Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש מרובה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי על סמך מה החלטתם שהוא בגיל כ"כ צעיר ושאבא שלו ממן לו את הקנייה. מה גם לא נראה לי שהאיש הזה רציני ומדובר בעוד **** שכל שמשעמם לו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מצברים חדשים הרכב מסוגל לנסוע כ-11 ק"מ בלי להפעיל את המנוע, שזה יותר ממה שצריך.

מתוך נסיון אישי עם פריוס די חדש מדובר בכמה מאות מטרים עם המצברים המלאים. כאשר הם אינם מלאים - כמובן שפחות מכך.

נסיעה על חשמל בלבד הינה חוויה בפני עצמה, אבל לא זה מה שגורם בסופו של דבר לנתוני החיסכון הכלליים. יש שני דברים שמדאיגים אותי בפריוס:

1) המורכבות המכנית. אני חושש כי הטיפול ברכב המזדקן יהיה מאוד קשה.

2) השדה המגנטי. הנושא למעשה לא נחקר לעומק. וכל עוד שזה כך, לדעתי הקטע החשמלי של הונדה, שהוא חלש בהרבה, גורם לפחות דאגות.

טויטה מצהירה כי הדור הבא של פריוס יהיה זול יותר מהאינסייט של הונדה, ז"א פחות מ-130 K ש"ח. אם אכן כך יהיה, בהתעלם מהחששות שהעלתי, הרכב אמור להיות הלהיט של ממש. יחד עם זאת שמענו גם את הערכות של היבואן כי הדור הבא הולך להיות דווקא יקר יותר מהדור הנוכחי. נהיה ונראה.

פורסם
מתוך נסיון אישי עם פריוס די חדש מדובר בכמה מאות מטרים עם המצברים המלאים. כאשר הם אינם מלאים - כמובן שפחות מכך.

לא נכון, אפשר לנסוע אפילו כמה קילומטרים. הבעיה היא שברגע שעוברים 50 קמ"ש המנוע חוזר לפעולה, כך שאם אתה רוצה לנסוע רק על חשמל - סע לאט...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יתכן וכך הדבר בכביש פתוח ללא עצורות והאצות. אבל הרי מדובר במקרה נדיר בו יצא לך לנסוע בכביש פתוח במהירות כזו. בתווי מרומזר או פקוק עם עצירות והאצות מנסיון אישי זה מספיק לכמה מאות מטרים, אגב, דבר שלא רע בכלל גם כן. בהונדה הרי מדובר בעשרות מטרים בודדים במהירות מתחת ל-10 קמ"ש, רק בעצירות ורק לבעלי נסיון עם הרכב.

פורסם

כפי שכתבתי הפריוס לעולם לא מטעינה את המצברים עד הסוף. במובן הזה, ה-11 ק"מ הוא תיאורטי בלבד. בנוסף, מדובר בתנאים אידיאליים שלא מתקיימים במציאות. עם זאת, נהג סבלני (עם רגל במשקל נוצה) יכול לנסוע כ-2 ק"מ על המצבר - וזה די הרבה. יצא לי לשייט במצב EV בחיפושי חנייה בת"א בסביבות הק"מ.

פורסם

לפתוח השרשור.

כאשר תוציא רשיון. תעשה סיבוב על מספר רכבים כמו מאזה 3. מאזדה 6.

אחרי זה להונדה סיביק 1800. ולאקורד.

ואחרי זה תעבור לאוקטביה / פאסאט TDI.

ובסוף תכנס לסיבוב ב אימפרזה משופרת.

ותחזר תגיד לי אתה רציני. לנהוג ב מאזדה 3 מבחירה.

כאשר יש מלא מכוניות נוחות וחסכוניות יותר ממנה.

האמפרזה לא חסכונית ולא נוחה יותר. אבל זה רכב ספוריטיבי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...