Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ניתקלתי בבכך מיספר פעמים בימים האחרונים.

ואכן זה גרם לי להבין שמשהו "לא בסדר" וצריך להאט.

מקווה שהנוהג ימשיך להישתרש.אישית כבר אימצתי אותו.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יכולים להיות גאים בעצמכם על הפרוייקט הזה! בשבועיים האלו נסעתי מעל הממוצע, כ150-200 קילומטר בימים שהאוטו היה אצלי (גם כן בדיקות של הצבא) וכל פעם שהיה פקק היו אנשים עם סימון, מעטים אבל עדיין היו.

כשיש ניידת, לרוב בכביש הערבה, זה מנהג לסמן לנהגים ממול ע"י אורות גבוהים.

אגב, אני התחלתי עם הסימון אורות אזהרה בפקק מרגע זה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, אני משתמש ב- "4 וינקרים" מיום שעליתי על ההגה:

א. כדי להתריע בנסיעה מנהלתית על פקק רחוק, עיכוב בתנועה, או כל גורם מפתיע אחר.

ב. כדי להתריע על ניידת תנועה, מצלמות קבועות, ושאר ירקות מסוג זה.

ג. כאשר מישהו נצמד מאחורה יותר מדי ופולש "למרחב המחייה" שלי.

ד. בנסיעות לא מנהלתיות, כאשר יש אלמנט שאינו שגרתי קרוב למסלול הנסיעה (רכב בשוליים, לצורך העניין).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להתרגל לקטע של הוינקרים זה קצת לא נוח אני פשוט מאט מרחוק גם שיטה טובה ...

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

יוזמה מבורכת!

כאשר משהו נצמד אליי יותר מדי, אני פשוט ממשיך ללחוץ על הגז ומלתף את דוושת הברקס כך אני שומר על אותה המהירות אך מדליק את אורות הבלם.

אם איני טועה המערכת שמדליקה את אורות הבלם לפני שהבלמים נכנסים לפעולה נקראת EBD .

לנהגים החדשים שבייננו, ולא מתמצאים ברוחב רכבם , אני ממליץ בכביש ישר להצמד לקו הצהוב ברגע שאתה רואים במראה שאתם צמודים לקו לחפש על הווישרים את אותה הנקודה שמשתלבת עם הקו הצהוב. עזר לי הרבה בלמידה של רוחב הרכב ונסיעה במקומות צרים.

בברכה דן

פורסם

יצא לעשות את זה כמה פעמים בכל מיני מיקרים שחשבתי שהנהג מאחורי מסכן אותי .

בדרך כלל הבינו ( אורות גבוהים , מרחק , עצירת חרום וכו').

הוינקור של המשאיות בעייתי , כטרקטוריסט בעברי כשהייתי נוסע על כבישים הייתי מאותת ימינה כשהיה אפשר לעקוף , מסתבר שכנראה אנשים חשבו ש" נו עוד שניה הוא יורד מהכבישנ" ולא עקפו .

בהודו משתמשים בזה , וזה מאוד עזר לי לנהוג שם.

לגבי ההיבהוב כדי לתת זכות קדימה , אני לא חושב שמישהו יבין מזה את מה שמבינים מזה בארופה , אנחנו בישראל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לבחור שמעלי אתה טועה.

היום למשל עצרתי לתת למישהו לנסוע, אבל לא הוא עצר וסימן לי באורות גבוהים לעבור . אז סמנתי תודה באמצעות 4 וינקרים.:)

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

היום חנכתי את ה"ווינקרים" לראשונה. היום היייתה האטה פתאומית בתנועה בכביש החוף. עם האאטה, הפעלתי את הווינקרים.

הרכב שהיה מאחוריי לקח מרחק בטחון גדול יותר.

פורסם

לפני שהשרשור הזה צולל עמוק לתהומות הנשייה, אני רק אספר מה גדולה היתה תדהמתי כשראיתי את המנהג הזה על האוטוסטראדות של צפון איטליה. חברי לטיול, אנשים שהיו בחו"ל פעם או פעמיים בחייהם, הסבירו לי את פשר העניין ואמרו שמדובר במנהג מקובל בכבישים המהירים באירופה. וזה אכן עבד שם כמו שעון שוויצרי, פעם אחר פעם; נוסעים במהירות שיוט (איטלקית-כ-180 קמ"ש), מגיעים, בפתאומיות, לעבודות בכביש (היה נפוץ מאוד) או תאונה (היה נדיר), נוצר פקק- הרכבים האחרונים מאותתים בארבעת הוינקרים כאות אזהרה וככדי להסב את תשמות הלב של הנהגים מאחור, שמגיעים במהירות.

יוזמה מבורכת.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

נחנך ע"י בפעם הראשונה בכביש 1 ליד מחלף שפירים לכיוון ת"א ב8 בבוקר ביום חול, נוסעים על 80 בום האטה פתאומית ל0 כמעט מלווה בהדלקת 4 וינקרים.....

פורסם

איך אתה יודע? אתה עדיין מחכה לה, לא? :wink:

גם אני כבר נכנסתי לזה, איך שקראתי על היוזמה, בסיטואציה הראשונה (פקק לצערי) ישר הפעלתי 4 וינקרים, בלי לחשוב בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
במיטו זה אוטומטי.

גם ברנו מגאן והאחיות שלה, אבל רק בברקס חזק שגובל הפעלת ה ABS.

וזה לא תמיד מגיע למצב הזה.

אני מקפיד להפעיל את הדאבל ווינקר בכל תאוטה חדה, כבר מיום ראשון על ההגה (בדיוק בשביל הדברים האלו יש מלווה )

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• 6 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...