Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמה צריך לעלות מחיר עבור עבודה להחלפת 4 סלילי הצתה + פלאגים ברכב ברנו מגאן 2005

האם סביר שמחיר העבודה יהיה 650 ש"ח (במוסך מורשה)?כאשר המחיר כולל שעות עבודה ובדיקה במחשב לאיתור התקלה ?

תודה רבה

פורסם

על בדיקת סורק לוקחים בדרך כלל 250 ש"ח

החלפת 4 סלילי הצתה + פלגים 400 ש"ח

נשמע מחיר הגיוני של מוסך מורשה רנו.

400 ש"ח זה פחות משעתיים של עבודה (לפי מחירון מוסך מורשה יבואן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

האם לוקחים מחיר על הבדיקה במחשב, גם במקרה שהמוסך גובה מחיר עבור תיקון התקלה ?

פורסם

מוסך זה לא בדיוק מוסד סעד.

הוא לא חייב לוותר על תשלום עבור הבדיקה, בדרך כלל מוותרים על תשלום עבור בדיקה כזאת במקרים של תיקון יקר, הרבה יותר יקר מהחלפת סלילים (וגם זה "רצון טוב" של המוסך).

אתה יודע,גם המיכשור לבדיקת תקלות עלה עשרות אלפי שקלים..

אבל יכול להיות שבמיקרה שלך כן ויתרו על הבדיקה, על החלפת זוג סלילים הם רושמים שעה וחצי עבודה.

תקרא כאן

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה על התשובה המהירה.

האם לוקחים מחיר על הבדיקה במחשב, גם במקרה שהמוסך גובה מחיר עבור תיקון התקלה ?

מנסיון שלי מחיר הבדיקה נתון למשא ומתן.

כבר כמה פעמים כשהתחברתי למחשב במרכזי לקחו לי פחות מ 100 ש"ח וזה אפילו בלי לבקש.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שעתון להחלפת מצתים הוא 0.5 בהחלפת מצתים כלול גם מאריך הצתה.

בהנחה ששעת עבודה במוסך מרכזי 215 ש"ח מחיר העבודה הוא 107.5 ש"ח.

יוצא שעלות הבדיקה 542.5 כולל מע"מ .

בדרך

כלל במוסך (לא מוסך רשת) כשלקוח מאשר את העבודה לא גובים מחיר בדיקה וגם אם גובים המחיר הוא מנימלי.

פורסם
שעתון להחלפת מצתים הוא 0.5 בהחלפת מצתים כלול גם מאריך הצתה.

אתה מב"ש, נכון?

אולי תספר את כל זה למוסך עמיגל.

פורסם

לי לא זכור אי פעם שחייבו אותי עבור בדיקה במחשב ונבדקתי יותר מפעם אחת במוסך מורשה של מאזדה ותמיד זה היה ללא תשלום .

פורסם
אתה מב"ש, נכון?

אולי תספר את כל זה למוסך עמיגל.

לספר למוסך עמיגל זה לא המטרה.

המטרה היא למסור מידע ונתונים לכותבים .

הכותב במקרה הזה לא שאל על עלות החלפים .הוא שאל רק על עלות העבודה שזה נראה לו מוגזם ובצדק.

פורסם

אדוני יוסי כוהן הנכבד,

אתה, לפי הפרופיל שלך, בעל ניסיון מיקצועי רב בתחום הרכב.

ואתה בוודאי יודע שהמחירים של מוסכי מורשה רנו זה עולם אחר.

רשמתי את מה שרשמתי על סמך ניסיון של החלפת מאריכי הצתה במגאן 2003 במוסך עמיגל לפני שנה.

משפחתי לקוחה וותיקה של מוסך עמיגל (7 רכבים נרכשו וטופלו בשלב כזה או אחר), ולכן לא חוייבו על הבדיקה.

פותח השרשור לא רשם מה עלות הסלילים, וגם לא ברור לי האם עבודה כבר נעשתה.

יוסי כוהן, לפי מה שרשמת, ובתנאי שהעבודה עוד לא בוצעה עדיין במוסך מורשה רנו, וזאת הצעת מחיר שהוא קיבל רשמית ממוסך רנו,

באפשרותו לשלם על הבדיקה בלבד, להעביר את הרכב למוסך אחר (לא של קרסו) , להזמין דרך מוסך אחר את החלפים המקוריים ולבצע את העבודה תמורת 107 ש"ח (אולי אפילו פחות,עם שעתון יותר זול):?:. אני משום מה בספק שזה ייצא כל כך זול.

אבל, יכול להיות, שהמחיר של אותם החלפים המקוריים, אשר יוזמנו דרך מוסך רגיל יעלו יותר זול, אם לא קונים אותם דרך מוסך חברה (כמו שאתמול גיליתי, לדוגמא, שבית מסנן סולר מקורי של קנגו DCI עולה 530 ש"ח, אם מזמינים אותו במוסך חברה, ו 380 ש"ח דרך מוסך רגיל).

פורסם

יוסי כהן עוד מדבר בג'רגון של מוסכי קראסו עד שישתפשף במוסך הפרטי שלו הוא ידבר אחרת , בדרך כלל מוסך מתקן לא גובה על הבדיקה. החלפת סליל הצתה הוא כל כך קל ופשוט ,שני ברגים לכל סליל !. שבת שלום יוסי חברי ובן עירי !!!

יש לומר שיוסי מומחה גדול לניסן ורנו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה לכל הכותבים

השאלה שלי היא לאחר מעשה ,תיקנתי את הרכב כבר במוסך זה המחיר ששילמתי על העבודה

על החלקים שילמתי 280 ש"ח כולל מע"מ לסליל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...