Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות קשה ברכישת רכב (רכב ראשון שלי) אני מתלבט בין שני הרכבים הבאים.

פולקווגן פולו 2000 BASIC 1.4

לבין

פיאט פונטו ספייס 2002 ELX 1.3

אך זהו לא הנושא, מה שכן חשוב לי לדעת האם גיר אוטומט נחשב ללא אמין או בכלל מומלץ ברכישת רכב מהשנים האלו

אני די מעוניין בזה כי זה מאוד נוח אבל מבחינת הוצאות תיקונים ביטוח ודלק יש משמעות רצינית בעניין?

פורסם

באופן כללי אפשר לומר שגיר ידני אמין יותר מגיר אוטומטי. גיר ידני שלא עבר התעללות יחזיק הרבה יותר קילומטרים מגיר אוטומטי, גם אם הגיר האוטומטי טופל ותוחזק כראוי.

מצד שני, גיר ידני ידרוש החלפה של קלאצ' אחת לכמה עשרות אלפי קילומטרים (או קצת יותר, אם מדובר בנהגים עדינים ונסיעות בין-עירוניות) ובכל מקרי סדרי הגודל עליהם מדובר כאן גדולים בהרבה מסדרי הגודל שהישראלי הממוצע עושה עם הרכב הפרטי שלו.

אם עיקר הנסיעות שלך הם עירוניות צפופות או בפקקים - אל תחשוב פעמיים וקנה רכב אוטומטי, גם אם זה יעלה לך עוד כמה שקלים בכל חודש.

במקרה של הפונטו, ההפרש בתצרוכת הדלק בין הגרסא הידנית לאוטומטית-רציפה לא גדול במיוחד, ולכן אם אתה מאלו שמתעצלים להעביר הילוכים ההתלבטות צריכה להיות קלה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...