Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 30K גג ושנתון 2000 ומעלה, השימוש העיקרי של הרכב הוא נסיעה בתוך העיר ת"א ושכנותיה.

חשוב שהרכב יהיה אמין, חסכוני ובטיחותי.

כמו כן, כרגע אנחנו רק זוג אבל כמובן תמיד יש את האופציה של תינוק לכן גם מרווח מספיק לתינוק.

לאחר שעשיתי סקירה בפורומים כאן הגעתי למסקנה שאני טובע בתוך המידע, הצלחתי לצמצם את החיפוש ל-3 רכבים שנתקלתי בשמם הכי הרבה.

איזה מהרכבים הבאים באמת מתאים לדרישות שלי:

יונדאי אקסנט, פיאט פונטו ספייס, פולסווגאן פולו.

תודה מראש ליועצים ולעוזרים.

פורסם

מבין השלישייה שציינת העדיפה לדעתי היא הפונטו. אבל קחו בחשבון שהיא מעט צפופה עם עגלה בתא המטען. עגלה סטנדרטית אמנם נכנסת בצורה סבירה אבל בקושי נשאר מקום לדברים נוספים בתא המטען.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבפנים היא מרווחת בצורה מפתיעה.

אבל הכי טוב קח אחת לסיבוב ותראה בעצמך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם כל הכבוד לאדון פונטו חובב המותג מבין השלושה הפולו היא התמורה הטובה ביותר.

רכב אמין מאוד, יציב ואם הוא טופל כראוי גם לא יבקר במוסך פרט לטיפול שגרתי.

כבעלים לשעבר גם של פונטו וגם של פולו אין בכלל מקום להשוואה מבחינתי מה עוד שתוכל לבדוק ששמירת הערך של הפולו גבוה יותר וקשה למצוא אחת שמורה בניגוד לשוק המוצף של הפונטו שנסחרת הרבה מתחת למחירון.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה רבה על העזרה.

שאלה האחרונה לפני שאני מחליט, האם פזילה לפורד פוקוס שנת 2001 תהיה נכונה מצידי לאור הדרישות שהעלתי בהודעה הראשונה? ואם כן מה צריכת הדלק של מכונית זו?

תודה.

פורסם
..... מבין השלושה הפולו היא התמורה הטובה ביותר.

רכב אמין מאוד, יציב ואם הוא טופל כראוי גם לא יבקר במוסך פרט לטיפול שגרתי....

אתה מוכן לחתום על זה ?!

פורסם
מה עוד שתוכל לבדוק ששמירת הערך של הפולו גבוה יותר וקשה למצוא אחת שמורה בניגוד לשוק המוצף של הפונטו שנסחרת הרבה מתחת למחירון.

אז איך אתה מסביר את זה שפונטו ELX רציפה למשל, נמכרת תוך שעות ספורות מרגע פרסום המודעה (ברוב המקרים)?

או שאנשים מספרים שמאוד קשה להם למצוא אחת שמורה בדיוק מאותה הסיבה שהן נמכרות מהר מאוד?

!AWDSOME

פורסם

נושא שמירת הערך כמעט ואינו רלוונטי במקרה הזה היות והרכבים כבר איבדו מרבית מערכם כחדשים. אם כבר, הוא דווקא יתרון כי הוא מאפשר לרכוש רכב חדיש יותר תמורת אותו הסכום.

אני לא הייתי חותם על הבטחה כמו "רכב שטופל כראוי לא יבקר במוסך". זה לא נכון, והניסיון שלי עם הפולו הראה אחרת לחלוטין. היא לא מכונית גרועה, אבל לדעתי הפונטו נותנת תמורה טובה יותר לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל מדובר פה על ת''א שזה אומר שמומלץ רכב עם מנוע 1400 או 1600 ואוטומט.

דבר שני צריך מרחב פנימי שיספיק לתינוק ועגלה.

ולא נראה לי שרכב צרפתי יתאים בגלל שהם נוטים להתחמם (מותאם לארצות קרות, והרדיאטור יחסית קטן).

אני חושב שפוקוס 5 דלתות תתאים

גם צריכת הדלק יחסית טובה, רכב נוח, יש מספיק מקום בבגאז', וגם תתאים לבעית החניה בת''א

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...