Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hummer H2 משופר

Vibraddict
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני לא מבין מה ההתלהבות מזה.

כשאני רואה רכב כזה, המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש היא "כמה מאותגר איברית צריך להיות הבעלים כדי שירצה כזה פימפ מוביל".

עם זאת, יפה לראות שיש קצת יציאה מעדר הליסינגומטיות גם אם היא לא לטעמי, כל שמץ של מוטוריקה מעבר ל1600 אוטומט מבורך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהמם! כיף ליראות שמישהו הביא אחד כזה מוגבהה ומשופר ולא את הסטנדרתיים.

עם צמיגים כאלה ענקיים הוא ניראה הרבה יותר מגניב לדעתי. הינה למשל ההאמר מהצפון שיש לו 24 אינצ' וזה ניראה כל כך "רגיל" ליד היפיוף הלבן הזה.

8.jpg

האמר יפיוף :-)

פורסם
באמת שאני לא מבין מה ההתלהבות מזה.

כשאני רואה רכב כזה, המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש היא "כמה מאותגר איברית צריך להיות הבעלים כדי שירצה כזה פימפ מוביל".

עם זאת, יפה לראות שיש קצת יציאה מעדר הליסינגומטיות גם אם היא לא לטעמי, כל שמץ של מוטוריקה מעבר ל1600 אוטומט מבורך.

במקרה הזה זה6100 אוטומט :D

(טוב נו 6000)..

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

באמת, אבל באמת שאני לא מבין מה הקטע. כבר קנית האמר, אתה רוצה עוד תשומת לב?

ועוד דבר, מבחינתי האמר זה חרא של אוטו. רק לשטח. אני מעדיף לנד-קרוזר או קינג במקום.

פורסם

:)

הייתי קצת ציני.

לא חובב האמרים גדול, במיוחד לא כאלה עם ג'אנט סגנון ראפרים (למרות שאני חייב להודות שהספציפי למעלה די בסדר, במיוחד בגלל שהוא שחור).

לדעתי האמר צריך להראות כמו ה H1.

ואם כבר H2 אז שידמה לפחות לחיית שטח (בערך כמו זה שבגללו נפתח השרשור).

פורסם

מצחיק לחשוב שזה גם רישיון כמו לפורד פיאסטה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

כמו שכבר כתבו סיומת 65 במספר זה מ-UMI ולא בייבוא אישי.

אין בהאמר H2 המוגבהת הזאת משהו מיוחד.

לעומת זאת הH2 השחורה מחיפה הרבה יותר יפה ומושקעת.

פורסם

אני מניח שמישהו ראה את ההאמר H1 בצבע צהוב וג'אנטים ניקל, ועוד כמה חלקי ניקל על המרכב באזור תל אביב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...