Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקרע כבל מצמד - מיצובישי לנסר 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

רובץ לו נחס לא נורמלי,וכל יומיים קורה משהו באוטו.

נקרע כבל מצמד.

השאלה שלי היא כך:

החלפתי הרבה כבלים באופנועים ואף פעם לא החלפתי באוטו,האם יש משהו מיוחד או כיוון מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מחליף את הכבל קלאטש באוטו?,והאם צריך להרים את האוטו,כי אני רואה שיש חיבור ממש למטה מתחת לרגלית של המצמד שקשה להגיע אליו בלי להרים את הרכב או שיש איזה שיטה שאני לא יודע?

Guest ספורטמוטורי
פורסם
רובץ לו נחס לא נורמלי,וכל יומיים קורה משהו באוטו.

נקרע כבל מצמד.

השאלה שלי היא כך:

החלפתי הרבה כבלים באופנועים ואף פעם לא החלפתי באוטו,האם יש משהו מיוחד או כיוון מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מחליף את הכבל קלאטש באוטו?,והאם צריך להרים את האוטו,כי אני רואה שיש חיבור ממש למטה מתחת לרגלית של המצמד שקשה להגיע אליו בלי להרים את הרכב או שיש איזה שיטה שאני לא יודע?

אני לא מאמין שבכלל שאלתי את השאלה הזאת.

החלפתי את זה קלי קלות,הרבה יותר קל מהחלפה באופנוע,חחח:wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

באסה, אתמול בלילה נקרע לי כבל המצמד, למעשה נשברה הלשונית בצד שמתחבר לדוושה.

משהוא יודע איפה ניתן לקנות כבל מצמד למיצובישי לנסר 92 ??? (באזור פ"ת \ רעננה -כ"ס)

במוסך ביקשו ממני מספר רכב בשביל לדעת את הדגם של הכבל, איך אני יכול לדעת מה הכבל הנכון במידה ואני רוצה לקנות חליפי?

ובנימה אישית: ספורטמוטורי, מכיוון שהחלפת כבל כזה ועוד בקלי קלות :wink:, אשמח אם תוכל ליצור קשר או פה בפורום להסביר איך ומאיפה רכשת את הכבל.

אגב, במוסך רצו 400-450ש"ח לחלק חליפי + עבודה כולל מע"מ,

בד"כ אני לא מהמתקנים לבד, אבל אם העבודה פשוטה אני אשמח לנסות.... האם כדאי, או שבמחיר כזה כבר עדיף לעשות במוסך?

תודה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ב450 שקל אתה יכול לקנות 4 כבלים להתקין אחד ועוד 3 ספייר :-P.

כבל עלה לי בחנות חלקי חילוף 120 שקל והתקנה פשוטה מאוד.(וזה בחיפה אצל סובחי חלקי חילוף) למיצובישי לנסר 92.

בסה"כ הכל אתה יורד למטה איפה הפידאלים מתוך האוטו,מעל הפידאל של המצמד את מוציא את הכאבל שמחובר לשם ואז אתה משחיל אותו החוצה מהתא שם המנוע מצד ימין אתה תראה אותו שם.

וכמו כן מצד שמאל איפה הגיר מחובר הכאבל הוא עובר מעל המנוע תנתק אותו ואז תחבר את החדש,יש לך הברגה בחדש שהיא צריכה להיות מוברגת נגד כיוון השעון כדי שתוכל לחבר את הכאבל אחרי שאתה מחבר אותו משני הכיוונים אתה מתחיל לבריג בכיוון השעון (יכול להיות ההפל אני אבדוק זאת),אבל בכל מקרה אתה חייב לעשות כך כדי שתוכל להשחיל את הכאבל ולחבר אותו אחרת הוא יהיה קצר מדי,ואחרי זה אתה מכוון אותו כפי שאתה רוצה נמוך או גבוהה לפי ההברגה

• תוכן חדש...