Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בשבוע שעבר קפצתי לחולון ורכשתי מגבר סנדאון, סט קלארוס ומספר יריעות סקונד סקין.

אני חייב לציין את היחס המצויין שקיבלתי מאלי, שהיה איתי בקשר לפני ואחרי הקנייה ורוני, שקיבל אותי בחנות והסיע אותי לאסוף את היריעות מאלי.

לגבי המוצרים עצמם, אני אתן חוות דעת בעוד שבועיים שלושה לאחר שכל הפרוייקט יסתיים.

מי יתן וירבו אנשים כמותם בארצנו :-)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אכן, אנשים יקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, רכשת רכיבים טובים מאנשים טובים :-).

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תתחדש ותהנה.

כיף לשמוע חוויות חיוביות ונעימות.

אכן מדובר ביבואן שחרט על דגלו את סמל היחס הטוב בצורה ליניארית - בלי שום עווט, הוות ואיבות. אחלה שירות פול ריינג'! :lol:

הכל בהומור ובידידות.. :wink:

פורסם

בחירה מעולה של רכיבים בקרוב אצלי( סאנדאון+קלארוס). אה, גם אלי ורוני בסדר:wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה זה אמור להיות P2?!? עד שאין לך לפחות אסאסין אתה לא חוזר לת'רד הזה! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת אלי ורוני 2 תותחים :-D

כל ציוד שאני צריך ,אני דבר ראשון מחפש אצל אלי ורוני .

בקרוב אני אמור לקנות מהם סאב אססין "10 :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כן אחלה אנשים אחלה שירות אחלה מחירים הכול אחלה.

ואם כבר מדברים על חתימות כדאי שתסתכל על שלי:]

עוד מעט יצטרף לשמה כנראה סט legita עם מיד באס האבוק ואז אני יוכל להיות רכב

השמעה/הדגמה לרכיבים שאלי ורוני מוכרים.

פורסם

רציתי להוסיף שגם לי הייה חווית קניה מוצלחת מרוני לפני מספר חושים של DVD.

אני חייב להגיד שבאמת השרות הוא מעל הכול אצלהם.

גם עם אליקו הייה לי חוות קנייה(של מוצר יד שנייה) אבל באמת הייה לו יחב כאילו שקניתי ממנו חדש עם אחריות.

אני מקווה שאני יתקל בעוד אנשים כאילו, בפרום.

• תוכן חדש...