Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיישם את זה כבר 8 שנים מאז שהוצאתי רישיון.

זה קורה לי באופן קבוע בחלק החדש של 443 לכיוון איילון תמיד מישהו חותך שיירה ברגע האחרון עקב בלבול בגלל השילוט הגרוע- מאז שפתחו את הכביש ספרתי שם כבר 4 תאונות שרשרת(קלות יחסית) שהיו יכולות להימנע אם היינו מפעילים אורות חירום כאשר אחד הרכבים לפנינו בולם בפתאומיות.

באמת הגיע הזמן שכל הנהגים יתחילו לפעול כך.

turboy

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

עקב קילומטראז'-היתר שאני סובל ממנו ("חגגתי" השבוע 40,000 ב-10 חודשים),

יוצא לי לראות לא מעט נהגים שאימצו את הרעיון הזה.

רעיון מצויין וגם שירשור חשוב!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נוהג מצויין וחשוב!!! ופתרון מצויין למשהו שחשבתי עליו הרבה מאז שעליתי על הכביש - בגלל שהרכב שאני נוהגת בו ידני וגם בגלל שאני לא מגיעה למהירויות מטורפות ושומרת מרחק, הרבה פעמים אני לא ממש צריכה לבלום (לפעמים מספיק רק להעביר הילוך כלפי מטה, לפעמים - להוריד את הרגל מדוושת הגז) ואז אין שום סימן ממשי לנהג מאחוריי שאני מאטה.

אקפיד לעשות את זה מעכשיו, מקווה שנצליח להרגיל עוד כמה אנשים!

חג שמח לכולם,

ליהי

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. אני גם נוהג לעשות את זה אם נראה לי שהנהג שמאחורי בא מהר.

קרה לי גם ב-443 שנסעתי מהר והגעתי לפקק. התחלתי להאיט וראיתי במראה האחורית ג'טה כסופה מתקרבת במהירות. הדלקתי 4 וינקרים, יכול להיות שזה עזר כי היא (שוטרת) בלמה בשוליים השמאליים ולא בתוך הבגאז' שלי :)

באמת נדיר שעושים את זה בארץ אבל דווקא יצא לי להתקל בכמה נהגים שעושים את זה (בטח הם כותבים פה).

פורסם
אני מצהיר ומתחייב בזאת, באופן פומבי, כי מעתה ואילך אאמץ את הנוהג הזה ואפעיל את איתותי החירום כל אימת שאקלע למצב של עצירה פתאומית בדרך מהירה.

אמן ואמן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
זה משהו שאני עושה (4 וינקרים) עוד מאז שהוצאתי רישון.

כמו כן אני מפעיל 4 וינקרים כשאני קולט ניידת שמודדת מהירות או מהבהב באורות גבוהים לנוסעים ממולי במידה וקלטתי ניידת בכיוון הנסיעה שלהם.

אם כולם יאמצו את זה אני מאמין שנוכל למנוע עוגמת נפש לרבים מאיתנו בדוחו"ת, נקודות ומשפטים.

זה גם נפוץ באירופה האזהרה לגביי משטרות מהכיוון השני.

חבל שבארץ זה לא ממש נפוץ, את האמת זה כמעט בכלל לא.

לגביי רעיון ה 4 ווינקרים, נחמד מאוד , אבל בספק אם ייתפוס ולא יבלבל נהגים אחרים שיחשבו שאותו רכב מפעיל 4 ווינקרים ורוצה לעצור בצד ומיד ייסטו לנתיב השני .

אבל שווה את הנסיון.

תבורך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני חושב שיש כאן גם פוטנציאל עיסקי.

אפשר לבנות קופסא פשוטה, שתפעיל 4 וינקרים באופן אוטומטי, ברגע שהיא מזהה לחיצה מהירה על הבלם, ולשווק אותה לכל דורש, כמובן עם פירסם ויחסי ציבור מתאימים.

אני בטוח, שכולם זוכרים את ה"מקדימאור" - מערכת שעשתה כאן סיבוב לפני כ 15 שנה.

המערכת הייתה מזהה הרפיה מהירה מדוושת הגז, ומדליקה אורות בלם רגע לפני תחילת בלימה.

UMI למשל הרכיבו את ה"מקדימאור" לכל המכוניות שלהם, בשנים 1995-1997 בערך.

מעניין, למה הפסיקו עם הרעיון הזה.

פורסם

1. רעיון מעולה

2. כל הכבוד על היוזמה

3. אני עושה את זה מאז שהתחלתי לנהוג, ולפי נסיון על הכביש אני לגמרי לא היחיד - בכל מקרה עידוד הרעיון הזה מבורך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני עושה את זה כבר הרבה זמן אבל רק בבלימות חירום אם משום מקום הרכב לפני קולט ברגע האחרון פקק ועוצר בפתאומיות.

אחלה רעיון לעלות את זה לכבישי ארצנו.

מקווה שכל הנהגים לאט לאט יעברו לשיטה זו.

ישר כוח.

פורסם

בתור נהג חדש שרק הוציא רישיון ליפני שבועיים ועדיין בתקופת מלווה

ונירשם לפורום כדי לילמוד ולדעת עוד על מכוניות(החלום שלי זה לשפר מכונית אבל הבעיה זה ההורים שלי)

זה ניראה לי דבר שאני יעשה כשיגמר לי המלווה, מכוון שאבא שלי לא יבין למה אני עושה את זה וזה סתם יגרום לוויכוחים מיותרים

ד"א יוזמה מצוינת

פורסם

היום יצא לי להיות מאחורי BMW סדרה 7 בכביש 77. הייתה תאונה לפניו והוא הדליק את הווינקרים כמו שכתבו פה.

היה משעשע לראות את זה רק כמה דקות אחרי קריאת השרשור.

אני חושב שיש כאן גם פוטנציאל עיסקי.

אפשר לבנות קופסא פשוטה, שתפעיל 4 וינקרים באופן אוטומטי, ברגע שהיא מזהה לחיצה מהירה על הבלם, ולשווק אותה לכל דורש, כמובן עם פירסם ויחסי ציבור מתאימים.

אני בטוח, שכולם זוכרים את ה"מקדימאור" - מערכת שעשתה כאן סיבוב לפני כ 15 שנה.

המערכת הייתה מזהה הרפיה מהירה מדוושת הגז, ומדליקה אורות בלם רגע לפני תחילת בלימה.

UMI למשל הרכיבו את ה"מקדימאור" לכל המכוניות שלהם, בשנים 1995-1997 בערך.

מעניין, למה הפסיקו עם הרעיון הזה.

כי זה מאוד מאוד מפגר!

בכביש מהיר בכל העולם לא מפעילים בלמים בכלל.

יש כאלו שאומרים ש"אם היית צריך לבלום בכביש מהיר, זה סימן שלא חישבת טוב את המהירות או לא שמרת מרחק".

אורות בלם ואנשים היסטרים מאחורה זה בדיוק מה שגורם לפקקים.

מישהו אחד מוריד את הרגל מהבלם מהר מדי ונדלקים אורות הבלם למרות שהוא לא בולם, והזקנה שמאחוריו גם בולמת בלי סיבה.

אתה, שנמצא מאחוריה, לא רואה שום סיבה שהיא תבלום ואז גם אתה צריך לעשות בלימת פתע.

קילומטר מאחוריך אנשים מתלוננים למה יש פקק בלי סיבה.

הנה הסיבה! מישהו בלם וגרם לשרשרת של בלימות.

• תוכן חדש...