Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טנדר שברולט

הטנדר כן למכירה אבל מרוב הצעות ופתקים שהשאירו לבן אדם על החלון הוא מוכן להיפרד מהאוטו כולל עוד אחד לפירוק באיזור ה90 א-ל-ף ש-ק-ל! ! !

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בר"ג, רח' הרצל ליד מס' 57 - חלפתי על פני בימר 518, אם ראיתי נכון - 6 ספרות.

בתחתית הדלתות יש סימני חלודה שפערה חורים של ממש - אבל הרכב נראה במצב נסיעה ולא מאובק ומוכה.

אתה בטח מתכוון לזאת.

התמונה מלפני שנתיים, אבל הסטטוס שלה לא השתנה. היא שייכת לאדם מבוגר מאוד שנוסע בה - אם לא כל יום אז לפחות כל שבוע.

IMG_4375.jpg

פורסם

Was at Hayarden St., Ramat-Gan, for a short period, then he drove off. Very rough but aparently being used for work, T

DSC00092[1].JPG

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

הוא בשימוש... ויש עוד כמה כמוהו, שעדיין עובדים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם

ברחוב אברבנל בשכונת פלורנטיין

עומד רכב מסוג WV דגם קובואן - ( או משהו כזה ) שנת 84 , יש שלט למכירה

כתוב 32K , במידה ומישהו מעוניין בפרטים אני יכתוב .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

פיאט 124 סטיישן

נצפתה בשדרות בן גוריון בחיפה (המושבה הגרמנית) בצד המזרחי של הרחוב.

IMG_0838.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רציתי גם לדווח עליה ושכחתי ...

כאשר נכנסתי לראות אותה הבעלים ישר יצא מלמעלה ושאל אם אני רוצה חלקים הוא שאל אם אני רוצה לקנות וכו' .

אני לא יודע אם היא עם טסט או לא כי לא היה לי זמן לדבר איתו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
פיאט 124 סטיישן

נצפתה בשדרות בן גוריון בחיפה (המושבה הגרמנית) בצד המזרחי של הרחוב.

אשמח לקבל פרטים נוספים במידה ויש

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

2 סיטרואן DS בסגולה בפ"ת (אחת קרובה, השניה ברקע).

יש שם גם עוד סיטרואנים ודברים מעניינים, לא צילמתי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים וגם כי לא היה לי זמן להשאר שם :)

30072009236.jpg

30072009235.jpg

30072009234.jpg

פורסם

אתמול שעברתי מהאיזור ראיתי,מרצדס 190E נמצאת על משאית שמובילה לברזלים נראית טובה לחלקים.

מקווה שהיא עדיין שם,המשאית חנתה אחרי תחנת הדלק של חברת דלק ברחוב שדרות ירושלים 210 בת-ים.

לבאים לכיון בת-ים מיפו מצד ימין.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אתמול שעברתי מהאיזור ראיתי,מרצדס 190E נמצאת על משאית שמובילה לברזלים נראית טובה לחלקים.

מקווה שהיא עדיין שם,המשאית חנתה אחרי תחנת הדלק של חברת דלק ברחוב שדרות ירושלים 210 בת-ים.

לבאים לכיון בת-ים מיפו מצד ימין.

היא בטח נמצאת עדיין שם ראיתי את המשאית עם המרצדס לפני כחודש.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
2 סיטרואן DS בסגולה בפ"ת (אחת קרובה, השניה ברקע).

יש שם גם עוד סיטרואנים ודברים מעניינים, לא צילמתי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים וגם כי לא היה לי זמן להשאר שם :)

האם הן שייכות למוסך שנמצא שם?

כבר חתמתי...

פורסם

כן, ועוד הרבה דברים אחרים, והמוסך שם יודע היטב, מה יש לו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...