Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבעיה היא בסובארו ג'אסטי 85' מנוע 1.0, קרבורטור.

אם לדוג' לא נסעתי ברכב יומיים ואני בא להתניע יש סטארטר חלש שרק הולך ונחלש,

אחרי קצת משחק עם דוושת הגז והצ'וק ועוד קצת מאמצים הרכב מתניע.

חוטי הצתה, פלאגים - הכול חדש.

האם ייתכן שיש לי בעיה במצבר?

אם כן אני יקפוץ מחר לאוטו-דיפו לקנות חדש,

פשוט זה המון כסף ולא בא לי לבזבז סתם,

ומצד שני עוד פחות בא לי להתקע באיזה ערב ב-10 בלילה שאני חוזר הביתה עם רכב לא מניע.

תודה!

פורסם

יכול להיות שהמצבר כבר בסוף חייו.

אתה לא חייב לרוץ לקנות ישר, תכנס לאוטו דיפו (אם אתה רוצה לקנות מהם) ושיבדקו את המצבר עם המיכשור שלהם, הבעיה יכולה להיות בכלל מהאלטרנטור.

דניאל

פורסם

אם חסר הרבה מיים במצבר הוא נחלש. בדוק מצב המיים ואם חסר הוסף ואז ראה כיצד הוא יתנהג. בבדיקת אלטרנטור חשוב לבדוק הן את מתח הטעינה שלו והן את זרם הטעינה המירבי (מכסימלי) תחת העמסת המצבר ובאם הוא תואם לנתוני האלטרנטור.

לפעמים בבדיקה מתח טעינה, האלטרנטור תקין אך תפוקת הזרם שלו נמוכה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם
אם חסר הרבה מיים במצבר הוא נחלש. בדוק מצב המיים ואם חסר הוסף ואז ראה כיצד הוא יתנהג. בבדיקת אלטרנטור חשוב לבדוק הן את מתח הטעינה שלו והן את זרם הטעינה המירבי (מכסימלי) תחת העמסת המצבר ובאם הוא תואם לנתוני האלטרנטור.

לפעמים בבדיקה מתח טעינה, האלטרנטור תקין אך תפוקת הזרם שלו נמוכה.

בברכה - רפי לין :idea:

עדיין שמים מים במצברים? זה לא עבר מהעולם?

איך אני בודק אם יש או אין מים במצבר? :oops:

והאם שמים מים רגילים או מזוקקים?!

בנוגע לבדיקת האלטרנטור, האם ניתן לבצע את זה באוטו-דיפו?

כי יש להם אינטרס למכור לי מצבר, אז דיי סביר שהם יגידו שהמצבר אשם. (הוא נראה דיי ישן)

פורסם

בחלק העליון של המצבר יש פקקים. תפתח אותם ותסתכל עדיף באור יום). תראה שם מן צלעות ברזל. צלעות אלה אמורות להיות מכוסות במים מזוקקים. אם חסר תוסיף, אבל לא יותר מידי, רק עד שתכסה את הצלעות האלה.

מים מזוקקים אפשר להשיג בכל תחנות הדלק במחיר סימלי של כמה שקלים בודדים.

פורסם

על כל המצברים יש את תאריך היצור,תבדוק את התאריך על המצבר שלך.

תלך לחשמלאי שיבדוק את המתח במצבר.

יכול להיות שהבעיות נובעות גם מפלטינה שסימה את חייה(בתנאי שההצתה היא בעזרת פלטינה ולא הצתה אלקטרונית).

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תוכן חדש...