Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל תחביב, שרוצים לעלות ברמה צריך גם לפתוח את פנקס הצ'קים :wink: וככל שמבינים יותר כך מוציאים יותר:lol:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במילים פשוטות .. בולשיט השקעה מיותרת שעם הזמן אתה תצחק על עצמך ועל הפיוז הזה שנשרף במוח.

יש דברים בחיים שמצדיקים השקעה יותר ממערכת, בית , שכירות, ביגוד , רכב, פנאי ובידור לבית .

אני נוסע בממוצע יומי 5 שעות, והמערכת פשוט מפנקת אותי כל הדרך, אך כשאני מגיע לבית הפינוק האמיתי הוא שם, שם צריכה להיות השקעה בעשרות אלפי שקלים.

כרגע אני מציע את המערכת שלי למכירה ועם כאב רב אך מצד שני עם סיפוק ושכנוע.

פורסם

בוקר טוב,

לנדב,

א. אני לא מבין את כל הצעירים הללו שהולכים וקונים מערכות יקרות וחזקות?! :lol::wink:

ב. כל אחד והסריטה שלו, ואין על כך עוררין.

ישנם לא מעט תחביבים יקרים, וכל אחד מקבל סיפוק ממקור אחר.

אז אם אתה אוהב מוסיקה איכותית בעוצמה של טיפה יותר מHU מקורי אז בטח ששווה.

אם אתה מסוג האנשים שסתם רוצים לנסות ולהוציא כסף על מהשו שהם לא ממש אוהבים אז לא משתלם...

לא חייבים להתחיל בגדול

תבוא למפגש ואם יש לך את החיידק,

תכין רופא טוב שיטפל בך.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מי קונה מערכות חזקות?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התשובה הכי פשוטה לשאלה של פותח הת'רד (שמוזר שאף אחד לא חשב עליה עד עכשיו...)

כן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מבין מה הדיון פה ,

זה תחביב לא עסק ולכן אין פה משמעות למילה משתלם.

כל אחד משקיע בצורה אחרת בהתאם לכמה כיף הוא מפיק מהמערכת ומהעיסוק מסביב , כל אחד והשיקולים שלו.

לגבי המלצות לציוד בסכומים הנקובים - הכי טוב זה לשמוע ולקרוא וללמוד קודם ואז לטחון פרטים

פורסם

נראה לי היחיד שהשתלם לו זה STEVE MEADE

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
שלום לכולם,

סקר זה פונה לאנשים שקנו מערכת לרכב בסכומי כסף רבים או אלו שברשותם מערכת לרכב,

זמן לאחר הרכישה, אתם מרגישים מסופקים מבחינת ההוצאה או שאתם מרגישים שההוצאה היתה מיותרת?

לפעמים אני מצטער שלא שמתי יותר כסף על המערכת (ולא מהבחינה שהמערכת זולה) :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פחות או יותר אותו הדבר רק שאצלי אני פשוט מצטער שאין לי גרוש נוסף לשים על המערכת :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי זה פשוט טמטום להוציא כל כך הרבה כסף על מערכת לרכב ( מניסיון ).

אני אישית הוצאתי 30,000 שקל על המערכת...

מה קיבלתי ? חוץ מפגיעה משמעותית בעור התוף וירידה באחוזי השמיעה

קיבלתי קדחת!!!

אה לא , סליחה... עכשיו אני נוטה להגיד מה? לא הבנתי... מה?

אז אולי כן קיבלתי משהו אחרי הכל...

מערכת סבבה אפשר לקנות ב-2,000 שקל, מערכת בעשרות אלפים היא מערכת

לאנשים שמחפשים את הדאווין או לחילופין ווליום כל כך חזק שגורם להם להרגיש כמו במועדון,

כזה שיוצאים ממנו אחרי שעתיים עם צפצופים באוזניים.

יש כאלה שמחפשים איכות שמע אתם טוענים ? בחיית איזה איכות שמע תהיה לכם ברכב עם אקוסטיקה של מינוס 500 ואטימות נגד רעשים של מינוס 3,000... צריך להתחיל רק עם ווליום של 115 דציבלים כדי לא לשמוע רעשים סביבתיים...

מה גם שבואו לא נשכח שאת הכסף שהשקענו במערכת לא נראה בחזרה כשנמכור את הרכב...

BOTTOM LINE, לא שווה!

פורסם

מוזר מאוד, אין לי שום בעיה בעור התוף, יש לי שתי מערכות, אחת בכל רכב שכל אחת עולה סביבות ה15 במחירי שוק (כולל הכל)

אני לא שומע בווליום שעושה צלצולים באזניים ואני ממש לא הייתי יכול להשיג כזאת תוצאה בציודים של 4 עד 5 אלף השקעה כוללת - גם אם הייתי מאוד רוצה - ואני באתי ממערכות כאלה, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

אפשר לקרוע את עור התוף גם עם רמקול של 50 שקלים - אין שום בעיה לעשות מערכת "לא נכון" - כל החוכמה זה לעשות את זה נכון.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...