Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש מרובה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי בעל רכב היברידי אינני חושב שהדבר ישתלם לאחד שנוסע הרבה, זאת מפני שהאחריות על המערכת ההיברידית מוגבלת ל-160000 קמ ולאחר מכן הטיפול בה מסובך ויקר, ובכך יתבטל את רוב החיסכון בדלק. רכב היברידי לדעתי מתאים לאחד שיעשה את 160000 הקמ תוך 8 שנים ולאחר מכן יזרוק את הרכב. אם הדיזל יורד מהפרק, אולי כדאי לחשוב על רכבי בנזין חיסכוניים ואמינים, והמזדה הנוכחית לדעתי לא עונה על הקריטריונים מבחינת החיסכון. אולי במקרה כזה דווקא הסיוויק הרגיל יהיה האופציה המעודפת. כידוע, הונדות בד"כ סורדות יפה לאורך הקילומטרים והזמן. יתכן גם כי הקורולה הרובוטית תוכל להתאים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל עיקר החסכון של ההיברידית הוא בנסיעה עירונית או משולבת. בנסיעה בינעירונית דיזל יותר חסכונית.

פורסם

יש כאן כמה חברי פורום שעולה החשד כי הם הגיבו ללא קריאת השרשור ושצריכים לדעתי לחזור ולקרוא את תגובה #10 (או שצריכים לחזור ולקרוא התגובה) ביתר עיון :?... (ואולי אף את תגובה #11, שבה matzri פחות או יותר סיכם את פני הדברים :roll:).

פורסם

במבחן שנערך פעם על ידי המגזין אוטו אכן אוקטביה דיזל הציגה תוצאות טובות יותר מההיברידיות ודבר נצרב בתודעה הציבורית. במבחנים שנערכו בחו"ל יצאו תוצאות שונות מאוד. פעם רכבי ההיבריד היו פשות מעולים, פעם על הפנים. הסיבה לכך תמונה בכך שלרכב היברידי פשוט צריך להסתגל ולנהוג בו נכון. לא כך תמיד עשו הבוחנים. אצלי כרגע, לאחר שלמדתי את הרכב לעומקו, הצריכה המשולבת בערך כמו זאת המוצהרת על ידי היצרן. בעיר ובפקקים אין כמו רכב היברידי. בכביש התוצאה בערך כמו של דיזל הידני. כמובן שלדיזל הידני יש עדיפות בכוח, במיוחד בעליות התלולות. אבל גם בהייבריד אני מסתדר איתם יפה.

פורסם
הנאה מנהיגה זה השיקול שבגללו אני רוצה מאזדה

האמת שיקח עוד שנה+ עד שאחליט איזה רכב לקנות.

האמת שאני חובב מכוניות ברמת חולניות ואני רוצה לרכוב רכב חדש ולנסוע מרחקים כאלו בשביל הכיף!

גם אם זה יעלה הרבה מאוד כסף אני נולדתי בשביל לנהוג!

תן לעצמך שתיים וחצי סטירות ותתעורר.

מאזדה 3 היא ממש לא הרכב לנסוע איתו מרחקים בכיף. לא שאני רואה מה יכול להיות כיף גדול בנסיעה של 250 ק"מ בכל יום סתם כך - תוך יומיים יימאס לך. מה גם שבמחירי הדלק הנוכחיים זה פשוט בזבוז כסף ענק.

אה - ועל המשפט האחרון שלך תוסיף עוד שלוש סטירות לפחות ותתבגר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו באמת כבר הרבה זמן לא שמעתי שטות כזו, במצב רוח נכון גם הייתי צוחק כמה דקות.

לפי מה שאתה אומר, כדי לתחזק את הרכב תצטרך רבבות רבות של אלפי שקלים בשנה, וכדי לעבור מרחקים שנושקים ל 100K ק"מ בשנה, לא ישאר לך זמן גם זמן לעבוד.

שקול לעבוד במשהו שמשלב נהיגה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כמה הבהרות לגבי הפריוס: נמכרו יותר ממיליון כבר לפני שנה, ככה שכשהמצברים יתחילו להגמר יהיה שוק די גדול, יש לשער (ללא ביסוס מיוחד) שימצאו פתרונות כלכליים. יש פריוס דור ראשון (1997) שעדיין נוסעות ונמכרות כמו גדולות.

שימו לב לנתונים האלה:

http://www.jdpower.com/autos/ratings/dependability-ratings-by-category/compact-car

הפריוס גם זכתה פעמיים לתואר Best Engineered Car of the Year של מגזין מהנדסי הרכב הבינלאומי:

http://www.sae.org/news/releases/prius2004.htm

המצברים הם לא הסיבה היחידה לחסכונות הפריוס, יש לה מנוע בעל מחזור אטקינס וממסרת רציפה, כך שגם אם המצברים לא מסוגלים להכיל הרבה היא עדיין תהיה חסכונית מרכב רגיל.

על מצברים חדשים הרכב מסוגל לנסוע כ-11 ק"מ בלי להפעיל את המנוע, שזה יותר ממה שצריך. למעשה, כדי להאריך את חיי המצברים, הם נשמרים בין 40%-60% טעינה.

לגבי הדיזל:

http://www.popularmechanics.com/automotive/new_cars/4284188.html

http://www.edmunds.com/advice/fueleconomy/articles/126370/article.html

כפי שניתן לראות, באמת אין על הפריוס בעיר.

פורסם
הנאה מנהיגה זה השיקול שבגללו אני רוצה מאזדה

האמת שיקח עוד שנה+ עד שאחליט איזה רכב לקנות.

האמת שאני חובב מכוניות ברמת חולניות ואני רוצה לרכוב רכב חדש ולנסוע מרחקים כאלו בשביל הכיף!

גם אם זה יעלה הרבה מאוד כסף אני נולדתי בשביל לנהוג!

חופשה מבצפר? אני בגילך הייתי מפנטז על בנות ולא על מאזדות .

לא נראה לי שאבא יסכים לממן חולניות שלך.

• תוכן חדש...