Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפעת מריחואנה על נהיגה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו בתוכנית הבריטית top gear כתבה על נהיגה תחת השפעת מריחואנה.

הם בחנו נהג במסלול פרטי בשלשה מבחנים : עצירה לפני קו. סלאלול, וחניה (קדימה וברוורס) כל המבחנים נערכו בסביבות 40-55 קמ"ש

תוצאות (והם אומרים שהתוצאות לא מדעיות אבל דורשות בדיקה מעמיקה יותר של הנושא) הן שתוצאות המבחנים לא היו שונות !!! כן הנהג במצב "מסטול" נהג במו שנהג במצב נקי. ודרך אגב בחנו אותו גם בעצירת חרום והתוצאות היו תקינות.

הנהג אמר שהוא מאוד חשש ולכן היה מאוד זהיר (תחת השפעת הסם)

מפיקי התוכנית והן אני לא מעשנים חומרים אסורים, אבל כאשר מדברים כל כך הרבה על נהיגה תחת השפעת אלכוהול, שהוא חוקי, צריך לבחון את הנושא.

איפה העיתונות החוקרת הישראלית ???

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

הם בחנו נהג במסלול פרטי בשלשה מבחנים : עצירה לפני קו. סלאלול, וחניה (קדימה וברוורס) כל המבחנים נערכו בסביבות 40-55 קמ"ש

תוצאות (והם אומרים שהתוצאות לא מדעיות אבל דורשות בדיקה מעמיקה יותר של הנושא) הן שתוצאות המבחנים לא היו שונות !!! כן הנהג במצב "מסטול" נהג במו שנהג במצב נקי. ודרך אגב בחנו אותו גם בעצירת חרום והתוצאות היו תקינות.

מפיקי התוכנית והן אני לא מעשנים חומרים אסורים, אבל כאשר מדברים כל כך הרבה על נהיגה תחת השפעת אלכוהול, שהוא חוקי, צריך לבחון את הנושא.

אחת ההשפעות של הסם היא באמת נטיה להתרכז בדבר אחד בלבד,

ולכן...כשהוא נהג הוא היה מרוכז אח ורק בנהיגה ולכן הוא נסה בשיא הזהירות,

א-ב-ל...גם חבר שלי נסע ככה..ובאמת היה מרוכז לחלוטין בנהיגה..נסה לפי החוק והכל..

על שהוא רצה לכבות את הסיגריה במאפרה..ולהפתעתו הוא גילה שהוא מכבה אותה במשך 2 דקות..הוא היה מרוכז אח ורק בכיבוי בסיגריה...מזל שזה היה בכביש ישר.

:lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לא הבנתי אותך.

אתה אומר שנהיגה תחת השפעת מריחואנה נבחנה והתוצאות היו שאין הבדל.

אחר כך אתה אומר

כאשר מדברים כל כך הרבה על נהיגה תחת השפעת אלכוהול, שהוא חוקי, צריך לבחון את הנושא.

:?:roll:

וכדרך אגב - מריחואנה? מה זה בכלל? :oops:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
לא הבנתי אותך.

אתה אומר שנהיגה תחת השפעת מריחואנה נבחנה והתוצאות היו שאין הבדל.

אחר כך אתה אומר

כאשר מדברים כל כך הרבה על נהיגה תחת השפעת אלכוהול, שהוא חוקי, צריך לבחון את הנושא.

:?:roll:

וכדרך אגב - מריחואנה? מה זה בכלל? :oops:

על זה נאמר "שלא תישתה לי סמים" :lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מי אמר למי, איפה מתי למה ומדוע?

וגם איך?

אני אישית לא נוהג תחת שום השפעה,

ואפילו שליש ליטר בירה אני לא אשתה כשאני יודע שאני הנהג.

אחראיות בסיסית, ולא משנה מה יגיד מחקר זה או אחר :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אחת ההשפעות של הסם היא באמת נטיה להתרכז בדבר אחד בלבד,

ולכן...כשהוא נהג הוא היה מרוכז אח ורק בנהיגה ולכן הוא נסה בשיא הזהירות,

א-ב-ל...גם חבר שלי נסע ככה..ובאמת היה מרוכז לחלוטין בנהיגה..נסה לפי החוק והכל..

