Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אזעקה לא ממש תעזור ,רוב הגניבות מתרחשות בחניונים כאשר אתה נימצא רחוק ממקום האירוע

הדבר הכי טוב זה לבטח את המערכת ,רוב חברות הביטוח מבטחות גם מערכות סטריאו עד סכום של 5000 שח

בעלות של 10-14 % לשנה.

פורסם

לא הייתי בונה על אזעקה יותר מידי, תתקין את הרכיבים בצורה חכמה, אל תמשוך תשומת לב, ותוריד פרופיל באיזורי מיועדים לפורענות כמו חניונים או איזורים חשוכים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני אמשיך...

כי ממש לא בא לי לשמוע אותם צורכים כשאני דורס אותם :-D (ואני לא מדבר על חתולים - אוהב אותם)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, להתקע בפקק זה תענוג בשבילך, כל עוד אתה לא בפקק איתי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה אתה אומר את זה? זה דווקא כיף לראות כל פעם אנשים מחברים מחדש את המראה המרכזית שלהם ואז היא שוב נופלת... :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חולוני במקורות שלי - רק לאחרונה עברתי לראש העין.

אליקו גר 5 דקות הליכה ממני ועובד 5 דקות הליכה ממני (מהבית של אמא שלי), כל בוקר שהוא נוסע על מפרץ שלמה בדרך לאזור תעשייה הוא מעיר את כל הבניינים שנמצאים על הרחוב הזה :-D

יש פה גם אחוות חולונים מעבר לאחוות חברי פורום ואחווה כללית.

Pioneer TS-X150

פורסם

באיזה גיל קניתים את המערכת הראשונה שלכם (מערכת שאתם באמת חושבים שכבר אפשר לקרוא לזה מערכת)

אני חושב שכבר מגיל 17 התחלתי לבנות את המערכת שלי

פורסם

זה באמת כיף להיות תקוע בפקק :pולראות בחלון זקן שכנראה צועק שבגללך הוא לא שומע רדיו באוטו

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

או לראות את הנהגת מהרכב מקדימה מקיאה :?

אליקו - ספר קצת עלילות באס :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

עזוב, חבל:) אבל לא חסרים סיפורים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סקר זה פונה לאנשים שקנו מערכת לרכב בסכומי כסף רבים או אלו שברשותם מערכת לרכב,

זמן לאחר הרכישה, אתם מרגישים מסופקים מבחינת ההוצאה או שאתם מרגישים שההוצאה היתה מיותרת?

מסופקים? אף פעם לא ממש. תמיד רוצים לשנות, לגוון, לשדרג, להחליף, להתעסק - גם אם מרוצים מהתוצאה. זבו אופיו של כמעט כל תחביב באשר הוא.

ההוצאה הייתה מיותרת? זה ענין של השקפת עולם. לכל תחביב יש מחיר. לא אחת - מחיר גבוה. הן ברמת ההוצאה הכספית, עובר דרך השינויים המתבקשים ברכב וכלה בזמן ובאנרגיות שמקדישים לכך. [כולל זמן הבילוי בפורום..]

בסך הכל אינני מצטער [כמעט :)] על אף שקל שהוצאתי. רכשתי חלק מהרכיבים משומשים בפורום מכירה כאן וחסכתי אלפי [!] שקלים.

למעשה מדובר באמת בלא מעט כסף, אבל איזה תחביב לא עולה הרבה? יש לי חבר שיש לו אוסף דגמי מכוניות בעשרות אלפי דולרים, מדי פעם הוא מרים אליי טלפון נרגש לספר לי שמישהו בקולומביה/ניקרגואה שלח לו את הדגם X שכבר מיליון שנה הוא מחפש..

וכולה זה עלה לו 200$. [כן, אנחנו מדברים על המכוניות הצעצוע הקטנטנות האלו שעולים עשרה שקלים..:)]

פורסם

JeKa04 צודק.

לי ברכב יש מערכת יקרה מאוד לא בסכום אסטרונומי,ואני יגיד ככה יש לי אותה שנה וחודש

וכל פעם שאני מדליק אותה אני נהנה מחדש,אין זה פשוט התמכרות!

נכון שזה לא מחזיר לך את הכסף חזרה אבל אם אתה אוהב את זה אתה לא תרצה את הכסף חזרה,

ההנאה שווה פי מיליונים מזה.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

• תוכן חדש...