Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי רכב - המלצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר חודשים אני מחפש מקום שיתפור לי כיסוי טוב לרכב.

כל הכיסויים המוכנים שרכשתי החזיקו בדיוק חודשיים עד שהתחילו להתפורר.

המליצו לי על בחור נחמד בשם יעקב שנמצא ברחוב קיבוץ גלויות בחיפה (ליד בורקס העגלה).

הבחור עובד כבר 40 שנה בתחום הרפדות רכב ויש לו המון שבלונות של רכבים ישנים כך שאפילו לא היה צריך למדוד את הרכב שלי. בחרתי סוג בד ותוך יומיים הכיסוי היה מוכן ובמחיר מעולה.

הטלפון שלו: 04-8624601

פורסם

המליצו לי על בחור נחמד בשם יעקב שנמצא ברחוב קיבוץ גלויות בחיפה (ליד בורקס העגלה).

הבחור עובד כבר 40 שנה בתחום הרפדות רכב ויש לו המון שבלונות של רכבים ישנים כך שאפילו לא היה צריך למדוד את הרכב שלי. בחרתי סוג בד ותוך יומיים הכיסוי היה מוכן ובמחיר מעולה.

האם מדובר על כסוי שגם עומד במים(גשם) ?

פורסם

אפשר לדעת על איזה מחירים מדובר ואיזה סוג בד?

לא מזמן בהום סנטר קניתי כיסוי ב-230ש"ח. יש לו חלונות במקומות של מספר רכב, שקים למראות, ריצ'רץ' לדלת נהג ופסים זוהרים בצדדים. כיסוי הזה היה זול יותר ממה שהציעו באותו זמן באוטו דיפו, שם המחיר היה 300ש"ח, בלי פסים זוהרים וריצ'רץ'.

כיסוי לא ממש עמיד בגשם, מים עוברים דרכו, אבל לקיץ להגן משמש הוא בסדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

על איזה רכב מדובר ומה המחיר ?

אפשר גם בפרטי

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

והכי מומלץ זה לקשקש על הכיסוי ולסמן אותו כי הגנבים פושטים עם שחר.

שבוע שעבר גנבו לי כיסוי שלא הספקתי לסמן אותו.

פורסם
שבוע שעבר גנבו לי כיסוי שלא הספקתי לסמן אותו.

ממליץ להציג מצלמת אבטחה. אם מתעסקים עם כיסוי, יכולים להתעסק גם עם דברים אחרים ברכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אפשר לדעת על איזה מחירים מדובר ואיזה סוג בד?

לא מזמן בהום סנטר קניתי כיסוי ב-230ש"ח. יש לו חלונות במקומות של מספר רכב, שקים למראות, ריצ'רץ' לדלת נהג ופסים זוהרים בצדדים. כיסוי הזה היה זול יותר ממה שהציעו באותו זמן באוטו דיפו, שם המחיר היה 300ש"ח, בלי פסים זוהרים וריצ'רץ'.

כיסוי לא ממש עמיד בגשם, מים עוברים דרכו, אבל לקיץ להגן משמש הוא בסדר.

מצטער לאכזב אותך, אבל הכיסוי שקנית בהום סנטר שווה לת**, אצלי הוא לא החזיק אפילו עונה אחת והתחיל להתפורר.

על הטריומף יש לי כבר יותר מ 4 שנים את הסוג השני (בלי החלונות והפסים הזוהרים) והוא מחזיק מעמד יופי.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אצלי הוא לא החזיק אפילו עונה אחת והתחיל להתפורר.

כיסוי קודם החזיק אצלי חצי שנה. אותו דבר כמו מה שיש לי עכשיו, רק בלי חלונות ופסים זוהרים.

ניראה כמה זמן יחזיק כיסוי נוכחי, הוא של חברת אמריקן (צ'ייניש) איגל.

פורסם

אין כמו הכיסויים של רפיד, מנוחתם עדן.

אם מישהו מוכר במקרה כיסוי חדש (ישן) של רפיד, במידה XS, אני צריך... :-)

פורסם

אם אתם צריכים כיסוי שמחזיק 20 שנה בלי שיקרה לו כלום,

לפי איזו מידה שרק תירצו, עם חלונות, עם ריצ' ראצ' וכל מני תוספות שונות.

ניתן להזמין לפי סוגי בדים, בעיקר מיריעות ברזנט - PCV.

0504243114 - רעיה.

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

יש לי כיסוי של דוד פוג'ל, כמעט שלוש שנים, עושה את העבודה מצויין. ממליץ!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

גם אני ממליץ על כיסוי 4 העונות של דוד פוגל. אכן עושה את העבודה!!

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...