Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט תגיע למפגש - בדרך כלל משם, כבר אין דרך חזרה... אבל אתה תמצא את עצמך חוזר כל פעם לאותו המקום כל שלושה שבועות... עם חיוך עוד יותר דבילי על הפרצוף :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי אף תחביב ישן (והיו לי כמה זוללי כסף כאלה), שאני מצטער עליו במבט לאחור.

מכל אחד מהם למדתי ובעיקר נהנתי.

אישית - הייתי חייב למצוא מפלט ל-GAS שלי כשחזרתי לגיטרה אקוסטית אחרי שנים של קניית ציוד לחשמלית ולכן אני כאן :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בין לעשות מוזיקה בעצמך לבין לשמוע מוזיקה טובה - וואללה, אני לא יודע מה הייתי בוחר...

תחביבים יקרים - צילום, אפניים, מיחשוב, סאונד לרכב ואלוהים יודע כמה שגעונות יש לי והיו לי - הסאונד לרכב כמו שגורל ציין כבר, הוא באמת האחד שהכי קל להזדקן איתו משום מה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מניסיום קודם אופניים ספורט קצת הרבה יותר יקרP:

מתי המפגש וממש בא לי מערכת בקרוב אז אשמח לשמוע לגבי המלצות על דברים בסכום הנ"ל:]

תודה.

פורסם

אני לא יודע כמה ניסיון היה לך באופניים או במערכות אבל אתה יכול ליראות פה אנשים ששמו רק על מגבר אחד יותר מ-10K ועל HU הרבה יותר מ10K ולא לדבר על שאר הרכיבים ועבודה {התקנה}שעולה עוד כמה אלפים טובים

וליפני שאתה קונה משהו חכה קצת בקרוב יש מיפגש ושם תןכל לישמוע רכיבים באוזניים שלך ולא המלצות באוויר המיפגש יתקיים בתאריך 6.6.09

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258169

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

סתם דוגמא סכום רק זוגות האופניים שלי בלי ציוד עומד בערך על 64000ש"חP:

יש סיכוי שתוכל להגיד לי אבל בערך מה אוכל לקבל בסכום כזה?

תודה:]

פורסם

אפשר בקלות לימצוא לך רכיבים בסכום הזה

אבל תמורת הסכום הזה אני ימכור לך כלייה או ריאה מצב מעולה לא מעשן ולא שותה עם אחריות ל-3 שנים :-)

פורסם

אל תדאג כישורים יש מספיק הייתי בקבוצה מקצועית עד לפני חצי שנה הפסקתי עקב צבא:]

אתה יכול לתת לי רושם כללי של חלקים בבקשה?

תודה:]

פורסם

ב 64K תוכל לרכוש מעט רכיבים ואולי להישאר גם עם הכסא של האופניים :lol:.

אין גבול לתחביב הזה, תמיד רוצים לשדרג, לעשות שינוי או בכללת להתעסק עם כל מיני שינויים כיוונים וכו... כי אם לא התחביב הזה היה משעמם.

כמו שקודמי אמר ואמר חכם תגיע למפגש משם היד נטוייה ופנקס הצ'קים יתחיל להתרוקן :-P.

תבוא תשמע, תתרשם, ותראה מאיפה אתה מתחיל, לא צריך לקפוץ גבוה מידי כי גם צריך להשאיר טעם לעוד.

עם 6K -10K תוכל להעמיד אחלה מערכת עם רכיבים יד שנייה מחברי פורום (מה שאני ממליץ מאוד לעשות מניסיון) וגם יוכלו לעזור לך בהתאמות רכיבים על מנת לא לפגוע באופי הסאונד שאתה מנסה להגיע אליו.

אם אתה מעריך סאונד איכותי ואוהב מוזיקה אני בטוח שלא תתחרט על שום השקעה כי תוכל לנצל ולהינות יום יום מן התחביב הנחמד והמרוקן כיסים הזה :wink:.

אז מה שאני יכול לאחל לך ברגע זה הוא בהצלחה ולצאת לדרך מאוד מעניינת אני מבטיח לך שברגע שקצת מתעמקים אז גם לומדים לא מעט.

לילה טוב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

יוסי גנבת לי את המילים

לזרוק לך שמות של רכיבים שיעברו את הסכום הזה זה לא בעייה בכלל {ראה ערך דניאל מיכאלי קנה סט ב-20K{גנסיס אבסלוט} אם לא יותר ומכר אותו כי לא ממש היתחבר אליו וקנה סט יותר זול{של סינפוני} והוא מבסוט ממנו יותר כסף זה לא תמיד מדד

פורסם
אם אתה אוהב את זה אתה יכול לשרוף הרבה כסף כל הדבר הזה...

תלוי באיזה איזור אתה גר ואיפה אתה מחנה את האוטו :p

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

• תוכן חדש...