Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי (עד 60 אלף שקל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצעתי לאבא שלי את הרכב של שלומי, והראתי לו אותו בתמונות והוא הסכים שניסע לראות את הרכב באמצע השבוע, אבל אחרי שאמרתי לו שמתדלקים את הרכב בדלק 98 הוא קצת התבאס... :(

אבא שלי די דלוק על הפיאט קופה, ולא ממש אכפת לו שזה רכב טורבו, ויאכל דלק בכמויות, אבל בגלל שאני יודע שהוא קצת חולם, אני מציע אופציה הגיונית ואז הוא מדבר על דלק... :?

כנראה שאני אצטרך להסתפק בפיאט קופה 5 צילינדרים 220 כ"ס ולא ברכב של שלומי :twisted:

אתה שומע מה אתה אומר?

פיאט קופה?

שותה יותר דלק. הרבה יותר דלק.

הרבה יותר הוצאות אחזקה.

וגם יותר חזקה כניראה (שזה לא תמיד טוב, אולי היא יותר מדיי חזקה).

אז למה את הפיאט קופה הוא מסכים, ואת האוטו של שלומי לא?

אני באמת לא מבין את זה....

אתה רציני??? :shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, סתם לידע כללי , זה שאבא שלך מסכים פיאט קופה זה יפה ,

אבל זה לא שהן מפוזרות ברחובות בהמוניהן עם שלטי למכירה...

יכול לקחת לך חודשים ארוכים למצוא אחת :!:

וגם אם תמצא יש סיכוי שהיא לא תהיה במצב מי יודע מה ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבא שלי "מסכים" לפיאט קופה, כי זה מן חלום שלו שהוא אף פעם לא מימש, ובחלומות אתה לא מתחשב בצריכת דלק :lol:

אבל אני ממש לא בונה על האוטו, זה יעבור לו...

דיברתי איתו היום על זה, והוא הבהיר לי שהוא רוצה אוטו שגם אני אהנה ממנו, וגם לא יעשה לי צרות עוד שנה וחצי כשאני חוזר לצבא...

הוא רגיל לדיזל, ולהתחיל לשלם כמעט פי 3 על דלק נראה לי די מפחיד אותו...

אני חושב אולי על פולו GTI, יש לנו בבית בורה והוא די מרוצה ממנו אז אולי הוא יעדיף עוד רכב מהקונצרן!!!

יש למישהו דעה על הרכב?

מגאן 265

פורסם
הצעתי לאבא שלי את הרכב של שלומי, והראתי לו אותו בתמונות והוא הסכים שניסע לראות את הרכב באמצע השבוע, אבל אחרי שאמרתי לו שמתדלקים את הרכב בדלק 98 הוא קצת התבאס... :(

אבא שלי די דלוק על הפיאט קופה, ולא ממש אכפת לו שזה רכב טורבו, ויאכל דלק בכמויות, אבל בגלל שאני יודע שהוא קצת חולם, אני מציע אופציה הגיונית ואז הוא מדבר על דלק... :?

כנראה שאני אצטרך להסתפק בפיאט קופה 5 צילינדרים 220 כ"ס ולא ברכב של שלומי :twisted:

אתה שומע מה אתה אומר?

פיאט קופה?

הרבה יותר הוצאות אחזקה.

אתה רציני...?

הוא אמר לא על ה 306 בגלל שהיא מתדלקת 98..

אבל הכמות דלק שהפיאט תשתה תיהיה הרבה יותר יקרה יחסית לאותה הכמות של ק"מ בדלק 98 ב 306.

Back to the original - NC again.

פורסם
אבא שלי "מסכים" לפיאט קופה, כי זה מן חלום שלו שהוא אף פעם לא מימש, ובחלומות אתה לא מתחשב בצריכת דלק :lol:

אבל אני ממש לא בונה על האוטו, זה יעבור לו...

דיברתי איתו היום על זה, והוא הבהיר לי שהוא רוצה אוטו שגם אני אהנה ממנו, וגם לא יעשה לי צרות עוד שנה וחצי כשאני חוזר לצבא...

