Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי גליון הרשעות תעבורתי

Carpe Diem
שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, התחלתי תהליכי מיון לעבודה חדשה שמספקת רכב לעובד.

העבודה דורשת ממני להציג גיליון הרשעות תעבורתי מהמשטרה. כשנשאלתי בתחילת השיחה אם יש לי הרשעות כלשהם עניתי בשלילי.

שבוע הבא אני הולך להוציא את גיליון ההרשעות אך פתאום נזכרתי במשהו - לפני כשנתיים-שלוש. כשהייתי בן 18-19. נתפסתי מסיע 4 נוסעים כשהחוק מאפשר 2 (חוק נהג חדש). נשפטתי וקיבלתי שלילה לחודש וקנס קטנטן (300 ש"ח).

האם זה רשום בגיליון ההרשעות? ואם כן, יש סיבה שאני לא אתקבל לעבודה בגלל דבר כזה קטן? או שאותם מעניין דברים יותר רציניים כמו נסיעה תחת השפעה של אלוכוהול, ומעבר באדום ודברים כאלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לומר כיצד יגיב המעביד מכמה סיבות.

ראשית , זאת בקשה לא רגילה להביא עבר תעברותי, לכן ייתכן והמעביד משיקוליו שלו מיחס חשיבות לעיניין זה.

שנית , תשובתך השלילית , לעומת "עברך" לא נראים יפה. מבחינת המעביד יוצא ששיקרת ולא ששכחת. ולכך יכולה להיות השפעה מעבר למהות העבירה שעברת.

שלישית , ייתכן ויסתבר כי פרט לעבירה זאת שאתה זוכר , יימצא בגיליון עבירות נוספות שאתה לא זוכר.

רביעית - עבירת שלילה לא עושה רושם טוב אף פעם.

בשבילך אני מקווה שכל מה שכתבתי למעלה לא יכשיל אותך בקבלת העבודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מלהגיד שהדרישה לא חוקית אתה גם יכול להביא את האסמכתא לכך?

נשמח ללמוד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנושא של דרישת גליון הרשעות ממקום העבודה אינה חוקית!!!

אסור להם לדרוש ממך את הגיליון ואסור להם לראות אותו.

זכותם לבקש את גיליון הרשעות התעבורה כחלק מתנאי הקבלה לעבודה.

לא מראה את הגיליון? אין בעיה, לא התקבלת לעבודה.

נכון, אתה לא חייב להציג אותו, אבל אתה גם לא חייב לעבוד בעבודה זו.

בעל החברה רוצה שברכבים שלו ינהגו רק אנשים בלי עבר תעבורתי, על כן ביקש גיליון תעבורה נקי.

לשואל - אם זו הייתה עבירת התנועה היחידה שלך, אני לא חושב שזה יהווה בעיה, אבל הכל תלוי במעסיק.

בהצלחה.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשה של גיליון רישומים פליליים ממקום העבודה אינה חוקית ודינה עד שנת מאסר אחת.

אסמכתא- תראה, אפילו המדינה מסייעת לעובד לעבוד על המערכת ע"י שינוי מבנה הטופס

אני לא יודע אם זה תופס לגבי גיליון הרשעות תעבורתי.

בכל מקרה, קורה שמישהו שוכח משהו שקרה בגיל 18, בטח כשמדובר בעבירה קלה מאוד.

אני מאמין שקצין הרבה יבין זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי פעם ניסה להתקבל לעבודה וביקשו ממנו לעבור פוליגראף. בפוליגראף שאלו אותו האם הוא אי פעם השתמש בסמים והא ענה לא, למרות כמה ירידות שלנו לסיני לפני הרבה שנים וגם כמה חוויות בטיילנד.

לא קיבלו אותו. לא בגלל הגראס בסיני, אלא בגלל בעיית אמינות.

לך תדע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד אחד, נכון שאסור לבקש גליון רישום פלילי.

מצד שני, בעבודה בה נדרש העובד להיות בתפקיד של "נהג מפעלי" כלומר - נהג מקצועי לפי הגדרות משרד התחבורה, קצין הבטיחות בתעבורה חייב על פי חוק למלא טפסים בהם הוא נדרש לצרף גליון הרשעות תעבורה (זה לא רישום פלילי). הוא גם נדרש להעביר את הנהג הדרכה.

כל הרשעה היסטורית רשומה בגליון. שכחת, לא נורא, עכשיו זה יהיה רשום, וקשה לי להאמין שבגלל זה יעשו לך בעיות. בסה"כ רוצים לראות שלא מדובר בעבריין מועד.

אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה,

נדמה לי שהרחקת לכת והוצאת את הדברים מפרופורציה.

אני לא חושב שמישהו יתרגש מהעבירה שלו, מה גם שמדובר במשהו טכני וזניח, ולא נהיגה מסוכנת / תאונה.

צריך לנסות להבין מה עומד מאחורי הבקשה לגליון ההרשאות בכדי להתייחס לדברים בצורה נכונה.

מקום העבודה רוצה לדעת האם מדובר בעבריין סידרתי, האם מדובר באדם בעל נטיה לנהיגה מסוכנת, והאם קיים סיכון שהעובד יגרום למקום עבודתו נזק ישיר או עקיף.

אי לכך, העבירה שתוארה הנה זניחה ואף אחד לא יתרגש ממנה.

לגבי השקר, נכון שלא היה צריך להגיד "לא", אבל בסופו של דבר כולנו רק בני אדם וכולנו טועים. אני חושב שכל עוד מדובר בעבירה אחת כזו, אם הוא יגיד שלא זכר באותו רגע, לא יעשו מזה עניין.

דני G.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי דני

כיוון שלא אני ולא אתה המעביד הספציפי , לשנינו אין מושג מה תהיה תגובתו

כך כתבתי בסוף תגובתי:

"בשבילך אני מקווה שכל מה שכתבתי למעלה לא יכשיל אותך בקבלת העבודה".

אבל כדי להקצין את הדוגמה

בוא נתאר לרגע שלתפקיד יש שני מועמדים שניהם טובים.

האחד הבחור שכאן והשני בדיוק אם אותו עברתעבורתי , רק שהוא כן סיפר על אותה עבירה שולית.

בחירתך??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחחח אוי אני כ"כ שונא את ההשוואה של "בוא נדמיין שיש 2 אנשים עם אותם נתונים ואחד עם X ואחד בלי X".

זה לא נכון, אין 2 אנשים עם אותם נתונים. יש הרבה הרבה פאקטורים מעבר לגליון הרשעות. במיוחד שלא מדובר בעבודה של נהג מונית אלא בתור סוכן מכירות.

בכל אופן, ממש לא שיקרתי.. באמת ובתמים שזה היה לפני כ2-3 שנים ופשוט לא זכרתי. מה שגם בטלפון אמרו לי "אנחנו צריכים שתביא לנו גיליון הרשעות, יש לך הרשעות קודמות?". כך שאני צריך להיות ממש מטומטם לשקר אם אני יודע שבכל מקרה אני צריך להציג להם את הגליון הנ"ל.

בכל מקרה, נקווה שהכל יהיה בסדר.

מישהו יודע מה הפרוצדורה בלהוציא את הגליון הזה? איך בדיוק עושים את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...