Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סקר זה פונה לאנשים שקנו מערכת לרכב בסכומי כסף רבים או אלו שברשותם מערכת לרכב,

זמן לאחר הרכישה, אתם מרגישים מסופקים מבחינת ההוצאה או שאתם מרגישים שההוצאה היתה מיותרת?

תודה מראש,

נדב.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתלם ? בהחלט שלא !!.

יש אנשים שהשקיעו מעל 50 אלף שקל, ומעולם לא שמעתי על אחד שהרוויח מזה אפילו מאה שקל.

אז משתלם זה לא.

אם החיידק הזה מדגדג לך באף, ויש לך רצון עז.

אז אתה משקיע בתחביב, בדיוק כמו שהיית משקיע אם היית מטיס טיסנים, או חובב נסיעות לחול. או חובב מסעדות יוקרה. חובב בחורות (הכי יקר), וכו' וכו'.

אגב לזכות המערכות לרכב יאמר שלאחר ההשקעה שלך, התחביב הזה דורש הכי פחות מבחינת תחזוקה שוטפת. והוא נשמר להכי הרבה שנים מבחינת תועלת.

ככה שיחסית זה תחביב יקר - אבל עם סיפוק ממושך

פורסם

בכל פעם שאני נתקע בפקק (ולא משנה אם זה ברכב הפרטי או הליסינג :-D) אני אומר לעצמי - יש! איזה כיף!

ואתה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מערכת טובה היא כמו התמכרות לסמים ברגע שרכשתה משהו חדש אתה מרגיש סיפוק אבל אחרי זמן מה הסיפוק עובר וצריכים עוד מנת סיפוק אז משדרגים, השאלה היא מהכיסים מאפשרים לך.

אם לאודיופילים היה כיס אין סופי הם כל הזמן היו מסופקים כמו גם יצרני מערכות ההייאנד:-)

פורסם

בכל פעם שאני עם אשתי ברכב והיא מתחילה לדבר על העבודה שלה... :-D

אתה יודע, הכפתור העגול הזה, נו! איך קוראים לו - ווליום???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני השקעתי קרוב ל3 אלף ,וגם זה הרבה כסף לכל דבר . אולי לא כל כך מספיק למערכת אידאלית אבל לי אין יותר.

ובאמת כמו שאדי אמר כל פקק אני אומר לעצמי איזה יופי וזה עושה לי חשק לנהוג.

אז משתלם אני יגיד שכה.

פורסם

זה העיקר - כל השאר, עניין של יכולת והשקפת עולם.

אמשיך...

בכל פעם שבא לי להנות מזה שהמערכת שלי גוברת על הרעש של הרוח במהירות של 120 קמ"ש כבר ב90 DB SPL... 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

מה זה גולף :?::?:

מה זה רעש של רוח לעומת אגזוז לחץ {דוד}

כמו שגורל כתב אם זה לא מכניס לך כסף זה לא מישתלם

אבל ההנאה שזה גורם לך מישתלמת :-D

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גורל -

איך אתה לא מכיר רעש של רוח עם החלון בגולף כל הזמן יורד למטה ולא חוזר :-P

בכל פעם שאני רועה איך אנשים שלא שמעו הרבה מערכות כאלה נדהמים בכל פעם מחדש שהם מבינים שהסאב על OFF.

Pioneer TS-X150

פורסם

לכל אוהבי להשתיק את הרעש מהחלון ב120 אם SPL תסגרו את החלון תחסכו קצת דלק(לא משתלם לנסוע במהירות כזאת אם חלון פתוח) תפעילו מזגן ותהנו מSQ:idea::-)

פורסם

עכשיו שהסתפרתי אני אכן יכול לנסוע עם חלון סגור.

אבל עד עכשיו הייתי חייב שמשהו פשוט ירחיק לי את הפוני מהעיניים :-D

לפעמים זה היה קורה בגלל הסאונד, לפעמים בגלל הרוח :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אחלה שרשור :wink:, כמו קודמי שאמר (אדי אם אני לא טועה), בכל פעם שיש פקק תנועה אני מרים את הווליום ואומר יאללה איזה סאונד :lol:.

כאחד שהשקיע אלפים ושדרג את המערכת 4 פעמים בפחות משנה, אני לא מתחרט לרגע ונהנה מכל רגע.

היה לי מערכת סאונד ברכב מרגע הרשיון (14 שנה) אך אף פעם לא ברמה הנוכחית וידי עוד נטויה (פרוססור של אלפיין בדרך).

וכמו כל תחביב ברגע שמגיעים לרמה מסויימת ומבינים יותר ומתעמקים יותר ההוצאות גדלות בין אם זה אקווריומים (תחביב יקר שני שלי) ובין אם זה אופניים ועוד.

זה הזדמנות להגיד שזה אחלה פורום ולמדתי המון ויש לא מעט אנשים שעזרו וייעצו.

אז קדימה לקנות ולהתקין.:-P

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

"היה לי מערכת סאונד ברכב מרגע הרשיון (14 שנה) אך אף פעם לא ברמה הנוכחית וידי עוד נטויה (פרוססור של אלפיין בדרך"

יוסי בטח עם C2K ואלפיין לא תיהיה מבסוט :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בקיצור לפי מה שאני מבין מכל אחד ואחד פה שאם אני מחליט ללכת על מערכת לרכב אז זה שווה כל רגע:] (כי בנתיים אני אוכל את עצמי אם זה שווה את הכסף ואם אני לא יתחרט אחרי חודש:\) אשמח לעוד תגובות:]

תודה לכווולם:]

אשמח גם להצעות למערכת ב4700ש"ח:](לרכב פיאט פונטו שנת 2000).

• תוכן חדש...