הוא רגיל לדיזל, ולהתחיל לשלם כמעט פי 3 על דלק נראה לי די מפחיד אותו...

אני חושב אולי על פולו GTI, יש לנו בבית בורה והוא די מרוצה ממנו אז אולי הוא יעדיף עוד רכב מהקונצרן!!!

יש למישהו דעה על הרכב?

תעיין פה כדי ללמוד על הפולו, וגם חיפוש לא יזיק...

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=28351

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
:twisted:

התכוונתי ל-כנראה יותר חזקה? :drinking:

ההבדל בכוח הוא הבדל תהומי ביותר!!!!

מה זה יותר מידי חזקה??

יש לה 400,500,800 סוסים??

במו 745 מגיעה עם 333 סוסים ,?

ולא חסרות עוד דוגמאות!!

אין דבר כזה יותר מידי חזקה :twisted:

פורסם

לבנדר ולכולם

אני יודע שחלקכם הגדול רק מנסה לעזור, אבל הייתי רוצה שכל הדיונים וההשערות על האוטו שלי יפסיקו לתנהל על"י אנשים שלא ראו את הרכב בחיים שלהם

זה הגיע למצב אבסורדי שאנשים שבחיים שלהם לא ישבו באוטו מרשים לעצמם לדבר על נושאים שהם לא ממש מבינים בהם .

אז בחייכם, בלי השערות וספקולציות מה יותר חזק ומה פחות חזק , מה יותר מתנהג ומה פחות , מי שלא מכיר , שלא יגיד ולא ייעץ.

פורסם
לבנדר ולכולם

אני יודע שחלקכם הגדול רק מנסה לעזור, אבל הייתי רוצה שכל הדיונים וההשערות על האוטו שלי יפסיקו לתנהל על"י אנשים שלא ראו את הרכב בחיים שלהם

זה הגיע למצב אבסורדי שאנשים שבחיים שלהם לא ישבו באוטו מרשים לעצמם לדבר על נושאים שהם לא ממש מבינים בהם .

אז בחייכם, בלי השערות וספקולציות מה יותר חזק ומה פחות חזק , מה יותר מתנהג ומה פחות , מי שלא מכיר , שלא יגיד ולא ייעץ.

שלומי אני לא אמרתי דבר אישי על הרכב שלך, ואם כבר אני ראיתי אותו גם נוסע וגם עומד ואין ספק שזה רכב מושקע ביותר ,יפיפה, ודי חזק-אני מתכוון ברצינות

לגבי השערות לא שיערתי דבר אבל מי שרוצה לאשש או להפריך אותם שיפנה לשלומי

בכללי אחלה רכב אבל מה לעשות מבחינת כוח אי אפשר להשוות אותו לפיאט קופה ועוד 5 צילינדר? :shock:

פורסם

ע"פ נתונים של חברות ביטוח, כל 100 קג' למשקל הרכב מורידים את רמת הבטיחות בכ14% בערך זאת כאשר מדובר במכוניות במשקל של מעל 1000 קג'. לחישוב מתווספים דברים כמו: יכולת שינויי כיוון, התהפכות, התנגשות בדברים דוממים שלא יושפעו ממנה (קיר בטון למשל) וכ"ו.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
יש 1.9L יש 2L יש ויש, יש גם 16V

רכב מצויין לדעתי

ב60K?

טוב שאתה לא מציע לו ג'אסטי. או בכלל קורא את השירשור לפני שאתה עונה.

:roll: 3X

פורסם

אתה שומע מה אתה אומר?

פיאט קופה?

הרבה יותר הוצאות אחזקה.

אתה רציני...?

הוא אמר לא על ה 306 בגלל שהיא מתדלקת 98..

אבל הכמות דלק שהפיאט תשתה תיהיה הרבה יותר יקרה יחסית לאותה הכמות של ק"מ בדלק 98 ב 306.

ועדיין, יש פיאט קופה, ויש כל השאר!!! 8)

מגאן 265

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...