על שהוא רצה לכבות את הסיגריה במאפרה..ולהפתעתו הוא גילה שהוא מכבה אותה במשך 2 דקות..הוא היה מרוכז אח ורק בכיבוי בסיגריה...מזל שזה היה בכביש ישר.

:lol:

שיגיד תודה שבמשך השתי דקות האלה הוא ניסה לכבות אותה במאפרה....

..יש כאלה שונשאים צלקות עד היום.... :biggrin2:

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
מי אמר למי, איפה מתי למה ומדוע?

וגם איך?

אני אישית לא נוהג תחת שום השפעה,

ואפילו שליש ליטר בירה אני לא אשתה כשאני יודע שאני הנהג.

אחראיות בסיסית, ולא משנה מה יגיד מחקר זה או אחר :idea:

:mm_yeah:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אני מכיר כמה שמוצאים בעישון , הרפיה לפני רכיבת מסלול 8)

פורסם

דבר ראשון זה ",שלא תשתה לי שם חשיש......""" :lol:

והסם משפיע על כל אחד בצורה שונה ותלוי כמה עישנו

יש לי חבר שמעשן וזה לא מזיז לו בכלל לא משנה כמה ראשים יפיל ואחר שמעשן ראש אחד והוא לא מתפקד מבחינת נהיגה

תלוי.......תכלס עדיף לא לגעת לפני נהיגה ולא לגעת בכלל,זו דעתי

רוצים לעשן משהו תעשנו סגריות,רוצים ראש טוב....תשתו (אבל לא לפני נהיגה,אל תתחכמו לי)

פורסם

זו הבעיה - הם בחנו במסלול.

במסלול יכול הנהג להתעלם מדברם הקיימים בכביש הציבורי :

מכוניות נוספות, הולכי רגל, שיבושים רבים בכביש, תנועה נגדית, שילוט/רמזורים/תמרורים וכן הלאה.

ואגב, אני חושב שההקשר שעשית לאלכוהול, שגוי.

הרי מריחואנה פסולה מבחינת החוק לשימוש בשל השפעותיה, כך ה-ם טוענים, המזיקות לגוף.

לא בגלל שמסוכן לצרוך מריחואנה ואז לנהוג.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני מכיר בחור אחד, שפעם טייל בהודו.

ערב נעים (עם האנפילד לצידו) ופגש כמה מכרים.

שוחחו, צחקו, ומן הסתם, גם עישנו להם...

לאחר מכן, לקח אותו בחור את אופנועו הנאמן (איזה נאמן, חתיכת ריקבון...) ונסע לביקתתו, שהיתה מרוחקת כ5 ק"מ ממקום המפגש.

את שעבר על הבחור בראש, לא אוכל לתאר. רק אלת המזל, שהשגיחה עליו באותו הלילה, הביאה אותו בבטחה למקום חפצו.

למחרת, בניתוח קר, הגיע הלז למסקנה שהוא חי בזכות, ולא בגלל...

לילה

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם

אני זוכר שדובר על כך כי גם שמטרת ישראל עורכת מעין ניסוי בו נתנו לנהגים לנהוג תחת השפעת מריחואנה... מתנדבים, אני מאמין לא היה חסר.

בכל אופן, למרות שמריחואנה, בניגוד לאלכוהול, לא חוקית, ייתכן מאוד כי אלכוהול בכמויות גדולות ישפיע לרעה על הנהיגה יותר ממריחואנה.

במבחן של TOPGEAR לא היו נהגים תחת השפעת אלכוהול? כי אינ זוכר שספרו לי על מבחן שבחנו את השפעת אלכוהול מול מריחואנה.

ואני אומר- עם הכלי הנכון והראש הנכון בקסדה, אין צורך בשום חומר חיצוני להוסיף לחוויה.

• תוכן חדש...