאסו והם במצב לא רע.

מכסה המנוע חולל בשני כונסי אוויר במקום האחד של הדה תומאסו המקורית.

בקיצור, שיום אחד אמצא את הדה-תומאסו שהייתה שלי, זאת תוכל להיות תורמת האיברים.

חיליק

נדירה!

נצפתה בבני ברק, אינוצ'נטי דה טומסו כחולה, שנת 1982, מנוע 1275 סמ"ק, מעצורי דיסק, ג'נטים 12" סגסוגת, תקינה, חסר מצבר, קצת חלודות פה ושם, טסט הסתיים לפני שלושה חודשים. יש ניירות.

מוצעת למכירה - דיברתי עם המוכר - דורש 4000 ש"ח סופי.

אם מישהו מתעניין - אני יכול לעבור שם לצלם ולהעלות תמונה.

אורן

פורסם
הצלחתי לראות את המכונית הערב.

דה-תומאסו היא לא, לצערי.

מדובר על דגם ה 1000 משנת 1982, מצב כללי די ירוד מבחינת הגוף.

ארבעת הגלגלים דווקא כן של דה-תומאסו והם במצב לא רע.

מכסה המנוע חולל בשני כונסי אוויר במקום האחד של הדה תומאסו המקורית.

בקיצור, שיום אחד אמצא את הדה-תומאסו שהייתה שלי, זאת תוכל להיות תורמת האיברים.

חיליק

צילמת תמונות?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
יש מצב טוב שהיא היתה עד לא מזמן של ראש העיר המנוח של נתניה, קליגר.

שמר עליה הרבה שנים ונפטר לפני שנה בערך..

תיקון קל, זה קליגלר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היום לפנות ערב ראיתי בחיפה מרצדס 220s שנת 1965 או אולי 1964, פתוחה (קבריולט) בצבע קרם עם גג בצבע חרדל, במצב שמור ושלם. הרכב עם מספר ישראלי ישן (לא יבוא חדש) ולא משופץ לרמת תצוגה. מספר הרישוי רגיל ולא אספנות. מישהו מכיר? אם כן תגידו לו לבוא למפגשים.

שלמה דן גדרון

פורסם

המרצדס הנ"ל כפי הנראה ועפ"י התיאור שייכת לאדם ממנו רכשתי את הספיידר. הוא נמנע מטעמיו להגיע למפגש..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המרצדס הנ"ל כפי הנראה ועפ"י התיאור שייכת לאדם ממנו רכשתי את הספיידר. הוא נמנע מטעמיו להגיע למפגש..

בטח של יעקב מאחוזה.

חן.

פורסם
ענתיקות בדרכים ובחצרות

הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה:

* נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה.

* בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור

משהו בהנחיות לא ברור?

פורסם

נצפתה באזור שונצינו בת"א. במבט מהיר מבחוץ נראית לא רע בכלל, חוץ ממכה בפגוש הקדמי בצד הנהג (לא רואים בתמונה).

אין לי שום קשר לרכב.

16Aug_0002.jpg

16Aug_0003.jpg

16Aug_0001.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...