Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי (עד 60 אלף שקל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

לפני כחודשיים ביקשתי פה יעוץ לרכישת רכב ספורטיבי באיזור ה 40 אלף...

בסוף לא קניתי כלום (לקח זמן למכור את הרכב שלי...), אבל כל עקבה לטובה!!!

התקציב היום נמתח לאיזור ה 50-60 אלף שקל...

הדרישות זה רכב מושלם!!!

אבל אני אהייה קצת יותר ספציפי, רכב עם מנוע חזק יחסית, התנהגות ספורטיבית, נראה טוב, לא קטן (כלומר בטיחותי...), אמין, ולא ספרטני מידי...

ואל תציעו לי 306 GTI, כי הייתי על סף רכישה של אחת (התאהבתי באוטו...), אבל נסוגתי אחרי שדיברתי עם רועי

צוקרמן, ואחרי שדיברנו עם מנהל מוסך פיז'ו והוא אמר לנו להתרחק מהרכב הזה!!!

כל הצעה תתקבל בברכה...

מגאן 265

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התקציב היום נמתח לאיזור ה 50-60 אלף שקל...

רכב עם מנוע חזק יחסית, התנהגות ספורטיבית, נראה טוב, לא קטן (כלומר בטיחותי...), אמין, ולא ספרטני מידי...

אין, תהיה חייב להתפשר על אחד או יותר מהסעיפים, בעיקר הלא קטן בעייתי... וגם יש עוד קונפליקטים, למשל משהו בתקציב הזה עם התנהגות זה צרפתי... אבל אז יש בעיה עם המנוע החלש יחסית... מצד שני אופציות עם מנועים טובים כמו VR6 או איביזה טורבו מתנהגות פחות טוב.

דווקא ה-306 GTI נשמעת הכי מתאימה... אז מה אם יש לה קצת בעיות...

ינון.

פורסם

ואני אמליץ שוב, כמו קודמיי, על ה306 MI16 של שלומי.

רקורד אמינות מרשים, מצב חיצוני ופנימי מ-ו-ש-ל-ם, נכנסת בתקציב בקלות ועדיין חזקה ויציבה בצורה שלא תיאמן. חוצמזה, זה פשוט אוטו יפהפה.

אני אישית ממליץ בחום.

פורסם

מממ כדאי לך גם לחפש S16 306 ... רקורד אמינות קצת יותר סביר

או אפילו XSI חדשה למרות שזאת התפשרות בהחלט על הכח של האוטו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

או אם אתה רוצה קצת יותר וותרני ופחות מהיר, אבל יותר חדש ולא פחות יפה.

אני ממליץ לך ללכת על 206 XS, נכון אני מתחבר לאוטו אבל אין לי שום דבר רע להגיד עליו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חבר שלי לפני איזה שבועיים הלך לראות 106 GTI, היא הייתה במצב מעולה, ספורטיבית ונוסעת מצויין, מהירה ויפה ונראתה במצב מכני ממש מעולה, הוא בסוף החליט לא ללכת על זה כי אין לו את הכסף כרגע יהיה לו רק עוד איזה חודשיים אם בכלל אבל יש מצב שהיא עדיין למכירה... הבחור רצה עליה 53K, קצת יקר אבל אם יש לך את זה זה שווה... אם אתה רוצה שאני אברר לך את הטלפון של הבחור תודיע לי בה"פ.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני יודע שהדרישות שלי קצת מוגזמות, אבל אין מה לעשות, זה שילוב של הדרישות שלי, והדרישות של אבא שלי (אמין, בטיחותי, כל השאר שלי...).

בקשר ל 106 GTI היא קטנה ולא בטיחותית, וזה משהו שאני לא מוותר עליו עם הנהגים שיש במדינה הזאת (לפני כשנה מישהי החליטה שרמזור אדום נראה לה קצת ירקרק אז היא החליטה ליסוע בדיוק כשאני חוה את הצומת... אני לא רוצה לדעת מה היה קורה לי ולחברים שלי אם לא היינו נוסעים במכונית גדולה יחסית... :? )...

עוד הצעות?

מגאן 265

פורסם

אין לי שום דבר אישי נגד ה 106 GTI, פשוט מאוד, אם כבר אני קונה רכב מהשנתונים האלו, עדיף רכב גדול יותר...

מגאן 265

פורסם
אבל עד שמוצאים 306 s16 שמורה, יוצאת כבר הרוח מהמפרשים.

דניאל

צודק,

106GTI יש כמו מים. וגם 306 GTI. :roll:

Back to the original - NC again.

פורסם

אין דבר כזה רכב יד שנייה במצב מושלם

כל רכב ספורטיבי משומש בסכום הזה יצטרך מידה מסויימת של תשומת לב .

אתה צריך להבין שאי אפשר לאכול את העודה ולהשאיר אותה שלמה .

אז בוא נחלק את ההתלבטות שלך ל 2

רכבים ספורטיבים אמיתים ורכבים אמינים

בצד הספורטיבי ניתן למצוא את ה 106, 306 GTI , עופות נדירים שקשה לי להאמין שמישהו איי פעם יחזור לייצר מכוניות כאלה בזמן הקרוב .

תאמין לי שגם הטובות במכוניות היום (כולל המיני קופר וה TYPE R ) לא מסוגלות לספק את אותו אפקט הפאן הזה שלא ניתן להסביר במילים, תנהג במקביל ב 306 GTI טובה וב TYPE R חדשה ואני מבטיח לך שמבחינת פאן נטו, לא יהיה לך ספק מי מהן טובה יותר.

אבל, הדברים הטובים בחיים יקרים , בכל דבר יש פשרות .

אתה לא באמת חושב שאתה יכול לאכול סטייק פילה אמיתי ב30 שקל נכון ?

אותו דבר גם כאן, בשביל כיף צריך לשלם קצת יותר (בדר"כ זה קצת).

הצד השני משאיר אותך עם מכוניות מהירות אך בהכרח לא ספורטיביות, מכוניות כמו ה סיוויק , סיוויק האצ'בק , מיצובישי קולט , ועוד מספר דוגמאות ש"אומרים" שהן אמינות .

כנראה שזה מה שמתאים לך .

פורסם

אם זה היה תלוי בי ה 306 GTI כבר הייתה בחנייה שלי...

אבל אני מבין את אבא שלי כשהוא רוצה אוטו אמין, כי הוא זה שישלם על התחזוקה השוטפת שלו (אני סטודנט...)...

כרגע מה שקורה זה שאני מציע רכב, ואבא שלי פוסל, ואז הוא מציע איזה איביזה 2001 עם נוע 1400 75 כ"ס, ואז אני פוסל וחוזר חלילה...

והסיוויק והקולט (שהיא ממש לא יפה לדעתי...) לא מושכות אותי...

מגאן 265

פורסם
אם זה היה תלוי בי ה 306 GTI כבר הייתה בחנייה שלי...

אבל אני מבין את אבא שלי כשהוא רוצה אוטו אמין, כי הוא זה שישלם על התחזוקה השוטפת שלו (אני סטודנט...)...

כרגע מה שקורה זה שאני מציע רכב, ואבא שלי פוסל, ואז הוא מציע איזה איביזה 2001 עם נוע 1400 75 כ"ס, ואז אני פוסל וחוזר חלילה...

והסיוויק והקולט (שהיא ממש לא יפה לדעתי...) לא מושכות אותי...

אז הויכוח שלך הוא עם אבא שלך , לא איתנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...